TDP il Başkanı Karakuş Esnafları Ziyaret Etti
Siyaset, 10 Aralık 2022 22:16Türkiye Değişim Partisi (TDP )Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Değişim Partisi (TDP )Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.
Esnaf ziyaretleri kapsamında TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş sorunları dinleyerek, birebir esnafların sorunlarını not aldı. Karakuş, Partinin sevgi sofrası kurmak için yola çıktığını ve herkesin karnının doyacağını söyledi.
Esnaflara çok büyük önem verdiklerini ve onların ışığının her zaman yanması gerektiğini kaydeden Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş,” Bizim davamız başkaları gibi dolar yarın sabah 40 lira olsun da biz yarın iktidar olalım davası değil.
Memleket iyi olsun, biz iktidar olmayalım. Hiç önemli değil. Biz ülkemizin sıkıntılarını, sorunlarını, problemlerini en iyi bilen ve çözüm önerilerini en iyi sunan parti olacağız. Türkiye Değişim Partimiz gökyüzünde parlayan bir yıldız, dipten gelen bir dalga. Allah'ım izin verirse de İnşallah milletimizin ortak noktası olacak. Çünkü biz el ele, kol kola ve bütün milletimize omuz omuza olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.
TDP Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve beraberindeki heyet ile Akpınar esnaflarının sorunlarını genel merkeze ileteceklerini dile getirerek, “Türkiye Değişim Partisi üretimi destekleyen alın teri ve emeğin hakkını veren, evrensel hukuk kurallarına uyan, lafta değil icraatta Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyeti savunan, Cumhuriyetin değerlerine önem veren, inançlara saygılı laikliği baş tacı yapan, hudut ve bayrak birliği diyen rabbim izin verirse Türkiye'nin en yetenekli, en becerikli, en ehil kadrolarıyla yola çıkan bir partidir.
Türkiye Değişim partimizin ana görüşü şudur: Biz tarafsız bir cumhurbaşkanı istiyoruz. Güçlü bir parlamento istiyoruz ve bağımsız yargı istiyoruz” diye konuştu.
Siyaset, 10 Aralık 2022 22:16
Yorumlar (0)

12 EYLUL 1980 DARBESİ DEMOKRASİ TARİHİMIZE KARA BİR LEKEDİR

SDD 12 EYLÜL FAŞİZMİNİ KINADI

İNSANLIĞIN KARA EYLÜL’Ü



YEŞİLYURT BELEDİYESINDEN AVRUPA ARENASINA!

AGBABA ÜRETİCİ BORÇLARININ EETELENM3SİNİ İSTEDİ BOTCLAR ERTELENMEZSE BİNLERCE.ÇİFTCİ İCRALIK OLUR.İ

CHP NİN 102 YIL DÖNÜMÜ MALATYA’DA BUYUK BİR COŞKUYLA KUTLANDI

BAŞKAN SADIKOĞLU'NDAN 6.BOLGE TEŞVIKLEEI VE DESTEK ÇAĞRISI

" İÇERİDE VE DISARIDA BÖLGEDEN BARIŞ VE DEMOKRASİ İÇİN DİRENECEĞİZ "

YESİLYUTTA PARKLAR YENİLENİYOR SOSYAL ALANLAR HAYAT BULUYOR

CHP'NİN KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDJ

ENGİNYURT VE AĞBABA’DAN MALATYA VE TÜRKİYE GÜNDEMİNE İLİŞKİN SERT ELEŞTİRİLER

CHP 30 AĞUSTOSU COŞKUYLA KUTLADI

BASKAN ILHAN GEÇİT " 30 AĞUSTOS ZAFERİ İSTİKLAL VE ZAFERİMIZIN SİMGESİDIR "

BAYRAM TASKINDAN 30 AĞUSTOS BAYRAM MESAJ̌I

AĞBABA " 30 AGUSTOS BAGIMSIZLIK VE KURTULUŞ RUHUNUN ZAFERIDIR "

İMAMOĞLU " BÜTÜN İDDİALAR YALAN ÇIKTI "

SARIGÜL " ZALİMLER İSRAİL’E SİLAH GÖNDERİYOR, ISLAM DÜNYASI GAZZEYE BİR ÇUVAL UN GONDEREMIYOR

YEŞİLYURT'TAKI LEZZET CADDESİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

ARGUVANDA BARAJ BITERSE!!....

BAŞKAN GEÇİT STK TEMSİLCILERI ILE YEŞİLYURTUN BUGÜNÜ YARINI ELE ALINDI

KESKİNDEN OKUL KIYAFETI VE KIRATSİYE UYARISI

TSO BASKANI SADIKOĞLU " ŞEHRİMİZİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

CUMHURBAŞKANLIGI FORSUNDAKİ KORKUNÇ GERÇEK!!

AĞBABA " BU KOKUŞMUŞ DÜZENİN SORUMLUSU SİZSİNİZ "

MALATYA ULUSLAR ARASI EĞİTİM MERKEZİ HALİNE GELDİ

SİLİVRİ CEZA'EVINDEN MİLLETİMİZE

AĞBABA " BU AKP’NİN EN BÜYÜK PİSLIKLERINDEN BİRİ OLACAK "

BABACAN " TÜRKİYE SOSYAL SORUNLARI KENDİ MODELI İLE ÇÖZÜYOR "

MESOB BAŞKANI KESKİN " MALATYA DA DEPREMDEN SONRA EKONOMİ DEPREMİ YASADIK "

MUSTAFA SARIGÜL " CHP GÜNEŞİNİN MALATYA DA DOGDUĞUNU GÖRÜYORUM "

CHP HEYETI YARİN MALATYA DA OLACAK

AGBABA " BU AKP NİN EN BÜYÜK PİSLİĞİ OLACAK "

KIRIK TOPUKLU KONTES..

BACIM

AĞBABA" İKTIDAR ÇIFTÇİYI DON VURDUGU GİBİ VURDU "

VOLEYBOL LİSESİ İÇİN 35 DÖNÜM ARAZİ TAHSİS EDİLDİ

CHO KOMİSYONA KATILMASINI İSTEDIKLERI DERNEK VAKIF VE SENDİKALARI AÇIKLADI YENMİLLİ DAYANISMA,KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KOMISYON TOPLANTISINA ÇAĞRILACAKLAR
