CHP İl başkan ve yönetiminden ÇGD hayırlı olsun ziyareti
Siyaset, 01 Nisan 2021 21:25
Malatya CHP il başkanı Enver Kiraz Battalgazi ilçe başkanı Vahap Ayzabar Yeşilyurt ilçe başkanı Hüseyin Mete Kale ilçe başkanı Süleyman Karabulut ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte(ÇGD) Çağdaş Gazeteciler Derneğini ziyaret ettiler.
Bir süre Önce olağan 7. Kongresini yapan ve yeni seçilen yöneticileri ile birlikte görev bölümü yaparak ÇGD Malatya şube başkanlığına tekrar seçilen İbrahim Göçmen ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladığı CHP heyetine Öncelikle bu ziyaretinizden dolayı derneğim ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Çağdaş gazeteciler derneği olarak bizim asli görevimiz önceyerel sonra da genel anlamda Türkiyenin birliği beraberliği bölünmez bütünlüğünü sağlamak hizmetlerin adil ve eşit düzeyde yapılmasını sağlamak ülkede özgürlüklerin barışın eşit yurttaşlık kavramının yerine oturmasını sağlamak için görevler yapıyoruz. Malatya’mızın yerel anlamda sorunları büyüktür Sümer, tekel ve kısmen şeker fabrikaları satılmış elimizde bir tek Sultan suyu harası kalmış şu günlerde onu da satmaya çarçur etmeye yandaşlara peşkeş çekmeye çalışıyorlar.
CHP olarak mutlaka Sultansuyu harasının yok olmasına müsaade etmeyin etmeyelim yasal haklarımızı sizlerde ana muhalefet olarak müdahale edin gerekiyorsa mahkeme ye kadar götürebilir buranın heba olmasını önleme noktasına gelebilirsiniz. Malatya’nın yerel sorunları her geçen gün artmakta büyükşehir belediyesi sorunlar karşısında susku özellikle Sultan suyu konusunda ağzını bıçak bile açmıyor.” Dedi
İbrahim Göçmenden sonra söz alan CHP il başkanı Enver Kiraz “ Öncelikle yeni seçilen dernek başkan ve yöneticilerini kutluyoruz hayırlı olsun Biz sizleri az çok tanıyor ve biliyoruz. Sizler Ülke sorunlarına ve yerel sorunlara duyarlı insanlarsınız ve her zaman doğru haber yaparak tam da çağdaş insanlar gazeteciler olduğunuzu kanıtlamış gazetecilersiniz.
Malatya’mızda gerçekten hizmet anlamında yapılan yürütülen bitirilen bir hizmet yok gibi. Trafik sorunu ekonomik sorun dağ gibi büyümekte tedbirlik yüzünde CORONA 19 her geçen gün yaygınlaşmakta hastaneler dolup taşıyor.
Sultan suyu harası tartışması gerçekten Malatyaya vurulmak istenen en büyük darbe olarak görülmektedir ve önümüzde durmaktadır.
Bu konuda vekilimiz Veli Ağbaba ile birlikte elimizde gelen her türlü çabayı sarf ediyoruz edeceğiz. Gerekirse işi Mahkemeye taşıyacağız Sultan suyu harası Osmanlıdan bu yana burada işlevine işletilmeye devam ediliyor.
Bu günden sonra da bu işletmeyi hiç kimsenin çarçur etmesine ona buna yandaşa peşkeş çekmesine müsaade etmeyeceğiz kimsenin gücü yetmeyecektir. Onlar karşılarında her zaman her yerde CHP ni bulacaklardır. Sümer, tekel, kısmen şeker fabrikalarını satarak Malatya ekonomisini ve sanayisini sıfırladılar kayısımız olmazsa idi bu gün Malatya ya para girişi olamayacaktı. Allah muhafaza kayısı da bir felakete uğrasa Malatya halkı hepten perişan olacak. Malatya da işsizlik almış başını gidiyor ancak iktidar milletvekillerinin umurunda değil. Aslında sorunlar büyük ne yazık ki iktidardakilerde çıt yok.
Tekrar bize karşı göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim tekrar yeni göreviniz hayırlı olsun “ dedi
Siyaset, 01 Nisan 2021 21:25
Yorumlar (0)
İŞTE CHP NİN SEÇİM SONUÇLARJ
BATTALGAZİDE BELEDİYE HİZMETLERİ PLANLI BİR ŞEKILDE DEVAM EDIYOR
YEŞİLYURT"TA SOZ VERILEN YATIRIMLAR TEKER TEKER HAYATA GEÇİYOR
PLAN BÜTCEDE AGBABA RÜGARI: AĞBABA HEM TÜRKİYE HEM MALATYA GÜNDEMİNİ BELİRLEDİ
DENİZ ÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ
ALİ KAPISI VE CEMEVİ" SULTAN ABDAL MUSA LOKMASI YAPTI :
ÇGD BURSA DAN OZAN KAPLANOGLU AÇIKLAMASI." GAZETECİLİK SUÇ DEĞILDİR "
Anahtar Parti Malatya İl Başkanlığı Stk ve Medya Temsilcilerini Ağırladı
ÇGD DEN FATİH ALTAYLIYA VERİLEN CEZAYA TEPKİ
AĞBABA " YONCALININ SULAMA KANALI YOK. ÇAT BARAJ̌I SU TUTMUYOR "
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
