Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Milletimizin İYİ Parti'ye Büyük Bir Teveccühü Var
Siyaset, 25 Mart 2022 06:30
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Muhtar Derneklerini Ziyaret Edip, Kız Meslek Lisesi Girişinde İlçe Teşkilatının Açtığı Üye Kayıt ve Tanıtım Standını Ziyaret Etti.
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Göreve Atandıktan Sonra Hızlı Bir Şekilde Sahalara İnen Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya'da Bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarını ve Esnaf Ziyaretlerine Başladı.
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Battalgazi Muhtarları Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve Yönetim Kurulu Üyelerini , Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve Yönetim Kurulu Üyelerini ve Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya ve Yönetimini Ziyaret Etti.
Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Muhtarlarımız Halkımız ile tüm kurumlar arasında köprü vazifesi gören, görev yaptığı mahalle ve köyün temsiliyetini gerçekleştiren, mahalle ve köylerimizin eksiklerini ilgili makamlara ileterek çözülmesini sağlamak gibi önemli bir görevi yürüttüklerini söyledi.
Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Bu nedenle milletin en iyi sorununu Muhtarlarımız bilir. Bu düşünce ile göreve gelir gelmez Muhtarlarımızı ziyaret etme kararı aldık. Muhtarlarımızdan milletimizin ve mahallelerimizin sorunlarını birebir dinleyip çözüm noktasında onların önerilerini dinledik. Bizleri misafir eden tüm Muhtarlar Derneği Başkanlarıma ve Yönetim Kurulu Üyelerine Şahsım ve Yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum dedi.
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri daha sonra Emeksiz Caddesi Kız Meslek Lisesi Yanında açılan İYİ Parti Battalgazi İlçe Teşkilatının açmış olduğu Üye Kayıt ve Tanıtım Standını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.
Standa Kısa bir açıklama yapan Başkan Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Milletimizin Genel Başkanımız Meral Akşener'in Başında Bulunduğu İYİ Partimize çok büyük bir ilgi ve alakaları var. Daha önceleri üye olmaktan ve stantlarımızı ve hatta İl, İlçe binalarımızı ziyaret etmekten çekinen vatandaşlarımız şimdi seve seve canı gönülden istekli olarak bizleri ziyaret edip İYİ Parti ailesine katılmak istiyorlar. Bu ilgi ve alaka bizleri oldukça memnun etmektedir. Bu ilgi ve alakanın bilinci içerisinde olarak daha bir şevkle ve arzuyla çalışıp İYİ PARTİ' yi en kısa sürede İktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız dedi.
Siyaset, 25 Mart 2022 06:30
Yorumlar (0)

AĞBABA " BU KOKUŞMUŞ DÜZENİN SORUMLUSU SİZSİNİZ "

MALATYA ULUSLAR ARASI EĞİTİM MERKEZİ HALİNE GELDİ

SİLİVRİ CEZA'EVINDEN MİLLETİMİZE

AĞBABA " BU AKP’NİN EN BÜYÜK PİSLIKLERINDEN BİRİ OLACAK "

BABACAN " TÜRKİYE SOSYAL SORUNLARI KENDİ MODELI İLE ÇÖZÜYOR "

MESOB BAŞKANI KESKİN " MALATYA DA DEPREMDEN SONRA EKONOMİ DEPREMİ YASADIK "

MUSTAFA SARIGÜL " CHP GÜNEŞİNİN MALATYA DA DOGDUĞUNU GÖRÜYORUM "

CHP HEYETI YARİN MALATYA DA OLACAK

AGBABA " BU AKP NİN EN BÜYÜK PİSLİĞİ OLACAK "

KIRIK TOPUKLU KONTES..

BACIM

AĞBABA" İKTIDAR ÇIFTÇİYI DON VURDUGU GİBİ VURDU "

VOLEYBOL LİSESİ İÇİN 35 DÖNÜM ARAZİ TAHSİS EDİLDİ

CHO KOMİSYONA KATILMASINI İSTEDIKLERI DERNEK VAKIF VE SENDİKALARI AÇIKLADI YENMİLLİ DAYANISMA,KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KOMISYON TOPLANTISINA ÇAĞRILACAKLAR

ÖRGÜTLÜ MÜCADELEYLE İNANIYORUZ VE ÇAĞRI YAPIYORUZ ( ÇGD )

BAŞKAN GEÇİT " BANAZI KONAK VE HORATANIN GELİŞİMİ YEŞİLYURT İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

BATTALGAZİ BELEDİYESİNDE 1,5 YILDAYATIRIM ATAĞI

DEPREMİN 30. AYINDA SORUNLAR DEVAM EDIYOR.

" TURKİYE DE HUKUK DEVLETİ ASKIDADIR "

ÜSKÜP ESKİ BÜYUKELÇİSİ AKP LİLERIN SAHTE ÜNİVERSİTE VE DİPLOMA AĞINI İFŞA ETTİ.

İHD MALATYA ŞUBESI 16. OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRDİ

BASKAN GEÇIT YAPILAN YATIRIMLAR VE YENI PROJELERI ANLATTI

" ULUSKON "MALATYA'DA AÇILDI.30 ÜLKENİN BÜYÜK ELÇILERİ MALATYA DA BULUSACAK

MALATYA'DA Kİ SORUNLAR 10 BAŞLIKTA TOPLANACAK VE ANKARA'YA SUNULACAK

MALATYA'YI DÜNYA HARİTASINA YERLEŞTİREN HEKIM

BAŞKAN GEÇİT " °KIRSAL GÜÇLENİRSE ŞEHIR DE GUÇLENİR "

BASKAN MİKAİL SÜLÜK, İŞ BULMAKTA ZORLANAN PÜTÜRGELILERI GERİ DÖNMEYE DAVET ETTİ


AĞBABA "YEŞILYURT SPORUN LİGE KATILMAMASINI KABUL ETMİYORUM "

BATTAGAZİDE YERLİ URETİME YEŞİL ALAN SEFERBERLIGI

JAPON VE TÜRK BİLİM İNSANLARI MALATYA’DA " AFET GERONTOLOJİSI " ÇALIŞMALARINA BASLADI.

MALATYANIN IKI İLÇESİNE DOĞALGAZ ALIMI YAPILACAK

BAKAN CHP YE LAF YETİŞTIRECEĞINE DÜKKAN VE KONUTLAR YETISTIRSIN I

SANSÜR NORMALLESTIRILEMEZ ÖRGÜTLÜ MUCADELE ILE YENİLEBİLİNİR

SAMİ ER 23 MİLYAR DEDİ SAYISTAY 3.2 MILYAR GÖSTERDİ..KİM DOGRU SÖYLUYOR!?

MESOB BASKANI KESKİN " MALATYALI ESNAF VE ÇİFTÇİYE POZİTİF AYIRIM ŞART "

.CHP İL BAŞKANI YILDIZ " AKP KALKINMA DEĞİL " KANDIRMA " PARTİSİ OLMUŞ

BASKAN GEÇIT "ÇİLESİZ KÜTÜPHANESİ PROJESİ " ALANINI İNCELEDİ

BASKAN TAŞKIN TALEP ETTI BAKAN TALİMAT VERDİ: KAPALI ÇARŞI IÇİN İYİLEŞTİRME SÜRECİ BAŞLADI.
