Keskin, Ekonomik sorunların aşılmasında birlik içinde hareket edeceğiz
Ekonomi, 10 Şubat 2022 18:42
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru İnanç, AK Parti Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve parti yöneticileri Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Sorun ve problemler noktasında bizler teşkilatlar olarak esnafımızla her daim beraberiz ve iç içeyiz. Esnaflarımızdan gelen tüm talepleri çözebilme noktasında elimizden gelen gayret ve çabayı sarf ediyoruz.
İnşallah el birliği ile ülkemize yararlı olabilecek tüm işler de her daim esnaf başkanımızın ve esnaflarımızın yanındayız. Şevket Keskin başkanımıza sorunlara ve duyarlılığınızdan dolayı hassaten teşekkür ediyoruz.
Teşkilatlar olarak her zaman haklı davanızda yanınızdayız. Bizde esnaf olmamız nedeniyle gerçekten son dönemler de girdi maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı biraz sıkıntı ve problemler yaşıyoruz, ama bunları aşacak güçteyiz.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin son elektrik krizi olsun, girdi maliyetlerinin yüksek olması olsun, enflasyonun problemlerini çözeceklerine inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 20 yıldır ülkeyi nereden nereye getirdiğine hepimiz şahidiz. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde her zaman esnafın yanında, esnafla birlikte hareket edeceğiz” dedi.
MESOB Başkanı Şevket Keskin, ziyaretleri için AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Keskin, “Ülkemiz büyük bir sıkıntı içerisinden geçiyor. Ülke olarak bu sıkıntıları atlatacağımıza inanıyoruz, bu dereyi beraber geçeceğiz. Türkiye bu tür sıkıntıları defalarca atlattı, böyle sıkıntıların atlatılması için geçmişte de büyük mücadeleler verdik.
Hükümetimiz bir an önce elektrik tarifelerine ve akaryakıt fiyatlarına bir önlem almalı. TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmezin açıklamaları oldu, elektrik tarifelerinde yeni bir iyileştirme yapılacak. Akaryakıt fiyatları mutlaka makul bir seviyeye indirilmeli.
Akaryakıtta ÖTV’yi alıyorsunuz, bari ÖTV’ nin KDV’sini almayın. Hükümetimizden ve belediyelerimizden zincir marketlerin şubesine sınırlandırma getirmeli.” İfadelerini kaydetti
Keskin şöyle devam etti; “Esnaf pandemi den çıktı ve mağduriyeti devam ediyor, aslında tüm halkımız şu anda ekonomik sıkıntı içinde. Devletimiz elindeki kalemlere yaptığı zamları geri çekmeli. Esnafımız için hükümetimizden acil olarak faizsiz uzun vadeli en az 100 bin TL kredi talep ediyoruz.
Esnafın kendine gelebilmesi için böyle bir kredi çok önemli. Elektrik parası kira bedelini geçti, yarında kiralar artacak. Ekonomik sorunların aşılması için biz esnaf camiası olarak birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde hareket edeceğiz.”
Ekonomi, 10 Şubat 2022 18:42
Yorumlar (0)
YILDIZ" BU KARAR TÜRKİYE DEMOKRASİSİNE YAPILMIŞ BİR DAR EDİR "
MALATYA MUTFAĞI DÜNYA SAHNESİNDE
BİZ BU YOLA ÇIKARKEN " İŞİMİZ AKÇADAĞ SEVDAMIZ AKÇADAĞ "
TSO dan MSOB'a ziyaret BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
EREN'DEN YILDIZ'A GÖREV TESLIMİ
VALİLIĞİN EMEKTARI EMEKLİ OLDU
AĞBABA " HİÇ BİR ZORLUK 19 MAYIS ÖNCESINDEN DAHA BUYÜK DEĞILDİR. BU ÜLKENİN EVLATLARININ UMUTSUZ OLMAYA HAKKI YOK "
Ağbaba’dan Tbmm’de Sert Ekonomi Eleştirisi: “Millet Aç, Kiracılar Perişan”
CHP İl başkanları ortak açiklama: " HALKIN DEDİĞİ OLACAK TÜRKİYE KAZANACAK "
DEMOKRASİYE HUKUKA VE HALKIN İRADESINE SAHİP ÇIKMAK İÇİN BURDAYIZ " VELİ AĞBABAYA ÇAMUR BULASMAZ "
BAŞKAN GEÇİT " VERDİĞİMIZ SÖZLERI BİR BİR YERİNE GETİROYORUZ "
MHP İL BAŞKANI GÖKHAN GÖK'TEN HEKİMHAN VE KULUNCAK ILÇELERİNE ZİYARET
BAŞKAN TAŞKIN TAŞTEPE REZERV ALANINDA İNCELEMELER DE BULUNDU
MALATYA VEKİLLERİNİN PERFORMANS KARNESİ
MALATYA'NIN TANINMIŞ İŞ İNSANI İBRAHİM GÜNGÖR VEFAT ETTİ
MALATYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DOĞAYA NEFES OLACAK ÇALIŞMA
MALATYA DA ADELET İÇİN GAZİANTEP YOLCULUGU TARİH OLUYOR
ARGUVAN'DA 23 NİSAN COŞKUSU ATMALILAR DERNEĞINDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK
CHP 23 NİSANDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU
MHP MALATYA İL BASKANI GÖKHAN GÖK " ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZIN AYDINLIK YÜZÜDÜR "
KESKİNDEN 23 NİSAN MESAJI " ÇOCUKLARI ZEHİRLİYORLAR "
AĞBABA MALATYANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
BALYAN KÖYLÜLERİ SESİNİ YÜKSELTTİ
HAMİT FENDOĞLUNU ANMA
KESKİN " EĞİTİMDE SON VERİLMELI "
MALATYA KATLİAMI "17 NİSAN 20 NİSAN 1978 "
CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ'DAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. KURULUS YIL DÖNEMÜ MESAJI
MALATYA İHRACATINDA ALARM : YÜZDE 22 LİK SERT DÜŞÜS
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODSLARI İLE BULUŞTU " ÇARŞI KISA SÜREDE HAYAT BULACAK "
MAGİNDER MALATYANIN GELECEĞİNI ŞEKİLLEDİRECEK ADIMLARI ATIYOR
BAŞKAN YILDIRIM " HEKİMHAN ÇOK GÜZEL OLACAK "
4×4 LÜK ŞEHİR OLABILDIKMI
ERSOY EREN İKİ YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI..
AYDIN " KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR "
CHP Lİ AYAZ : İKTİDAR MALATYA'NIN STRATEJİK NOKTASINDAN VURDU
BATTAL GAZİDE TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞTAYI YAPILDI
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODALARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BİZİM MÜCADELEMİZ KAVGA DEĞİL YAŞAM MÜCADELESİDİR..
