MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI MESUT SAMANLI’DAN MHP İLÇE TEŞKİLATLARI’NA ZİYARET
Siyaset, 10 Ocak 2023 13:34Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Önceki Dönem İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 94. Maddesi gereği, Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından kolları sıvadı. MHP Malatya İl Başkanlığı dönemindeki yoğun temposuna istifa sonrasında da devam eden Samanlı, kısa sürede şehir genelindeki tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Önceki Dönem İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 94. Maddesi gereği, Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından kolları sıvadı. MHP Malatya İl Başkanlığı dönemindeki yoğun temposuna istifa sonrasında da devam eden Samanlı, kısa sürede şehir genelindeki tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.
İlçe ziyaretlerine başlamadan önce Malatya Şehitliği’ni ve Ülkücü Şehitliği’ni ziyaret eden Samanlı; Akçadağ ilçesi ile startını verdi. Akçadağ’ın ardından sırasıyla Darende, Doğanşehir, Yazıhan, Hekimhan, Kuluncak, Battalgazi, Arapkir, Yeşilyurt, Kale, Pütürge ve Doğanyol ilçelerindeki MHP Teşkilatlarına ziyarette bulundu.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Samanlı, burada kendisi ile hasbıhal etmeye gelen vatandaşlarla ile uzun soluklu toplantılar yapmayı da ihmal etmedi.
Ziyaretler sonrasında konuşan Samanlı; “Birlik ve beraberliğin ne denli önemli ve elzem olduğunu; yaptığımız her ziyarette, vardığımız her kapıda anlattık. Yeri geldi ekmeğimizi bölüştük hemşerilerimizle, yeri geldi sevincimizi paylaştık.
Tüm bunların neticesini çıktığımız bu yolda alıyor; nezih memleketimize hizmet etmek için Gazi Meclisimizde bulunmamız gerektiği yorumları ile adeta gücümüze güç katıyoruz. İtiraf etmek gerekirse güzel destekler görüyoruz ve bu durum çalışma azmimizi katmer len diriyor. ” dedi. Mesut Samanlının açıklamalarının devamı şöyle;
GÜZEL DESTEKLER GÖRÜYORUZ, ÇALIŞMA AZMİMİZ KATMERLENİYOR
“ 2017 yılında Battalgazi İlçe Başkanlığı ile başladığımız süreci, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleri ile 2020 yılında Malatya İl Başkanlığı ile taçlandırdık. Verdiğimiz hizmetler, girdiğimiz gönüller herkesin malumudur. Kimi zaman elem dolu yüzlere tebessüm, kimi zaman kimsesiz sofralara aş, kimi zaman da dertli kalplere derman olduk.
Birlik ve beraberliğin ne denli önemli ve elzem olduğunu; yaptığımız her ziyarette, vardığımız her kapıda anlattık. Yeri geldi ekmeğimizi bölüştük hemşerilerimizle, yeri geldi sevincimizi paylaştık.
Tüm bunların neticesini çıktığımız bu yolda alıyor; nezih memleketimize hizmet etmek için Gazi Meclisimizde bulunmamız gerektiği yorumları ile adeta gücümüze güç katıyoruz. İtiraf etmek gerekirse güzel destekler görüyoruz ve bu durum çalışma azmimizi katmerlendiriyor.
Yakın zamanda başladığımız Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İlçe Teşkilatları ziyaretlerimizi bugün tamamladık. Bununla birlikte yakın zamanda Kuluncak İlçe Belediye Başkanımız ile bir araya geldik ve gerek ilçe genelinde gerekse il genelinde seçim çalışmalarımızın kritiğini ve istişaresini yaptık, seçim döneminin ön hazırlık süreçleri ile ilgili malumatlarımızı edindik.
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığımızı da ziyaret ettik ve tüm bu süreçte sevenlerimizle, dostlarımızla, teşkilatımızın kıymetli dava adamlarıyla; kısacası ülküdaşlarımızla bir araya geldik. İstişarelerimiz ve toplantılarımız sonrası tabiri caizse moral ve motivasyon yüklendik.
Özellikle son dönemlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı’nın şehrin her bir hanesine ne denli sirayet ettiğini görüyor ve ittifakımızın gücünü ayyuka çıkarmayı hedefliyoruz. Sadece söylemlerimiz ile değil; aynı zamanda yaptıklarımızla da tek amaç güdüyoruz: Nezih şehrimiz Malatya’nın daha hızlı bir ivme ile gelişmesini ve kısa süreli kalkınma planlarında bile beklenenden daha büyük çapta hizmetlerin ivedi ile verilmesini sağlamak. Bunun için görev aşkımızın harlandığını ve çalışma azmimizin de çok yönlü derinlikler kazandığını belirtmek istiyorum.
Halisane bir niyetle çıktığımız bu kutlu yolda; vatandaşlarımızın teveccühleri, ilgi-alakaları ve verdikleri destekler için çok teşekkür ediyorum. Birliğimiz daim olsun.”
Siyaset, 10 Ocak 2023 13:34
Yorumlar (0)
SADIKOĞLU " ÖRÜMCEK KAFALILAR MALATYA’YI GERİ TUTUYOR "
DOĞANŞEHİR KÖYLÜLERİ KÖYLERİNİ KORUMAK ADINA YARGIYA GİDİYOR
UĞUR MUMCU; BURSADA VE TÜRKİYENIN HER YERİNDE SEVGI SELİ İLE ANILDI
AKP DEN MALATYA ÇIKARTMASI: 10 BİN YENİ ÜYE 300 BİN TEMAS
NIHAYET DİYANET'TEN BİR SES YÜKSELDİ
UĞUR MUMCULAR ÖLMEZ
BATTALGAZİDE KAR SEFERBERLİĞİ
AKP TABUTTAN KORKTU..!!
BATTALGAZİDE MARKET DENETİMLERI HIZLA DEVAM EDİYOR
AĞBABA " EMEKLİYİ YOK SAYAN BU DÜZENIN KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ "
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN : AKARYAKIT İSTASYONU KAPATILMADI YASAL PROSÖDUR UYGULANDI
KESKİN: SADECE ESNAFTAN VE MALATYA HALKINDAN DESTEK ALIRIZ
DOGANŞEHİRDE BOKSİT TEPKİSİ: TOPRAĞI KAZMAK DEĞİL YASAMI KAZMAK "
AĞBABA ANKETLERİ PATLATIYOR
DEPREMİN3. YILINDA MALATYA ESNAFI ÇIKMAZDA
YILDIZ " BASIN ÇALISANLARININ HAKKI ÖDENEMEZ "
GÖK " BASIN MİLLETİN ORTAK SESI VE VİJDANIDIR
GOÇMEN " ÖZGÜR BASIN OLMADAN DEMOKRASİ OLMAZ "
MALATYALILAR BIR ARAYA GELEREK FIKİR ALIŞ VERIŞİNDE BULUNDULAR
" KUTLAMIYOR MÜCADELE EDİYORUZ "
AĞBABA " EMEKLİYE MAAŞ DEGIL HARÇLIK VERİLDİ"
DEPREM BÖLGESİNDE ÇİFTÇİYE KREDİ ENGELİ ZİRAAT BANKASINA SERT TEPKİ
TBMM ÇATISI ALTINDA NEFRET DİLİ
METİN GÖKTEPEYİ SAYGIYLA ANIYORUZ
BEYDAĞI TOKİDE SABIR TAŞTI SU ÇILES BİTMIYORİ
MALATYA İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİ 2025 TE SINIFTA KALDI
PRF. DR SEZAİ YILMAZ VE EKİBİ BAŞARIYA DOYMUYOR
ARGUVAN DA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
ÇGD MALATYA ŞUBE BASKANI İBRAHİMDEN YENİ YIL MESAJI
BARIŞ YILDIZ 2025 DEGERLENDİRDİ: SÖZ VAR İŞ YOK
BELEDİYELERIN "TEYAKKUZDA " BEKLEDİĞİ MALATYA 3 CM KARDA SINIFTA KALDI
ANKARA MALATYALILAR FEDERASYONUNUN ( MAFED ) KONGRESI YAPILDI
MASTÖB KONGRESİ MAHKEME KARARIYLA TEDBİREN DURDURULDU
BATTALGAZİ BELEDİYESİNDEN KAR YAĞIŞINA KARŞI HIZLI MÜDAHELE
CHP DE İNÖNÜ ANMASI
AĞBABA " İNONÜ ONURLU,CESUR VE DAHİANE BİR DEVRİMCIYDİ
CHP MALATYA DA İNÖNÜYÜ ANDI
AĞBABA " BİZ RAKAM KONUŞUYORUZ EMEKLİ TENCERE ÇIFTÇİ MAZOT GENÇLIK GELECEK KONUSUYOR "
MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLESTİRDİ
