FIRAT EDAŞ ENERJİ ÇALIŞANLARI HAFTASINI UNUTMADI
Gündem, 09 Kasım 2020 14:44
Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ülkemizde her yıl Enerji Çalışanları Haftası’nı çalışanlarıyla kutladı.
Geçtiğimiz yıl Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın (ETKB) Kasım ayının ikinci haftasını Enerji Çalışanları Haftası olarak ilan etmesiyle ülkemizde kutlanmaya başlanan anlamlı haftayı Fırat EDAŞ, bu yıl pandamı sürecine rağmen unutmadı.
Anlamlı hafta kapsamında Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Fikret Türkmen, sorumluluk bölgesindeki şirket müdürlüğü başta olmak üzere 4 il müdürlüğünde ve 47 ilçe yöneticiliğinde ki çalışanlarının Enerji Çalışanları Haftası’nı kutladı.
Enerji Çalışanları Haftası’nı ‘Biz Biriz’ mottosuyla tüm çalışanlarla kutlamaya özen gösterdiklerini hatırlatan Fırat EDAŞ Şirket Müdürü Fikret Türkmen, “Bu yıl ülkemizde ve özellikle sorumluluk bölgemizde yaşanan depremler ve salgın süreciyle önemli bir sınav verdik.
Elazığ ilimizde meydana gelen ve Malatya ilimizde etkisi görülen 6.8 şiddeti büyüklüğündeki depremde, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. olarak enerji arzı noktasında sergilediğimiz özverili çalışmayla mağduriyet yaşatmadık. Başarılı çalışmamız ile pek çok kesimin de takdirini kazandık. Bu anlamlı hafta vesilesi bir kez daha tüm çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.
FİKRET TÜRKMEN: “ONLAR HAYATIN GİZLİ KAHRAMANLARI”
Enerji sektörü içerisinde elektrik dağıtım çalışanlarının ayrı bir yeri olduğunu işaret eden Şirket Müdürü Fikret Türkmen, “Elektrik, günümüzün adeta su ve hava kadar bir yaşam kaynağı haline gelmiştir.
Bu anlamda elektrik, hayatın olmazsa olmaz enerjisidir. Böylesi önemli bir kaynak içerisinde elektrik dağıtım hizmeti, büyük önem arz etmektedir” diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: “Yaşadığımız pandamı sürecinde sağlık çalışanlarımız kadar elektrik dağıtım sektör çalışanları da kesintisiz enerji arzı ile hayatın devam etmesi için büyük bir özveri göstermektedir.
Her türlü zorlu koşulda sergiledikleri özveri, çoğu zaman görülmese de onlar bu görünmezliği ile adeta hayatın gizli kahramanlarıdır.
Bu bağlamda anlamlı hafta ile enerji çalışanlarımızın hatırlanmasına katkı koyan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na ve Enerji İletişim Grubu’na (EİG) teşekkür ediyorum.
Başta çalışanlarımız olmak üzere tüm enerji sektörü çalışanlarının Enerji Çalışanları Haftası kutlu olsun.”dedi
Gündem, 09 Kasım 2020 14:44
Yorumlar (0)


AĞBABA "YEŞILYURT SPORUN LİGE KATILMAMASINI KABUL ETMİYORUM "

BATTAGAZİDE YERLİ URETİME YEŞİL ALAN SEFERBERLIGI

JAPON VE TÜRK BİLİM İNSANLARI MALATYA’DA " AFET GERONTOLOJİSI " ÇALIŞMALARINA BASLADI.

MALATYANIN IKI İLÇESİNE DOĞALGAZ ALIMI YAPILACAK

BAKAN CHP YE LAF YETİŞTIRECEĞINE DÜKKAN VE KONUTLAR YETISTIRSIN I

SANSÜR NORMALLESTIRILEMEZ ÖRGÜTLÜ MUCADELE ILE YENİLEBİLİNİR

SAMİ ER 23 MİLYAR DEDİ SAYISTAY 3.2 MILYAR GÖSTERDİ..KİM DOGRU SÖYLUYOR!?

MESOB BASKANI KESKİN " MALATYALI ESNAF VE ÇİFTÇİYE POZİTİF AYIRIM ŞART "

.CHP İL BAŞKANI YILDIZ " AKP KALKINMA DEĞİL " KANDIRMA " PARTİSİ OLMUŞ

BASKAN GEÇIT "ÇİLESİZ KÜTÜPHANESİ PROJESİ " ALANINI İNCELEDİ

BASKAN TAŞKIN TALEP ETTI BAKAN TALİMAT VERDİ: KAPALI ÇARŞI IÇİN İYİLEŞTİRME SÜRECİ BAŞLADI.

EKREM İMAMOĞLU " ALTAN ÖYMENI KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YASIYORUZ"

ŞEVKET KESKİNİN HEKIMHAN ESNAFINI ZİYARETİ" ESNAFIMIZIN HAK VE HUKUKUNUN TAKİPÇISIYİZ " DEDİ

MALATYA"DA YEREL MEDYA SEMPOZYOMU DUZENLENDİ

CHP MILLETVEKİLI AĞBABA AİLESİNE AİT İŞ YERİNDE NEDENİ HENÜZ BELIRLENMEYENNMEYEN NEDENLE YANGIN ÇIKTI

BARIS YILDIZ "CUMHURIYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKAN MALATYA HALKINA TESEKKUR EDİYORUM "

BARIŞ YILDIZ " ALTAN OYMEN TÜRKİYE SİYASETİNİN VE BASINININ HAFIZASIYDI :

MESOB BASKANI KESKİN " 7200 PİRIM GÜNÜ VE ÖTV SIZ ARAÇ MÜJDESİ BEKLİYORUZ "

ANKARA HEKİMHANLILAR DERNEĞİ BASKANI VAHAP UZUNOĞLU; SİYANÜRLE ALTIN ARANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

ASLANTEPE DE BİYOARKEOLOJI ÇALIŞTAYI; ÖĞRENCİLER TARİHİ SAHADA ÖĞRENİYOR

CUMHURİYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKAN TÜM MALATYALILARA TEŞEKKÜR EDIYORUZ

ÖZEL " KÜRT TÜRK ALEVİ SÜNNİ FARK ETMEZ HER YURTTAŞIMIZ KIYMETLİDİR . TÜRKİYE İTTİFAKINI KURACAĞIZ VE.BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ "

MALATYA"DA Kİ O BARAJ 30 YILDIR TAMAMLANAMADI..

CHP Lİ AĞBABA " HIRSIZ ARIYORSAN MALATYA'YA BAK "

ÇALIŞKAN " BU DERNEK HEPİMİZİN SAHİP ÇIKALIM

TEMİNAT ŞARTINA DÜZENLEME YAPILDI MİKTAR 5 KAT ARTTI

İSTANBUL’A VAR MALATYA'YA YOK BU KABUL EDİLEMEZ

MALATYA ESKİ VALİSİ SARAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MALATYA"DA ÇİFTÇİDEN ÖNCE BANKANIN GÖZÜ TARSİM DE YATACAK PARADA

BARIŞ YILDIZ " DEMOKRASIYI AYAKLAR ALTINA ALMA GİRIŞİMLERİNE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ "

MUHARREM AYI SADECE MATEM DEĞİL AYNI :AMANDA BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK AYIDIR "

CHP HEYETİ BASBAĞLARA GİDİYOR

MUHALİF BASIN SUSTURULAMAZ

AĞBABA " ÜRETİCİNİN KASIMA KADAR DAYANACAK GÜCÜ YOK "

ARAPKİR DE ETKİNLIKLER BİTMİYOR

BARIŞ YILDIZ DAN MITINGE DAVET " BU SADECE MİTING DEGİL, ADALET İÇİN DIRENİŞTİR "

BATTALGAZİ'DE HAFTA SONU DOLU DİZGİN GEÇTİİN

CHP MALATYA'DA GECE MİTİNGİ YAPACAK
