Malatyalı Deniz Çakır Ankara’da adaylığını açıkladı
Siyaset, 28 Aralık 2022 18:29Malatya Doğanşehir ilçesi Dede yazı köyünden olan uzun yıllardır CHP Ankara il örgütünde görev yapan son seçimlerde de il yönetimine seçilen ve daha sonra yönetim içerisinde yapılan seçimle il başkan yardımcılığına getirilmiştir.

Malatya Doğanşehir ilçesi Dede yazı köyünden olan uzun yıllardır CHP Ankara il örgütünde görev yapan son seçimlerde de il yönetimine seçilen ve daha sonra yönetim içerisinde yapılan seçimle il başkan yardımcılığına getirilmiştir.
Av Deniz Çakır bu güne kadar bütün görevlerini başarılarla götürürken seçimlerin yaklaşması ve YSK ve genel merkezi genelgeleri doğrultusunda istifa ederek Ankara da milletvekili adayı olmuştur.
Anne ve babası Öğretmen olan Denizin emek ve demokrasi mücadelesi her aşama da görülmüş ve Ankara halkı tarafında hep dile getirilmiştir.
Av. Deniz İstifa ile birlikte yaptığı yazılı açıklama da
“ DEĞERLİ YOL ARKADAŞLARIM, DOSTLARIM;
CHP Genel Merkezimizin yayınladığı genelge doğrultusunda 2023 yılında yapılacak seçimlerde milletvekili aday adaylığına müracaat etmek üzere üç yıldan beri onurla yürüttüğüm CHP Ankara İl Başkan Yardımcılığı görevimi sonlandırdım.
Bu süreçte birlikte görev yaptığım İl Başkanımız Ali Hikmet Akıllı’ya, tüm il yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerine, kadın ve gençlik örgütümüze, gece gündüz demeden İktidar için ter döken örgüt emekçilerimize ve yolda desteğini ve ilgisini hep yanında hissettiğim dostlarıma içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Örgütle bütünleşmenin, yeni dostlar ve yoldaşlar edinmenin mutluluğunu bir ömür boyu yaşayacağım. Birlikte çalışmaktan duyduğum bu mutluluğun her bir yoldaşım yönünden benim için kalıcı bir dostluğa ve yol arkadaşlığına dönüştüğünü bir kez daha belirtmek isterim.
Değerli arkadaşlar,
CHP örgütleri aynı zamanda okuldur. Parti tarihimiz örgütlerimizin parti yönetimlerine, ülke yönetimlerine taşıdığı nitelikli kadrolarla doludur. Partimizin bu dinamizmden istifade edeceğinden kuşku duymuyorum.
Çok genç denebilecek yaşlarımdan bu yana eşitlik, özgürlük, adalet ve demokrasi mücadelesinden uzak kaldığım bir dönem hatırlamıyorum.
Eşitlik ve özgürlük ideallerimiz ve büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün laik demokratik cumhuriyet ile çağdaş uygarlık hedefleri doğrultusunda, bulunduğum her mecrada, mücadeleye devam edeceğim.
Birlikte başaracağız, biz kazanacağız!
Selam ve saygılarımla. “
Av. Deniz ÇAKIR
Av. Deniz Çakıra çıkmış olduğu ve hak ettiği yolda başarılar diliyorum. Yolun açık olsun yeğenim.
Siyaset, 28 Aralık 2022 18:29
Yorumlar (0)

SADIKOĞLU TOBB EKONOMİK ŞURASINA KATILDI

DÖNUSÜM SÜRESİNCE KDV MALATYA DA %20 ISTANBULDA %1

BAŞKAN ER DEN ŞOK AÇIKLAMA " BIZE 160 MILYON BORCLU "

BARIŞ YILDIZ "GİZLİ TANIĞA GEREK YOK SAMİ ER AÇIK TANIK

MEHMET FENDOGLU NUN SAĞLIK DURUMU NASIL?

HIKMET ÇETİN " ECEVİT'TEN SONRA CHP NE BOYLE BİR GENEL BASKAN GELMEDİ "

Başkan Geçit " 19 Mayıs Bağımsızlık yolunda atılan itarihi adımdır "

SAMİ ER " 19 MAYIŞ ÖZGÜRLÜĞÜN ADIDIR "

Başkan Taşkın "19 Mayıs bağımsızlığımızı ilan edisimizin yıl dönümü dur "

KESKİN " GELECEĞİMİZİ GENÇLERLE İNŞA EDECEGİZ "

VELİ AĞBABA " KAMULAŞTIRMASIZ EL KOYMA MALA ÇÖKME GİBİDİR "

BASRİ İLHAN " DEPREM SONRASI "DON MALATYAYI VURDU

BATTALGAZİ BELEDIYESI ASLANTEPE HÖYÜĞÜNÜ YENİ SEZONA HAZIRLIYOR

AĞBABA GENÇLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTMAYA DEVAM EDİYOR

LEYLA ZANADAN YENİ ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN KRİTİK AÇIKLAMA

MALATYA " BATTALGAZI " GAZETESİ'NE ALTUN BAŞARI ÖDÜLÜ

AĞBABA " DON" UN ÜZERİNDE"BİR AY GEÇTİ BEŞ KURUŞ PARA ÖDENMEDİ

BAŞKAN TAŞKIN " ÇINARPARK REKRASYON ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU "

BOGAZİÇI ÖGRENCİLERİ " ŞERİATA,FAŞİZME ve KARANLIĞA GEÇİT YOK

SADIKOĞLU VERİLECEK DESTEKLER SADECE KAYSIYI DEĞİL, ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNİ İLGİLENDİRİYOR "

" ELEKTRİK FATURASIN DA MATRUSKA OYUNLARINA SON "

TECDEDE " VATANDAŞ SORUYOR BAŞKANLAR CEVAPLIYOR "

Barış Yıldız " Çat barajı alarm veriyor "

BAŞKAN YILDIRIM " YENİ BİR HEKİMHAN KURULACAK "

BAŞKAN GEÇIT " ANNELER GÜZEL GÜNLERİN VE AYDINLIK GELECEGİN MİMARIDIR "

CHP IL BASKANI YILDIZ " MALATYA DA TARIM FELÇ,ÜRETİCİ YIKILMISTIR "

BAŞKAN GEÇİTİN " TAZİYE EVİ " PROJESI HAYATA GEÇTI

ANKARA'DA KRİTİK OPERASYON FENDOĞLU ANJİYO OLDU...

" ÇARŞI " DA YAPILAN HATA İNÖNÜ CADDESİ'NDE YAPILMASIN

TÜRKİYE'Yİ SARSAN TBMM ESKI BASKANLARININ BİLDİRİSİ

Ramazan keskin " Malatya sahipsiz değildir "

Ağbaba muhtarlarla bir araya geldi."MALATYA YERİNDE DÖNÜŞÜMDE SINIFTA KALDI "

VALİ YAVUZ'DAN HIDIRELLAZ HAFTASI MESAJI

CHP MALATYA İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ " GENEL BASKANIMIZ YALNIZ DEĞİLDİR CHP DİMDİK AYAKTADIR "

TGC BAŞKANI BİLGIN " ÖZGUR BASIN İCİN MÜCADELE ÖZGÜR TOPLUM İÇİNDİR

BAŞKAN GEÇİT " İLÇEMIZDE MİLLETLE BÜTUNLEŞEN BELEDİYECİLIK ANLAYIŞI HAKİM OLUYOR "

BARIŞ GÜVERCİNI SIRRI SÜRUYA ÖNDER HAYATINI KAYBETTİ

BASKAN KILIÇ " BASIN ÖZGÜR KALDIKÇA DEMOKRASİ İŞLER

"ADALET VE DEMOKRASİ "ARIYORUZ!!
