İYİ Partili Sarıtaç,"Devlete Millet Yakışacak"
Siyaset, 30 Ocak 2023 19:16İşkadını Asuman Sarıtaç, Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakının sandıktan güneş gibi doğacağını belirterek," Ekonomik krize mahkûm edilen halkımız artık söz milletin diyerek Millet İttifakını seçecek. Devlete millet yakışacak" dedi.
İşkadını Asuman Sarıtaç, Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakının sandıktan güneş gibi doğacağını belirterek," Ekonomik krize mahkûm edilen halkımız artık söz milletin diyerek Millet İttifakını seçecek. Devlete millet yakışacak" dedi.
İYİ Partili Asuman Sarutaç, STK ziyaretleri kapsamında Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saim Balat ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu.
Dernek Başkanı Saim Balat, ziyaretlerinden ötürü Sarıtaç'a teşekkürlerini iletti. Malatya'da yaklaşık 45 bin seçmene hitap ettiklerini belirten Balat ve yönetimi, artık oylarının çantada keklik olmadığını söyledi. Balat ve yönetimi seçim sürecinde hizmet edecek kişiye bu işin nasip olmasını istediklerini belirtti.
İYİ Partili Sarıtaç ise, Malatya'da Bingöllü nüfusunun azımsanamayacak seviyede olduğunu ve kendileri için bu topraklarda yaşayan her vatandaşın değerli bir hazine olduğunu söyledi.
Ziyarette gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sarıtaç, "Ekonomideki kötü yönetim halkın her geçen gün daha zor şartlarla karşı karşıya gelmesine neden oluyor.
Yılbaşından itibaren durdurulamayan zamlar ve yüksek enflasyon karşısında halk her geçen gün fakirleşirken, sermayedarlar ve iktidar yandaşları kârlarına kâr katıyor. Halk, ekonomik zorlukların temel sorumlusunun iktidar olduğunun farkında. Araştırmalar da bunu gösteriyor." dedi.
Halkın yüzde 43,7'sinin sadece beslenme ve barınma ihtiyacını karşılayabildiğini belirten Sarıtaç, "Metropol Araştırma şirketinin çalışmasına göre halkın yüzde 35,9’u temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor.
Katılımcıların yüzde 43,7’si ise sadece beslenme ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Tüm ihtiyaçlarını karşılayabilenlerin oranı ise sadece yüzde 19,6. Temel ihtiyaçlarını karşılayamadığını söyleyenlerin oranı bir önceki ay yüzde 29,9’du. Ekonomik buhranın derinleşmesi sonucu halkın yaşadığı zorluklardaki artış, bu kategoride yeniden görüldü." diye konuştu.
Mayıs seçimlerinde her şeyin değişeceği mesajını veren İYİ Partili Sarıtaç, "Portakal bıçaklayıp, dolar yakıp, suçu dış güçlere atmanın ötesine bir türlü geçemeyenler, bu halktan sorumlu olduklarını unutmuş, adeta rant denizinde kovalarını doldurma telaşına düşmüştür.
Gözlerdeki ışıltı, parıltı sadece ekonomi bilimi ile dalga geçenlerin ifadesidir. İnşallah Mayıslar bizim olacak. Mayıs yeni Türkiye'nin başlangıcı, güçlü ve sağlam ekonominin müjdesi olacak." ifadelerine yer verdi.
"
Siyaset, 30 Ocak 2023 19:16
Yorumlar (0)
MALATYA'NIN TANINMIŞ İŞ İNSANI İBRAHİM GÜNGÖR VEFAT ETTİ
MALATYA ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DOĞAYA NEFES OLACAK ÇALIŞMA
MALATYA DA ADELET İÇİN GAZİANTEP YOLCULUGU TARİH OLUYOR
ARGUVAN'DA 23 NİSAN COŞKUSU ATMALILAR DERNEĞINDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK
CHP 23 NİSANDA ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNDU
MHP MALATYA İL BASKANI GÖKHAN GÖK " ÇOCUKLARIMIZ YARINLARIMIZIN AYDINLIK YÜZÜDÜR "
KESKİNDEN 23 NİSAN MESAJI " ÇOCUKLARI ZEHİRLİYORLAR "
AĞBABA MALATYANIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
BALYAN KÖYLÜLERİ SESİNİ YÜKSELTTİ
HAMİT FENDOĞLUNU ANMA
KESKİN " EĞİTİMDE SON VERİLMELI "
MALATYA KATLİAMI "17 NİSAN 20 NİSAN 1978 "
CHP İL BAŞKANI BARIŞ YILDIZ'DAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 181. KURULUS YIL DÖNEMÜ MESAJI
MALATYA İHRACATINDA ALARM : YÜZDE 22 LİK SERT DÜŞÜS
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODSLARI İLE BULUŞTU " ÇARŞI KISA SÜREDE HAYAT BULACAK "
MAGİNDER MALATYANIN GELECEĞİNI ŞEKİLLEDİRECEK ADIMLARI ATIYOR
BAŞKAN YILDIRIM " HEKİMHAN ÇOK GÜZEL OLACAK "
4×4 LÜK ŞEHİR OLABILDIKMI
ERSOY EREN İKİ YILLIK ÇALIŞMALARINI ANLATTI..
AYDIN " KADINLAR SİYASETİN ÖZNESİDİR "
CHP Lİ AYAZ : İKTİDAR MALATYA'NIN STRATEJİK NOKTASINDAN VURDU
BATTAL GAZİDE TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRAS ÇALIŞTAYI YAPILDI
BAŞKAN TAŞKIN ESNAF ODALARI İLE BİR ARAYA GELDİ
BİZİM MÜCADELEMİZ KAVGA DEĞİL YAŞAM MÜCADELESİDİR..
MALATYA 2030 ORTAK AKIL ÇALIŞTAYI BAŞLADI
Esenlik eski Genel MÜDÜRÜ VEYSEL TAY ' HERKES HESAP VERECEK
BELEDİYE BAŞKANI TAŞKIN ESNAF ODA BASKANLARINI ZİYARET ETTİ
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR VE ENGELLENEMEZ
BASIN MESLEK ÖRGÜTLERİNDEN ORTAK ACIKLAMA
MALATYA HAYVANCILIKTA TÜRKIYE'NİN MERKEZİ OLUYOR
MALATYA TSO DA İSTİHDAMA VE YENİDEN İNŞAYA GÜÇ VERECEK PROJE
GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR
TESLİM ABDAL CEM EVİ İNŞAATI TEMEL BETONU ATILIYOT
BAŞKAN GEÇİT " BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLIĞIMİZIN GÜÇLENDİĞİ MÜSTESNA ZAMANLARDIR "
HALKIMIZ YİĞİT BİR EVLADINI KAYBETTİ
HASAN BASRİ ORHANDAN RAMAZAN BAYRAM MESAJI
EMİRCAN EREN " BAYRAMLAR DAYANIŞMANIN CÜÇLENDİĞİ GÜNLERDİR "
CHPİL BAŞKANI BARIS YILDIZDAN BAYRAM MESAJI
