ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Ayşegül Kaygusuz, Yaşamak İstiyorum

“Anlatırsan Film Olur” isimli reality Show’undaki gerçek bir hikâyeden film çıkaran başarılı yönetmen Yunus Şevik, vizyon için gün sayıyor. 

14 Şubat 2024 10:03
Ayşegül Kaygusuz, Yaşamak İstiyorum

 “Anlatırsan Film Olur” isimli reality Show’undaki gerçek bir hikâyeden film çıkaran başarılı yönetmen Yunus Şevik, vizyon için gün sayıyor. Son dönemin en büyük dram filmini çektiklerini dile getiren usta yönetmen Yunus Şevik, filmin gerçeklikten kopmaması en büyük mutluluğu olduğunu dile getirdi.

''Yaşamak İstiyorum'' isimli dram tarzındaki sinema filminin senaryosu tecrübeli isim Esma Şevik tarafından kaleme alınırken, Ayşegül Kaygusuz, Osman fındık, Esra Vural, Yavuz Aksoy, Gazel Yüksel, Erol Aydemir, Semanur Beren Aydemir, Hülya Ses, Eylül Akdağ gibi önemli oyuncular filmin karakterlerine hayat verdiler. ''Yaşamak İstiyorum'' isimli sinema filminin başrol oyuncusu Ayşegül Kaygusuz, kendisi için farklı ve oynarken çok ders aldığı bir yaşam öyküsü olduğunu ifade etti.

Televizyon, tiyatro ve beyaz perdenin sevilen oyuncusu Ayşegül Kaygusuz “Önce bu olayları yaşayan hanımla tanıştım Sevgi Görmez hanımın yaşadığı olaylar ve hastalığına adapte oldum, içimdeki Ayşegül gitti ve canlandırdığım ruh içime girdi, bir süre bu rolden kurtulamadım kendime dönmem zaman aldı. Herkesin bir ders çıkaracağı Sevgi Görmez hanımın ibretlik hikayesinde onu canlandırmak kolay olmadı ama sinema adına özel bir iş çıktı” dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.