ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Akçadağ’daki Oto Hırsızları Yakalandı

Malatya Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Akçadağ ilçesinde meydana gelen "Otodan Hırsızlık" olayı ile ilgili olarak, 

15 Şubat 2024 14:10
Akçadağ’daki Oto Hırsızları Yakalandı

Olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmalarda toplam 85 saatlik kamera görüntüsü incelendi. İlçeye plakası olmayan araç ile gelen 2 şüpheli şahsın açık kimliği ve adresleri tespit edildi.

Akçadağ ilçemizde meydana gelen "Otodan Hırsızlık" olayı ile ilgili olarak;
Akçadağ ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmalarda toplam 85 saatlik kamera görüntüsü incelenmiş, ilçeye plakası olmayan araç ile gelen 2 şüpheli şahsın açık kimliği ve adresleri tespit edilmiştir.
 S.G., ve V.E. isimli iki şahsın ikametlerinde yapılan aramalarda;
Piyasa değeri 80.000₺ olan suça konu malzeme ele geçirilmiş olup konu ile ilgili tahkikata başlanmıştır. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin akabinde adli birimlere sevk edilmiş, çıkarıldığı mahkemece TUTUKLANMIŞTIR.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.