TÜRK KIZILAY'I MALATYADA ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR
Sağlık, 31 Ekim 2021 02:54
Kızılay haftası düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor
29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla Yeni Cami önünde gerçekleştirilen programda çorba ikramında bulunuldu.
Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu program sırasında yaptığı konuşmada, “29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasındaki günleri 1943 yılından beri Kızılay Haftası olarak kutluyoruz.
Biz bu kutlamayı yaparken Büyükşehir Belediye Başkanımız ile bir birlikte bu organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Türk Kızılay’ı 152 yıldır merhamet çınarı hizmetlerine kesintisiz devam etmektedir. Kızılay ülkemizde ve Dünya’da yıldızlaşan bir hal alarak ülkemizi temsil etmektedir.
Türk Kızılay’ı veren elle alan el arasında bir köprü görevi görürken, şimdi ise yaptığı yatırımlar ile direkt olarak veren el oldu. Bu ciddi yatırımlardan birisi de Malatya’da eski Vagon Onarım Fabrikası alanında yapılan Afet Sistemleri ve Barınma sistemleri fabrikasıdır.
Bu yatırım sürecinde Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, altyapı sürecini en hızlı şekilde hazırlamış ve fabrikanın bir yıl gibi kısa sürede faaliyete girmesini sağlamıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz.
Türk Kızılay’ı sizsiz olmaz Başkanım. 2021 yılında Kızılay Genel Başkanımız ve Malatyalı Hemşerimiz Kerem Kınık, bu yılı gönüllülük yılı olarak ilan etti. Bu gönüllülük yılı içerisinde Genç Kızılay, Kadın Kollarımız ve 170 binin üzerindeki gönüllülerimiz ülkemizin her noktasında stantlarını açarak gönüllülük temasını işliyor. Bu haftanın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
KIZILAY TEŞKİLATIMIZI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM
Türk Kızılay’ının Malatya’da güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Bizlerin yönetim anlayışı içerisinde STK, kanaat önderleri ve derneklerle birlikte ortaklaşa bir yönetim anlayışını hakim kılma anlayışında Malatya’da yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Yapmış olduğumuz çalışmaları bütün Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak paydaş çerçevesinde yürütüyoruz.
Türk Kızılay’ımız Malatya’da güzel çalışmalara imza atmaktadır. Bunlardan en önemlisi yıllardır atıl bir halde bulunan Vagon Onarım Fabrikasının Malatya’ya ve Malatya ekonomisine kazandırılmasıdır.
Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Kızılay Genel Başkanı Hemşerimiz Kerem Kınık ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 2021 yılı Kızılay gönüllük yılının ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.
Sağlık, 31 Ekim 2021 02:54
Yorumlar (0)
KARADEMİR " SANAYİ KORİDORU İÇİN MİLLETVEKİLLERİ FENDOGLU VE GÜRSEL EROL'LA GÖRUŞTÜK "
ARGUVAN'DA DOĞAL YAŞAMA SES OLANLAR
SADIKOĞLU " ÖRÜMCEK KAFALILAR MALATYA’YI GERİ TUTUYOR "
DOĞANŞEHİR KÖYLÜLERİ KÖYLERİNİ KORUMAK ADINA YARGIYA GİDİYOR
UĞUR MUMCU; BURSADA VE TÜRKİYENIN HER YERİNDE SEVGI SELİ İLE ANILDI
AKP DEN MALATYA ÇIKARTMASI: 10 BİN YENİ ÜYE 300 BİN TEMAS
NIHAYET DİYANET'TEN BİR SES YÜKSELDİ
UĞUR MUMCULAR ÖLMEZ
BATTALGAZİDE KAR SEFERBERLİĞİ
AKP TABUTTAN KORKTU..!!
BATTALGAZİDE MARKET DENETİMLERI HIZLA DEVAM EDİYOR
AĞBABA " EMEKLİYİ YOK SAYAN BU DÜZENIN KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ "
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN : AKARYAKIT İSTASYONU KAPATILMADI YASAL PROSÖDUR UYGULANDI
KESKİN: SADECE ESNAFTAN VE MALATYA HALKINDAN DESTEK ALIRIZ
DOGANŞEHİRDE BOKSİT TEPKİSİ: TOPRAĞI KAZMAK DEĞİL YASAMI KAZMAK "
AĞBABA ANKETLERİ PATLATIYOR
DEPREMİN3. YILINDA MALATYA ESNAFI ÇIKMAZDA
YILDIZ " BASIN ÇALISANLARININ HAKKI ÖDENEMEZ "
GÖK " BASIN MİLLETİN ORTAK SESI VE VİJDANIDIR
GOÇMEN " ÖZGÜR BASIN OLMADAN DEMOKRASİ OLMAZ "
MALATYALILAR BIR ARAYA GELEREK FIKİR ALIŞ VERIŞİNDE BULUNDULAR
" KUTLAMIYOR MÜCADELE EDİYORUZ "
AĞBABA " EMEKLİYE MAAŞ DEGIL HARÇLIK VERİLDİ"
DEPREM BÖLGESİNDE ÇİFTÇİYE KREDİ ENGELİ ZİRAAT BANKASINA SERT TEPKİ
TBMM ÇATISI ALTINDA NEFRET DİLİ
METİN GÖKTEPEYİ SAYGIYLA ANIYORUZ
BEYDAĞI TOKİDE SABIR TAŞTI SU ÇILES BİTMIYORİ
MALATYA İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİ 2025 TE SINIFTA KALDI
PRF. DR SEZAİ YILMAZ VE EKİBİ BAŞARIYA DOYMUYOR
ARGUVAN DA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
ÇGD MALATYA ŞUBE BASKANI İBRAHİMDEN YENİ YIL MESAJI
BARIŞ YILDIZ 2025 DEGERLENDİRDİ: SÖZ VAR İŞ YOK
BELEDİYELERIN "TEYAKKUZDA " BEKLEDİĞİ MALATYA 3 CM KARDA SINIFTA KALDI
ANKARA MALATYALILAR FEDERASYONUNUN ( MAFED ) KONGRESI YAPILDI
MASTÖB KONGRESİ MAHKEME KARARIYLA TEDBİREN DURDURULDU
BATTALGAZİ BELEDİYESİNDEN KAR YAĞIŞINA KARŞI HIZLI MÜDAHELE
CHP DE İNÖNÜ ANMASI
AĞBABA " İNONÜ ONURLU,CESUR VE DAHİANE BİR DEVRİMCIYDİ
CHP MALATYA DA İNÖNÜYÜ ANDI
