Kiraz ' Kongrede İl Başkan adayı olarak yarışmayacağım '
Siyaset, 06 Aralık 2017 05:45
CHP Malatya da beklenmeyen karar
CHP Türkiye genelinde girmiş olduğu kongre sürecinde birçok anti demokratik uygulamalar olurken İstanbul da bütün seçim süreci iptal edilmiş birçok ilde birçok yanlışlıklar olduğu gündeme düşmüştür.
Malatya CHP il örgütü de 13 ilçede kongrelerini tamamladığı ve ilçe başkanlarının mazbatalarının aldığı şu günde mevcut il başkanı Enver Kiraz ani bir karar alarak 23 Aralıkta yapılacak il kongresinde aday olmayacağını ve yerini bayrağı yeni bir arkadaşa devredeceğini açıkladı.
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 23 Aralık’ta yapılacak il kongresinde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı. Kiraz, “Başka arkadaşların da bu onurlu görevi yapması için kongrede İl Başkan adayı olarak yarışmayacağım” dedi.
Kiraz, 6 yıldır İl Başkanlığı yaptığını ifade ederek, “Bu partide çok onurlu bir görevi yaklaşık 6 yıldır üstleniyorum. Bu süre içerisinde bunu hep bir bayrak yarışı olarak gördüm. Günü geldiğinde de bu bayrağı birilerine devretme ihtiyacı olacağını düşünüyorum. Koltukta uzun süre kalmanın da doğru olmayacağını düşünüyorum ve seçimi kazanma noktasında en rahat olduğum dönemde kongrede İl Başkan adayı olarak yarışmayacağım. 6 yıl bu görevi onurlu bir şekilde yaptım ve bununla gurur duyuyorum. Bu onuru ve gururu çocuklarıma ve torunlarıma miras olarak aktaracağım. Ben bu sorumluluğun bilincinde olarak bu görevi yürüttüm.
Partim bana bu yetkiyi verirken onların başını yere eğdirmeyecek şekilde partimi en iyi ve en güzel yere getirmek için daha fazla mücadele vererek ve daha fazla çalışarak temsil ettim” şeklinde konuştu.
Konu ile ilgili vatandaşlarla konuşan muhabirler vatandaşların bu kararı olumlu karşıladığını gerçekten hiç hak etmediği halde Enver Kiraz 6 yıldır görev yaptığını bu sürede CHP nin hep kan kaybettiğini 89 bin oydan 69 bine düşen bir oy kaldığını ifade ettiler
Bu gün itibariyle 13 ilçede kongrelerin tamamlandığını aktaran Kiraz, “Bütün ilçelerimize demokratik biçimde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bugün itibariyle bütün ilçelerin kongre sonuçları kesinleşti. Bütün İlçe Başkanlarımız mazbatalarını alarak göreve başladılar. Ben bu çerçevede daha önce İlçe Başkanlığı yapmış bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum partiye verdikleri katkılardan dolayı ve görevi devralan İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine de başarılar diliyorum, partiyi yarınlara daha güzel bir şekilde taşıyacaklarına inanıyorum” diye konuştu.
Siyaset, 06 Aralık 2017 05:45
Yorumlar (0)
CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ'DAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. KURULUS YIL DÖNEMÜ MESAJI
MALATYA İHRACATINDA ALARM : YÜZDE 22 LİK SERT DÜŞÜS
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODSLARI İLE BULUŞTU " ÇARŞI KISA SÜREDE HAYAT BULACAK "
MAGİNDER MALATYANIN GELECEĞİNI ŞEKİLLEDİRECEK ADIMLARI ATIYOR
BAŞKAN YILDIRIM " HEKİMHAN ÇOK GÜZEL OLACAK "
4×4 LÜK ŞEHİR OLABILDIKMI
ERSOY EREN İKİ YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI..
AYDIN " KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR "
CHP Lİ AYAZ : İKTİDAR MALATYA'NIN STRATEJİK NOKTASINDAN VURDU
BATTAL GAZİDE TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞTAYI YAPILDI
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODALARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BİZİM MÜCADELEMİZ KAVGA DEĞİL YAŞAM MÜCADELESİDİR..
MALATYA 2030 ORTAK AKIL ÇALIŞTAYI BAŞLADI
Esenlik eski Genel MÜDÜRÜ VEYSEL TAY ' HERKES HESAP VERECEK
BELEDİYE BAŞKANI TAŞKIN ESNAF ODA BASKANLARINI ZİYARET ETTİ
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR VE ENGELLENEMEZ
BASIN MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN ORTAK ACIKLAMA
MALATYA HAYVANCILIKTA TÜRKIYE'NİN MERKEZİ OLUYOR
MALATYA TSO DA İSTİHDAMA VE YENİDEN İNŞAYA GÜÇ VERECEK PROJE
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR
TESLİM ABDAL CEM EVİ İNŞAATI TEMEL BETONU ATILIYOT
BAŞKAN GEÇİT " BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLIĞIMİZIN GÜÇLENDİĞİ MÜSTESNA ZAMANLARDIR "
HALKIMIZ YİĞİT BİR EVLADINI KAYBETTİ
HASAN BASRİ ORHANDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI
EMİRCAN EREN " BAYRAMLAR DAYANIŞMANIN CÜÇLENDİĞİ GÜNLERDİR "
CHPİL BAŞKANI BARIS YILDIZDAN BAYRAM MESAJI
ESOB BAŞKANI KESKİN: ASIL BAYRAMI ÇARŞILARIMIZIN DOLUP TASTIGINDA YASAYACAĞIZ
AĞBABA'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJİ: " BİZLERE YOL GÖSTEREN EN BUYÜK DEĞER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN EMANET ETTİĞİ LAİK VE DEMOKRATİK CUMHURİYETTİR "
CHP İMAMOĞLU İÇİN SAHADA: DURMAYACAGIZ , SUSMAYACAĞIZ, BİR AN BİLE YORULMAYACAĞIZ
ARGUVAN BAYRAMA HAZIRLANIYOR
ESENLİKTE SKANDALIN FATURASI KESILDİ: VEYSEL TAY GÖREVDE ALINDI
MTÜ DEN BÜYÜK BAŞARI: KANSER ARAŞTIRMALARINA KATKI SAĞLAYACAK
MALATYA VALİLİGİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
MALATYA'DA NEWROZ COŞKUYLA KUTLANDI
ÇADIR CEM EVİ GERÇEK OLDU
AĞBABA " BİR BAŞKA ÜLKENIN ÜRÜNÜNÜN MALATYA KAYISISI GİBİ TANITILMASI CİNAYETTİR "
MESOB BAŞKANI KESKİN ESNAFIN TALEPLERİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA İLETTİ
BATTALGAZİ'DE 8 MARTA ÖZEL KADIN EMEĞİ SERGİSİ
