Başkan Murat Maskar Akçadağ ilçemizin Kaymakamı Sayın Ümit Fırat Böçkün ve değerli bürokratlarını STK başkanlarını derneğimizde ağırlamaktan ziyadesiyle mutlu olduk.
Yaşam, 24 Kasım 2021 09:38
Akçadağ İlçe Protokolünden AKÇADAĞ - DER' e Ziyaret
Akçadağ kaymakamı Ümit Fırat Böçkün daha önce kendisine hoş geldin ziyaretinde bulunan AKÇADAĞ – DER başkan ve yöneticilerine Akçadağ ilçe jandarma komutanı İlçe emniyet müdürü ve bazı daire müdürleri ile birlikte iadeyi ziyarette bulundu.
Malatya'nın önemli Sivil Toplum kuruluşlarından Akçadağ Dayanışma Derneği Akçadağ ilçesinin üst düzey protokol üyelerini dernek idari binasında yönetim kurulu üyeleri ve Akçadağlı diğer üyeler tarafında karşılanılarak ağırladılar.
Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar, Başkan Vekili Erdal Üstün, Başkan Yardımcıları Ramazan Bozkurt, Fatih Mehmet Gönültaş, Yönetim Kurulu üyeleri Necmettin Cengiz, İsmail Tutal, Genel Sekreter Tuğba Farımaz, Kadın Kolları Başkanı Nevin Benli, Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunay tarafından karşılanan Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün, Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Akçadağ İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tunç, Akçadağ İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ömer Seyhan, Akçadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Cengiz, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Osman Gönültaş, Akçadağ Belediye Başkan yardımcısı Mustafa Menge, İlçe Devlet Hastanesi Müdürü Salih Akça, Akçadağ Esnaf Odası Başkanı Fatih Şahin, Akçadağ Esnaf ve San. Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Battal Yardımcı, Tügva İlçe temsilcisi Furkan Saklı, Gazeteci İbrahim Göçmen ve misafirler Dernek binasında ağırladı.
Akçadağ Kaymakamı Ümit Fırat Böçkün Akçadağ Dayanışma Derneği üyeleriyle tek, tek tanışarak İlçe hakkında görüşlerini paylaştı. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Akçadağ ilçesinin dünü, bugünü ve yarını sohbet esnasında masaya yatırıldı.
Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar Derneğin çalışmaları hakkında bilgiler aktarırken gönüllülük esasıyla çalışan bir dernek olduklarını ve her daim Akçadağ İlçesine hizmet edenlerin emrinde olduklarını belirtti.
Başkan Murat Maskar” Akçadağ ilçemizin Kaymakamı Sayın Ümit Fırat Böçkün’e değerli bürokratlarını sivil toplum kuruluşu başkanlarını derneğimizde ağırlamaktan ziyadesiyle mutlu olduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulum adına herkese teşekkür ediyorum.
Akçadağ Dayanışma Derneği yaklaşık 3 yıl önce kuruluşunu gerçekleştirmiş, yaklaşık 9 ay gibi bir süredir de yeni yönetimimizle birlikte hizmetlerimize başladık. Az zamanda çok işler başardık. Yaklaşık 900 ihtiyaç sahibi aileye yardımlarımızı ulaştırdık, çocuklara Kışlık mont, Ayakkabı, Vb. dağıtımını gerçekleştirdik. İhtiyacı olanlara ihtiyacı ölçüsünde hayırseverlerimizin vasıtasıyla nakdi yardımlarda ulaştırdık.
İmkânı olmayan, dershanelere, kurslara gidemeyen öğrencilerimize derneğimizde Matematik kursu verdirttik. Her hafta en az iki mahallemizi ziyaret ederek istişareler ettik. Evlere misafir olup sorun istek ve beklentilerini dinledik. Bunları yaparken bir çok sorunları da kendi imkanlarımız ve istişarelerle çözüme ulaştırdık.
Muharrem ayında 3.000 kişilik aşure ikramıyla birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimizle buluştuk. Hemşerilerimizin acı günlerinde yanlarında olduk acılarını paylaştık, mutlu günlerine ortak olduk. Bunları yaparken bir çok engellemelere rağmen yılmadık birbirimize daha çok kenetlenerek sorunları ve gelen tehlikeleri bertaraf ettik.
Akçadağ ilçemizin her alanda kalkınması hak ettiği seviyeye ulaşması için projeler ürettik. İlçemizin sorunlarını kamuoyuna taşıdık, yeri geldi gerekli mercilerle görüşerek çözüme ortak olduk. Akçadağlı yapılan iyiliği unutmaz. Devletinin yanında Kanunlara saygılı kadirşinastır.
Bizlerde Akçadağ Dayanışma Derneği ailesi olarak Akçadağ ilçemizin tüm kurumlarının yanındayız. Yapılacak her güzel hizmetin yanında Üzerimize düşen her konuda yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtiyor, hoş geldiniz diyorum.”
Yaşam, 24 Kasım 2021 09:38
Yorumlar (0)
BATTALGAZİ BELEDİYE SPORDA YENİ DÖNEM BAŞLADI
MALATYA ÇAMLICA KOLEJ̌İ 6 TÜRKİYE BİRİNCİSİ ÇIKARDI
YEŞİLYURT BELEDİYESINDE ULAŞIMA TARİHİ DOKUNUŞ
SADIKOĞLU " YENİ ÇARŞIDAKİ ESNAFIN RUHSAT SORUNU ÇÖZÜLMELİ "
ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜNER HAVAALANINA İNER İNMEZ GÖZ ALTINA ALINDI
KESKİNDEN BAKAN IŞIKHANA TALEP DOSYASI:
AYDIN " HALA BİR TEBLİGAT ALMADIM "
MALATYA TSO DA ABD PAZARINDA Kİ FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLDİ
CHP DE "18 MİLYON TL BORÇ " TARTISMASI
AĞBABA" 27 İL VAR MALATYA YİNE YOK
MALATYA'DA HASTANESİ OLMAYAN TEK İLÇE ARGUVAN
GÖREVDE ALINAN CHP YESİLYURT İLCE BAŞKANI HAKKI AYAZ " CEZALANDIRILAN BİZ DEĞİL ÖRGÜT İRADESİDIR "
MALATYA DA ESNAFIN DİKKATİNE.! TAHLİYE VE KİRA UYARISI
DÜNYA KAYISI BAŞKENTİNDE BU YIL HEDEF 67 BİN TON KURU KAYISI
AĞBABA " BENİM ALNIM AK BAŞIM DİKTİR "
ARGUVANDA ÇOK AMAÇLI SOSYAL TESİS İNŞAATI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
KAYSI FESTİVALİ 17 - 21 TEMMUZ DA YAPILACAK
ÇGD " RTÜK'ÜN GÖREVİ NATO KOMSERLİĞI DEGİLDİR "
MALATYA CHP DE DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLADI..!
TSO DA ILK ADAYLIK AÇIKLAMASI MAHMUT POYRAZ DAN
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN " ACIMIZ İLK GÜNKÜ GİBİ TAZE "
ÖZGÜR ÖZEL FİNANCAL TIMES'A YAZDI: ERDOGAN SADIK MUHALEFETİNI YARATMAK İSTIYOR
KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA AÇIK MEKTUP
FESTİVAL AKÇADAĞI TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE TAŞIDJ...ANCAK...!!
AAKÇADAGDA ILK PROJENIN TEMELI ATILDI
28. YEŞİLYURT KÜLTÜR SPOR VE KİRAZ FESTİVALİ RENKLİ VE COŞKU DOLU ANLARA SAHNE OLDU
MALATYA'DA BİR STK , BİR VİZYON BİR İZ
MALATYANIN " SARI ALTINI " AVRUPA YOLLARINDA
CHP MALATYA'DA KRİZ DERİNLEŞIYOR: İKİ HAFTADIR YÖNETİM LİSTESİ H
Arguvanda birlik beraberlik aşureikrami
AĞBABA " SUÇUMUZ CHP 1. PARTİ YAPMAK "
BAŞKAN SADIKOĞLU: İŞ DÜNYASININ SORUNLARINI VALİ YAVUZA İLETTİ.A
NATO ZİRVESİ VE BASIN
MALATYA DA CHP NİN KAPISI GECE YARISI ZORLANDI
MUHARREM ORUCU ORUÇ AÇMA LOKMASINDA CANLAR BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " KANITLASIN KAFAMA SIKARIM "
BAŞKAN TAŞKINDAN PROF.DR SEZAİ YILMAZA ZİYARET
28. YEŞİLYURT KÜLTÜR SPOR VE KİRAZ FESTİVALI 28 HAZİRANDA GERÇEKLESECEK
