reklam reklam
DOLAR49,86
EURO55,82
BITCOIN3.867.043
13° MALATYA
Gündem

MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLESTİRDİ

22 Aralık 2025 1,2B okunma
MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLESTİRDİ
MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLESTİRDİ

MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULU’NU GERÇEKLEŞTİRDİ

Malatya Atmalılar Derneği, olağan genel kurul toplantısını bugün yoğun katılımla gerçekleştirdi. Genel kurul; açılış ve yoklamanın ardından divan kurulunun oluşturulmasıyla başladı. Faaliyet ve mali raporlar okunarak hesapların ibrası yapıldı.

Genel kurulda, yeni Yönetim ve Denetim Kurulları tek liste halinde oylanarak kabul edildi. Mehmet Ali Başıbüyük Başkanlığında oluşan yeni yönetimin birlik ve beraberliği esas alan bir anlayışla şekillendiği gözlendi.

Yeni yönetimde Arguvan Atmalılar, Arapgir Atmalılar, Darende Atmalılar, Yazıhan Atmalılar ve Doğanşehir Atmalılarını kapsayan, kucaklayıcı bir yapının oluşması dikkat çekti. Bu durum, genel kurula katılan üyeler tarafından olumlu karşılandı.

Dilek ve temenniler sonrası Genel Kurula katılan üyelere lokma ikramı yapıldı.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Gündem kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.