BAŞKAN GÜDER: BATTALGAZİMİZİN SORUNLARINI İSTİŞARE İLE ÇÖZÜYORUZ
Siyaset, 26 Mart 2021 02:04
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla düzenlenen ve Battalgazi’de görev yapan 103 mahalle muhtarının konuk edildiği ‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları’ sona erdi. Başkan Güder, “Biz, hep birlikte güçlüyüz. Battalgazi’mizin sorunlarını istişare ile çözüyoruz” dedi.
Battalgazi Belediyesi tarafından yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından biri olan muhtarlara yönelik 25 Şubat’ta başlayan ‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları’ sona erdi.
Battalgazi’de muhtarlık görevini icra eden 103 mahalle muhtarının konuk edildiği buluşmalarda, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ilçeye yaptığı ve yapmayı planladığı yatırımlar hakkında sinevizyon gösterisiyle muhtarlara bilgiler verildi. Toplantıya katılan muhtarların sorun, görüş ve taleplerini dinleyen Başkan Güder, toplantılara katılan tüm mahalle muhtarlarına teşekkürlerini iletti.
MUHTARLARDAN BAŞKAN GÜDER’E HİZMET VE YATIRIM TEŞEKKÜRÜ
Battalgazi Belediyesi’nin düzenlediği ‘Muhtarlarla Hizmet ve Gönül Buluşmaları’na katılan 103 mahalle muhtarı, hiçbir soruna duyarsız kalmayan ve yaptığı yatırımlarla daha yaşanabilir bir Battalgazi’yi güzel yarınlara hazırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.
“BİZLER HER ZAMAN SİZLERİN EMRİNDEYİZ”
Battalgazi’ye en güzel yatırımları götürmek için istişareye önem verdiklerinin altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Öncelikle siz değerli muhtarlarımızı Battalgazi’de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum.
Muhtarlık müessesi bizler için, toplumumuz için, demokrasi ve kültürümüz için son derece önemli bir kurumdur. Mahallelinin, devlet ve kurumlarla olan ilişkisinin en önemli kanalı olan muhtarlarımız, yerel yönetim sistemimizin de en önemli yapı taşlarından biridir. Temel belediyecilik hizmetleri noktasında ilçemize nerede hangi eksiklikler varsa hızlıca giderdik, gidermeye de devam ediyoruz.
Battalgazi’mizde bir tek sorun bile kalmayıncaya kadar aşkla ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Bu buluşmaları düzenlememizin amacı, Battalgazi’mizi bir adım daha nasıl ileri götürebilirizin istişaresini yapmak. Sorunların çözümü konusunda sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli.
Biz, hep birlikte güçlüyüz. Her yönüyle bize bir aile olduğumuzu hissettiriyorsunuz. Muhtarlarımız bizin vatandaşlarımız ile aramızdaki köprü görevini görüyorlar. İlçemize birçok önemli yatırımı gerçekleştirdik.
Bundan sonraki süreçte elimizden ne geliyorsa, hizmet etme noktasında 7 gün 24 saat demeden milletin hizmetkârı olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizler her zaman muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın emrindeyiz” şeklinde konuştu.
“İLÇEMİZE EN GÜZEL YATIRIMLARI KAZANDIRIYORUZ”
İlçedeki hizmetlerini ilk günkü aşk ve heyecanla sürdürdüklerini ve toplantıya katılan tüm muhtarlara teşekkürlerini ileten Başkan Güder, “Battalgazi’mizi daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek adına gece-gündüz ekibimizle birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk günkü aşk ve heyecanla hizmetlerimizi ortaya koyuyoruz.
İlçemize en güzel yatırımları kazandırıyoruz. Hizmet anlayışımızın yanında sosyal ve gönül belediyeciliğini de etkin bir şekilde ortaya koyuyoruz. Battalgazili hemşerilerimizi seviyoruz. Bizim onlara hizmet sözümüz var. Bu sözü yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Belediyemizin düzenlediği çok verimli bir hizmet buluşmasının sonuna geldik. Battalgazi’mizin sorunlarını istişare ile çözüyoruz. Bu buluşmaları sürekli olarak gerçekleştireceğiz. Bu hizmet buluşmalarına katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Siyaset, 26 Mart 2021 02:04
Yorumlar (0)
İŞTE CHP NİN SEÇİM SONUÇLARJ
BATTALGAZİDE BELEDİYE HİZMETLERİ PLANLI BİR ŞEKILDE DEVAM EDIYOR
YEŞİLYURT"TA SOZ VERILEN YATIRIMLAR TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR
PLAN BÜTCEDE AGBABA RÜGARI: AĞBABA HEM TÜRKİYE HEM MALATYA GÜNDEMİNİ BELİRLEDİ
DENİZ ÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ
ALİ KAPISI VE CEMEVİ" SULTAN ABDAL MUSA LOKMASI YAPTI :
ÇGD BURSA DAN OZAN KAPLANOGLU AÇIKLAMASI." GAZETECİLİK SUÇ DEĞILDİR "
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
ÇGD DEN FATİH ALTAYLIYA VERİLEN CEZAYA TEPKİ
AĞBABA " YONCALININ SULAMA KANALI YOK. ÇAT BARAJ̌I SU TUTMUYOR "
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
