İyi Parti Battalgazi ilçe Başkanı Erhan Yağlıcı, MASKİ' nin Teşhircilik Uygulaması Doğru Değil
Siyaset, 13 Nisan 2022 16:47
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ)'nin Su Borcu Olan Vatandaşların Ev ve İş Yeri Kapılarına Vatandaşı Teşhir Eden Borç ve İcra Uyarısı Yazan Kağıt Asılmasına İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı Tepki Gösterdi.
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı, Milletin Su Borcu Yüzünden Faturalarla Birlikte Astığınız Borç ve İcra Yazan, Vatandaşı Teşhir Eder Gibi Astığınız Kağıt veya Karton Her Neyse Uyarı Yazı Ne İnsani, Ne Vicdani Nede İmani dir.
Bizim Dinimiz Bize Bir İnsanın Hatasını ve Yanlışını Yüzüne Vurmayın Kabahatini Kimseler Görmeden Duymadan Kapatın Diyen Bir Dindir. Maalesef MASKİ tam tersine vatandaşı TEŞHİR etmek için ev ve iş yerlerinin önünde bir davul zurna ekibini götürmediği kaldı.
İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı MASKİ' nin Yaptığı uygulamaya şu şekilde tepki gösterdi; Ülkemiz ve Malatya'mız maalesef çok zorlu bir ekonomik süreçten geçmektedir. Milletimiz her geçen gün borç batağına gittikçe saplanmakta borç yükü altında ezilmektedir. Hükümetin yanlış politikaları ülkeyi yönetilemez ve yaşanmaz hale sokmuştur.
Milletimiz zaten bu kadar ağır bir ekonomik krizle boğuşurken birde belediyeler vatandaşın üzerine zamlarla gitmektedir. gıda , elektrik , doğalgaz, barınma, sağlık,eğitim, su ve Ulaşım gibi milletin temel ihtiyaçları son bir yıl içerisinde neredeyse % 150 ve % 200'lere varan artışla milleti yaşanmaz hale getirmiştir..
Maalesef Malatya'mızda bu ekonomik sıkıntılardan nasibini fazlasıyla almıştır. Millet bankaların ve tefecilerin eline düşmüş durumda. Millet borç yükü altında ezilirken binlerce insanımız birde ödeyemediği elektrik, doğalgaz, internet ve su faturaları yüzünden büyük sıkıntılar yaşmaktadır.
Başkan Erhan Yağlıcı, Malatyalı vatandaşlardan Artık İYİ Parti'yi milletin ve Ülkenin umudu kurtuluşu olarak görmektedir. Bu vesile ile her gün bizlere ulaşan vatandaşlar yaşadıkları sıkıntıları gündeme taşımamız için bizlere müracaat etmekte..
Son zamanlarda milletimiz özellikle MASKİ' nin uygulamasından çok rahatsız olduklarını söylüyorlar. Su borcu olan aboneler ev ve iş yerlerinini kapı koluna asılan ve kapılara yapıştırılan kocaman su borcu ve icra uyarısı yazan kağıtların bırakılması milletimizin onurunu ve gururunu çok incitmiş.
MASKİ zaten vatandaşın ev ve iş yerine aboneliğe ait borç faturasını bırakıyor. Günümüz teknolojisinde email yolu ile cep telefonlarına uyarı mesajı ile ulaşabiliyorsunuz. Vatandaş zaten borcunu harcını biliyor. MASKİ olarak sizin vatandaşın ev ve iş yerine kapısına borcunuz var icralıksınız diye neden bu uyarıcı kağıtları asıp teşhircilik yapıyorsunuz.
Milleti kolu komşusuna teşhir edip rezil mi etmek istiyorsunuz. MASKİ 'nin uygulaması ne insani ne vicdani nede bizim Müslüman ve Türk toplumu töresine göre doğrudur. İnsanların kusurları bizim inancımızda teşhir edilmez kapatılır. Ama MASKİ tam tersi ile vatandaşı teşhir edip kolu komşusuna mahcup duruma düşürmeye çalışıyor.
Başkan Erhan Yağlıcı, Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ)'nin yaptığı ne vicdani, insani nede imani dir.
MASKİ’nin TEŞHİR uygulamasını bir an önce sonlandırması gerekmektedir. İnsanların yaşama ve hayatta kalması için en önemli gereksimi olan suyu şartlar her ne olursa olsun kesemezsiniz. MASKİ' nin görevi milletin içme suyunu, bağının bahçesinin ve hayvanının içme suyunu kesmek değildir.
MASKİ' nin görevi vatandaşın kullanacağı suyu daha iyi şartlarda sağlıklı ve uygun fiyatlara kullanmasını sağlamak su faturalarının ödenmesini kolaylaştıracak çözümler üretmesini sağlamaktır.
Siyaset, 13 Nisan 2022 16:47
Yorumlar (0)

CHP Lİ AĞBABA " HIRSIZ ARIYORSAN MALATYA'YA BAK "

ÇALIŞKAN " BU DERNEK HEPİMİZİN SAHİP ÇIKALIM

TEMİNAT ŞARTINA DÜZENLEME YAPILDI MİKTAR 5 KAT ARTTI

İSTANBUL’A VAR MALATYA'YA YOK BU KABUL EDİLEMEZ

MALATYA ESKİ VALİSİ SARAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MALATYA"DA ÇİFTÇİDEN ÖNCE BANKANIN GÖZÜ TARSİM DE YATACAK PARADA

BARIŞ YILDIZ " DEMOKRASIYI AYAKLAR ALTINA ALMA GİRIŞİMLERİNE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ "

MUHARREM AYI SADECE MATEM DEĞİL AYNI :AMANDA BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK AYIDIR "

CHP HEYETİ BASBAĞLARA GİDİYOR

MUHALİF BASIN SUSTURULAMAZ

AĞBABA " ÜRETİCİNİN KASIMA KADAR DAYANACAK GÜCÜ YOK "

ARAPKİR DE ETKİNLIKLER BİTMİYOR

BARIŞ YILDIZ DAN MITINGE DAVET " BU SADECE MİTING DEGİL, ADALET İÇİN DIRENİŞTİR "

BATTALGAZİ'DE HAFTA SONU DOLU DİZGİN GEÇTİİN

CHP MALATYA'DA GECE MİTİNGİ YAPACAK

FİKRİ SAĞLAR " KEMAL KILIÇDAROĞLUNA AÇIK ÇAGRIMDIR

OYUNU GÖRMEK VE BİRLİKTE BOZMAK ZAMANI

KILIÇDAROĞLU'NA BİR ÇAĞRIDA ALEVİLERDE: BU KİRLİ OYUNU BOZABILIRSINIZ

BAŞKAN GEÇİT "MUHARREM AYI HÜZNÜN İBADETİN ŞÜKRÜN VE PAYLASMA AYIDIR

BATTALGAZİ BELEDİYESİ GELECEGIN SANATCILARINI YETİSTİRİYOR

BATTALGAZİ BELEDIYESİ GELECEĞİN SANANATÇILARINI YETİSTİRIYOR

Keskin " Muharrem ayı sabrın teslimiyetin ve kardeşliğin zamanıdır "

CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ " MUHARREM AYI KERBELA ADALET VE DİRENİŞİN EVRENSEL SEMBOLÜDÜR"

BATTALGAZİ BELEDİYESİ AİLE YILINA YÖNELİK ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE PARKLARA " YAZ" DOKUNUŞU

MEDYA DAYANIŞMA GURUBU: " GAZETECİLIK SUÇ DEĞİLDİR " FATİH ALTAYLININ TUTUKLANMASI GAZETECILIGE VE DÜŞUNCEYE AĞIR DARBEDİR

İL İL TESLİM EDİLEN KONUT VE İŞ YERİ SAYISI

TSO BASKAN YARDIMCISI BASRİ ILHAN " KURU KAYSIDAKİ ÐÜŞÜS TÜM ÜLKEYİ İLGİLENDİRİYOR "

CÜBBELİ AHMET ZİRAI DON OLAYINI " ZİNAYA " BAĞLADI CHP DEN TEPKİ GELDİ " MALATYALILARDA ÖZÜR DILESİN "

YEŞİLYURT TA YOLLARI BAŞTAN AŞAĞI YENİLENİYOR

T.Ö.T MERKEZİN AVRUPA’DA UMUTSUZ VAKASINI HAYATA DÖNDÜRDÜ

YILDIZ " KÜRECİK RADAR ÜSSÜ DERHAL KAPATILMALI

GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR

CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ FERDİ ZEYREK İÇİN ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

CHP DE GELENEKSEL BAYRAMLASMAYA YOGUN İLGİ

ŞEHİR SEL VEE DOLUYA TESLİM OLDU ALT YAPI SINIFTA KALDI.

27.OLAGAN GENEL KURULU SONUÇ BİLDİRGESİ

AĞBABA " TARSİM DAHA NEYİ BEKLİYOR "

YEŞILYURT BELEDİYESİ YETİM ÖKSÜZ, İHTIYAÇ SAHİPLERİ İÇIN " KURBAN BAĞIŞ " HİZMETİ BASLATTI
