ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

“Çektikleri Kuralar Soru İşaretleriyle Dolu”

“Kurumlara giden vatandaşımıza net bir cevap verilmiyor” 

19 Şubat 2024 15:12
“Çektikleri Kuralar Soru İşaretleriyle Dolu”

 “Malatya bizim evimiz, evimize hep birlikte sahip çıkacağız”

“Deprem konutları ortada yok, milletvekilleri ortada yok, belediye başkanları ortada yok, kura çekilmiş asıl hak sahipleri ortada yok”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Deprem konutları ortada yok, milletvekilleri ortada yok, belediye başkanları ortada yok, kura çekilmiş asıl hak sahipleri ortada yok, hükümet Malatya’da ortada yok. Ama Malatyalılar var olduklarını 31 Mart günü sandıklarda gösterecekler.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, partililerle birlikte Battalgazi bölgesinde Çöşnük Mahallesinde, Yeşilyurt bölgesinde ise Dilek Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bilal Yıldırım, “Bizleri muhabbetle karşılayıp desteklerini belirten tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Bizler bu şehrin serdengeçtileriyiz. Bizler bu şehrin sokaklarında büyüyen gençleriyiz. Malatya bizim evimiz, evimize hep birlikte sahip çıkacağız. Yeniden Refah Partisi, Malatya’nın her köşesinde seçime hazır.” dedi.

Bilal Yıldırım, “1 yılda yapmaları gereken evin ancak yüzde 7.5’ini olan, ancak inşaatları tam bitmemiş olan 6 bin 181 konutun kurasını çekebildiler. Malatyalılara çile çektire çektire kura çektiler. Çektikleri kuralar soru işaretleriyle dolu. Ağır hasarlı evi yıkıldığı halde kuraya dahil edilmeyen vatandaşlarımız var. Kurumlara giden vatandaşımıza net bir cevap verilmiyor.  Kura sonuçlarının listesini kamuoyuna açıklasınlar. Bunu her gün soracağız, her gün hatırlatacağız. Malatyalılar 6 Şubat günüde soğuktaydı, Malatyalılar 1 yıl sonra da soğukta. Deprem konutları ortada yok, milletvekilleri ortada yok, belediye başkanları ortada yok, kura çekilmiş asıl hak sahipleri ortada yok, hükümet Malatya’da ortada yok. Yeniden Refah Partisi meydanlarda. Ama Malatyalılar var olduklarını 31 Mart günü sandıklarda gösterecekler.” İfadelerini kaydetti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.