CHP Genel Başkanı Elazığ ve Malatya da Deprem Yerlerini Ziyaret Edecek
Siyaset, 31 Ocak 2020 07:27
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Ocak Cuma günü Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen ve Malatya’da da hem can hem de mal kayıplarına neden olan deprem sonrası Malatya’ya gelerek, deprem bölgelerini ziyaret edecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya ziyaretine ilişkin yazılı bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Enver Kiraz, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu yaşanılan deprem dolayısıyla deprem bölgelerini ziyaret edecek.
Bu kapsamda Elazığ’da programları olacak Genel Başkanımızın 1 Şubat Cumartesi günü Doğanyol ve Kale ilçelerinde incelemeler gerçekleştirecek. İncelemeler sonrası düşüncelerini kamuoyuyla paylaşacak” dedi.
Kiraz, depremin olduğu ilk andan itibaren sahada olduklarını kaydederek, “Deprem olduğu günden itibaren Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba koordinatörlüğünde bütün örgütümüz ile birlikte deprem bölgelerinde ve depremzedelerin yanında olduk.
Bu süreç içerisinde birçok milletvekilimiz, belediye başkanımız, partili yetkililerimiz Malatya’ya gelerek depremzedelerle görüştüler ve sorunların çözümüne destek olmaya çalıştılar. Birçok belediyemizin deprem bölgelerine önemli yardımları oldu. Gelen milletvekilimize, belediye başkanımıza, partili yetkililerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yaraların sarılmasında önemli katkıları oldu” diye konuştu.
Kiraz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumartesi günü Malatya’ya gelerek, deprem bölgelerini ziyaret edeceğini ifade ederek, şunları söyledi: “Sayın Genel Başkanımızla başta Kale ilçemizden başlamak üzere ardından Gökçe Mahallesi, Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde incelemelerde bulunacak. Partimizin depreme bakış açısı noktasında, deprem öncesi alınması gereken önlemler noktasında değerlendirmeleri olacak.
Sayın Genel Başkanımıza Genel Başkan Yardımcılarımız, Büyükşehir Belediye Başkanlarımız ve birçok parti yetkililerimiz eşlik edecek.
Büyükşehir belediye başkanlarımız aracılığıyla da deprem yaralarının sarılmasında ve eksik kalan sıkıntıların giderilmesinde önemli katkılar çabası içerisinde olacağız. Genel Başkanımız 1 Şubat Cumartesi günü Malatyalılarla depremzedelerle buluşacak. Programın altyapısını hazırlamış bulunuyoruz.
Genel başkanımızı depremzedelerle buluşturarak sorunların çözülmesine ve yaraların sarılmasına önemli bir katkı sunulacaktır.”
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya programı şöyle:
1 Şubat 2020 Cumartesi
11.30 Kömür han Köprüsü Mevkiinde Karşılama
12.00 Kale Belediye ziyareti
12.30 Kale Bağlıca Mahallesi ziyareti
14.00 Doğanyol Gökçe Mahallesi ziyareti
14.30 Doğanyol Merkez ziyareti
15.00 Doğanyol İlçesinden hareketle 16.30’da Malatya Havaalanından Uğurlama
Siyaset, 31 Ocak 2020 07:27
Yorumlar (0)
CHP MALATYA’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI ARİFE GÜNÜNE ALINDI
YILDIZ" BU KARAR TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE YAPILMIŞ BİR DAR EDİR "
MALATYA MUTFAĞI DÜNYA SAHNESİNDE
BİZ BU YOLA ÇIKARKEN " İŞİMİZ AKÇADAĞ SEVDAMIZ AKÇADAĞ "
TSO dan MSOB'a ziyaret BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
EREN'DEN YILDIZ'A GÖREV TESLIMİ
VALİLIĞİN EMEKTARI EMEKLİ OLDU
AĞBABA " HİÇ BİR ZORLUK 19 MAYIS ÖNCESINDEN DAHA BUYÜK DEĞILDİR. BU ÜLKENİN EVLATLARININ UMUTSUZ OLMAYA HAKKI YOK "
Ağbaba’dan Tbmm’de Sert Ekonomi Eleştirisi: “Millet Aç, Kiracılar Perişan”
CHP İl başkanları ortak açiklama: " HALKIN DEDİĞİ OLACAK TÜRKİYE KAZANACAK "
DEMOKRASİYE HUKUKA VE HALKIN İRADESINE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BURDAYIZ " VELİ AĞBABAYA ÇAMUR BULASMAZ "
BAŞKAN GEÇİT " VERDİĞİMIZ SÖZLERI BİR BİR YERİNE GETİROYORUZ "
MHP İL BAŞKANI GÖKHAN GÖK'TEN HEKİMHAN VE KULUNCAK ILÇELERİNE ZİYARET
BAŞKAN TAŞKIN TAŞTEPE REZERV ALANINDA İNCELEMELER DE BULUNDU
MALATYA VEKİLLERİNİN PERFORMANS KARNESİ
MALATYA'NIN TANINMIŞ İŞ İNSANI İBRAHİM GÜNGÖR VEFAT ETTİ
MALATYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DOĞAYA NEFES OLACAK ÇALIŞMA
MALATYA DA ADELET İÇİN GAZİANTEP YOLCULUGU TARİH OLUYOR
ARGUVAN'DA 23 NİSAN COŞKUSU ATMALILAR DERNEĞINDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK
CHP 23 NİSANDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU
MHP MALATYA İL BASKANI GÖKHAN GÖK " ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZIN AYDINLIK YÜZÜDÜR "
KESKİNDEN 23 NİSAN MESAJI " ÇOCUKLARI ZEHİRLİYORLAR "
AĞBABA MALATYANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
BALYAN KÖYLÜLERİ SESİNİ YÜKSELTTİ
HAMİT FENDOĞLUNU ANMA
KESKİN " EĞİTİMDE SON VERİLMELI "
MALATYA KATLİAMI "17 NİSAN 20 NİSAN 1978 "
CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ'DAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. KURULUS YIL DÖNEMÜ MESAJI
MALATYA İHRACATINDA ALARM : YÜZDE 22 LİK SERT DÜŞÜS
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODSLARI İLE BULUŞTU " ÇARŞI KISA SÜREDE HAYAT BULACAK "
MAGİNDER MALATYANIN GELECEĞİNI ŞEKİLLEDİRECEK ADIMLARI ATIYOR
BAŞKAN YILDIRIM " HEKİMHAN ÇOK GÜZEL OLACAK "
4×4 LÜK ŞEHİR OLABILDIKMI
ERSOY EREN İKİ YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI..
AYDIN " KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR "
CHP Lİ AYAZ : İKTİDAR MALATYA'NIN STRATEJİK NOKTASINDAN VURDU
BATTAL GAZİDE TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞTAYI YAPILDI
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODALARI İLE BİR ARAYA GELDİ
