Keskin Hükumet İndirimlere Öncülük Etmelidir.. Füze hızıyla zam yapıyorsan, füze hızıyla indirim yapacaksın.
Ekonomi, 27 Aralık 2021 07:21
Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin yaptığı yazılı açıklama da vatandaşları esnaftan alış veriş yapmaya davet ederek, “Füze hızıyla zam koyanlara, paraşüt hızıyla indirim yapan marketlere ders verin, milli esnafa sahip çıkın dedi.
Keskin yaptığı yazılı açıklamada, “Doların yükselişini fırsat bilerek zam üstüne zam yapan, gün içinde defalarca etiket değiştirerek füze hızıyla temel gıda maddelerine zam yapan marketler, fırsatçılar, vurguncular ve marka ürünler ne yazık ki doların düşmesi ile birlikte bu kez paraşüt hızıyla indirim yapmaya başladılar.
Bu kabul edilemez, füze hızıyla zam yapıyorsan, füze hızıyla indirim yapacaksın. Vatandaşlarımızı; paraşüt hızıyla indirim yapan marketlere ve marka ürünlerden alışveriş yapmamaya davet ediyorum; alışverişinizi iyi günde de kötü günde de yanınızda olan esnaftan yapın. Esnaf kendi yemediğini başkasına yedirmez, esnaf dar günde fırsatçılık yapmaz.” dedi.
Keskin, “Hükümetimiz öncelikle indirimlere öncülük etmelidir. Hükümetimiz akaryakıtta mutlaka indirim yapmalıdır.
Akaryakıt fiyatları, toplumun her kesimini, başta ulaşım ve ticari taşımacılık olmak üzere birçok sektörü olumsuz etkiliyor. Bu nedenle en büyük indirimi hükümetimiz akaryakıtta yapmalıdır. Hükümetimiz böylesi sıkıntılı bir dönemde ÖTV’ yi bütçeye aktarma düşüncesinden vaz geçmelidir.
Hükümetimiz esnafın vergi giderlerinde indirim yapmalıdır. Bağ-Kur primlerine 2022 yılında artış olmamalıdır. Böylesine sıkıntılı bir süreçte esnafımıza mutlaka uzun vadeli, faizsiz en az 100 bin TL nefes kredisi verilmelidir. “ diye konuştu.
Ekonomi, 27 Aralık 2021 07:21
Yorumlar (0)

HEKIMHAN BELEDIYESINDE ÇOK AMACLI SOSYAL TESIS İHALESİ

AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ YASTIK LOBİSİ OLDU "

BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR

MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR

ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI

ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI

MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ

YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :

AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "

CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI

MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR

MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET

SOSYAL MEDYA'DAKİ KAYISI FABRİKALARINA YÖNELİK İDDİALARA RAMAZAN ÖZCAN'DAN YANIT

MALATYA KRİTERLERİ İLE DÜNYAYA AÇILAN BAŞARI KAPISJ

CHP MALATYA MİLLETVEKİLİ VELİ AĞBABA " YAPILACAK İLK SEÇİMLERDE CHP TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YONETECEK "

ÇGD " TELE 1 E YONELIK BU UYGULAMA KABUL EDILEMEZ "

BATTALGAZI BELEDIYE SPORCU ZAGREPTE MADALYA KAZANDI

AGBABA " DEPREMZEDENİN KİRA YARDIMINI KESMEK VIJDANSIZLIKTIR"

YESILYURT BELEDİYE'SİNİN MİLLİ SPORCUSU AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

MESOB BASKANI KESKIN DEN AHİLİK HAFTASI " BİRLİK DAYANIŞMA VE ADALET "

BAŞKAN GEÇİT " İKİNCİ GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİMİZİ İLÇEMİZE KAZANDIRACAGIZ

MEYDANLARA, CADDELERE SIĞMAYAN MİTİNG

ALEVİ ÖRGÜTLERİNDEN MERDAN YANARDAĞ'A TEPKİ: " ALEVİ TOPLUMUNDAN ÖZÜR DILEMEYE DAVET EDIYORUZ "

FIRAT EDAS'DAN 15 - 16 EYLÜL İÇİN ÖNEMLİ UYARI

MALATYA İL EMNIYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

CHP MALATYA İLÇE KONGRELERI DEVAM EDIYOR

BASKAN GEÇIT " EGITIME DESTEK " PROJESİNDE N YARARLANAN ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

CHP DOĞANŞEHİR KONGRESİ YAPILDI

CHP: KALE ,KULUNCAK VE HEKİMHAN İLÇE KONGRELERI TAMAMLANDI.

12 EYLUL 1980 DARBESİ DEMOKRASİ TARİHİMIZE KARA BİR LEKEDİR

SDD 12 EYLÜL FAŞİZMİNİ KINADI

İNSANLIĞIN KARA EYLÜL’Ü



YEŞİLYURT BELEDİYESINDEN AVRUPA ARENASINA!

AGBABA ÜRETİCİ BORÇLARININ EETELENM3SİNİ İSTEDİ BOTCLAR ERTELENMEZSE BİNLERCE.ÇİFTCİ İCRALIK OLUR.İ

CHP NİN 102 YIL DÖNÜMÜ MALATYA’DA BUYUK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

BAŞKAN SADIKOĞLU'NDAN 6.BOLGE TEŞVIKLEEI VE DESTEK ÇAĞRISI
