Vali Hulusi Şahin Ali Kapısı Eğitim Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğini Ziyaret etti
Yaşam, 12 Eylul 2022 01:15Vali Şahin, Dernek Başkanı Muhsin Topalcengiz’den Derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Şahin, Dernek BaşkanıMuhsin Topalcengiz’den Derneğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vali Şahin’e, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu eşlik etti.
Vali Şahin ve beraberindeki heyet Çavuşoğlu Mahallesine Kültür Merkezi ve Cemevi kazandırılması için incelemelerde bulundu.
Yapılan incelemede Çavuşoğlu Mahallesinde kısıtlı ve yetersiz bir binada hizmet veren Derneğin, Kültür Merkezi ve Cem evi olarak hizmet verebilmesi için Vali Şahin ve beraberindeki heyetin yapmış olduğu değerlendirme sonucu; derneğe ait mevcut arazinin ilgili belediyeye tahsis veya takas usulüyle kazandırılması için yasal işlemlerin başlatılması, tesisin projesinin çizilmesi ve işlem gerçekleştikten sonra ilgili belediye tarafından Kültür Merkezi Ve Cem evi’ nin yapılarak, hizmete sunulması kararlaştırılmıştır.
Derneğe ait sorunların çözümü için beraberindeki heyetle yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ali Kapısı Eğitim Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Muhsin Topal Cengiz, Vali Şahin’e teşekkür etti
İçişleri Bakanlığınca tahsis edilen ödeneklerle Malatya Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca (YİKOB) ilimiz genelinde bulunan Cem evleri ve Kültür Merkezlerinin tamirat ve bakımlarının yapılması çalışmaları kapsamında;
-Akçadağ İlçemizde bulunan, üç Cem evi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmış olup; bir Cem evi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması devam etmektedir.
Arapgir İlçemizde bulunan üç Cem evi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması devam etmekte olup; yeni inşa edilecek olan bir cemevinin ise kaba inşaatı tamamlanmıştır.
Arguvan İlçemizde bulunan yedi Cem evi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmış olup; bir Cem evinin ise tadilat ve bakım çalışması devam etmektedir.
Battalgazi İlçemizde bulunan bir Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmıştır.
-Doğanşehir İlçemizde bulunan iki Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmıştır.
-Hekimhan İlçemizde bulunan dört Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmış olup; dört Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması devam etmektedir.
-Kuluncak İlçemizde bulunan bir Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmış olup; bir Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması devam etmektedir.
-Pütürge İlçemizde bulunan bir Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmıştır.
-Yazıhan İlçemizde bulunan iki Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmış olup; bir Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması devam etmektedir.
-Yeşilyurt İlçemizde bulunan iki Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması tamamlanmış olup; iki Cemevi ve Kültür Merkezinin tadilat ve bakım çalışması devam etmektedir.
Yaşam, 12 Eylul 2022 01:15
Yorumlar (0)
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
