Yeşilyurt Belediye Başkanlığına Seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit Mazbatasını Aldı
Gündem, 03 Nisan 2024 17:0931 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit mazbatasını alarak, 5 yıllık görev süresine başladı.
Yoğun ilgi altında mazbatasını teslim alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, yeni dönemin Malatya ve Yeşilyurt’a hayırlı olmasını temenni ederken, Yeşilyurt’u en kısa sürede ayağa kaldırmak için 7/24 vatandaşların emrinde olacaklarını söyledi.
Yeşilyurt Belediyesi’nde Prof.Dr.İlhan Geçit dönemi resmen başladı.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından Yeşilyurt’ta 69 bin 296 oy karşılığında yüzde 49.37’lik oranla birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Prof.Dr.İlhan Geçit, Malatya Cumhuriyet Başsavcılığında düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı.
Mazbatasını Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı Adalet Komisyonu Başkanı Müzeyyen Yıldırımoğlu’nun elinden alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt’a hizmet edecek olmanın onurunu yaşadığını söyledi.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti ve Cumhur İttifakını destekleyen tüm vatandaşlara teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt’a herkesin ve herkesimin Belediye Başkanı olacağını ifade ederken, çözüm odaklı, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışıyla yönetecekleri Yeşilyurt Belediyesinin kapılarının toplumun tüm kesimlerine sonuna kadar açık olacağını dile getirdi.
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, kuracakları güçlü bir ekiple deprem yaralarını el birliğiyle saracaklarını ve hayata geçirecekleri hizmetlerle birlikte Yeşilyurt’u çok güçlü bir şekilde ayağa kaldıracaklarını sözlerine ekledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, Yeşilyurt Belediye Başkanlığı gibi ulvi bir göreve gelmesinde büyük katkıları olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saygı ve şükranlarını ilettiği konuşmasında ayrıca vatandaşlık hakkını kullanarak sandıklara giden tüm vatandaşlara ise teşekkürlerini iletti.
“Bugünden itibaren oy vermiş, vermemiş herkesin Belediye Başkanıyım” sözleriyle konuşmasına devam eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit, “ 31 Mart seçimlerinin ülkemize ve şehrimize öncelikle hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimler artık geride kaldı artık milletimize hizmet etme zamanıdır. Ayırmadan ayrıştırmadan hizmet edeceğimize sözünü buradan veriyorum. Biz sadece bize oy verenlerin değil, tüm hemşerilerimin belediye başkanıyım ve o hizmet kapısında her daim onları güzel ağırlayıp hizmetlerini yapmak için 24 saat esasında çalışacağımızın taahhüdünü bir kez daha veriyorum. Güçlü bir ekiple Yeşilyurt’umuza en güzel hizmetlerin gelmesi için çalışacağız.2 yıl içerisinde şehrimizi ve ilçemizi ayağa kaldıracağız inşallah. Bizlere seçimlerde oy veren ya da vermeyen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. El birliği ile çok çalışacağız. Çünkü Yeşilyurt’umuz hepimizindir, geleceği bize emanetidir. Hep birlikte çalışıp hep birlikte başaracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Biriz, beraberiz ve birlikte başaracağız.” diye konuştu.
Gündem, 03 Nisan 2024 17:09
Yorumlar (0)
MTÜ DEN BÜYÜK BAŞARI: KANSER ARAŞTIRMALARINA KATKI SAĞLAYACAK
MALATYA VALİLİGİ SORUŞTURMA BAŞLATTI
MALATYA'DA NEWROZ COŞKUYLA KUTLANDI
ÇADIR CEM EVİ GERÇEK OLDU
AĞBABA " BİR BAŞKA ÜLKENIN ÜRÜNÜNÜN MALATYA KAYISISI GİBİ TANITILMASI CİNAYETTİR "
MESOB BAŞKANI KESKİN ESNAFIN TALEPLERİNİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA İLETTİ
BATTALGAZİ'DE 8 MARTA ÖZEL KADIN EMEĞİ SERGİSİ
AV. AKDOĞAN KADINLARIN YASAM HAKKI PAZARLIK KONUSU EDİLEMEZ
BU GÜN 8 MART
İMAM OĞLUNDAN MALATYALILARA MEKTUP. YILDIZ " TÜM BASKILARA KARŞI BİZ TÜRKIYE YE UMUT OLACAĞIZ :
BARIŞ YILDIZ " FUZULİ CADDESINDE KI MAGDURİYET BİR AN ÖNCE GİDERİLMELİDİR "
AĞBABA " EMEKLİ İKRAMİYESİNDEN 40 PİDE ÇALINDI "
MALATYA ATTARLAR ODASI BAŞKANI ORHAN; " KOSGEB KREDİLERİ İĶI YIL ERTELENMELİ "
ADD DE MİLLİOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
BAŞKAN GEÇİT " ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ , SAHADA ÇALIŞIYORUZ "
MALATYA DA MAAŞ ALAMAYAN FABRİKA İŞÇİLERİ AYAKLANDI
MALATYA KAYISISI GELECEK STRATEJİLERI RAPORU, RİSKLER TEHDİTLER, FIRSATLAR
ÇGD 48 YAŞINDA " GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR "
KAYSERI CEM EVİ CHP GENEL MERKEZİNE YÜRÜME KARARI ALDI ..!
SEYFULLAH ÖZDEMİRI KAYBETMİŞİZ..!
GAZETECİLİĞİ YARGILAMAKTAN VAZ GEÇİN
VELİ AĞBABA İFTAR PROGRAMLARINDA MALATYALILARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
YAZIHAN BELEDİYE BAŞKANI ABDULLAH GÖÇER PARTİSİNDE İHRAÇ EDİLDİ
Ö:GÜR ÖZEL İSTANBUL FİNALİNI ATASEHİRDE YAPTI
BAŞKAN GEÇIT " RAMAZAN AININ MANEVİ HUZURUNA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
Başkan Taşkından Ramazan ayi mesajı: " BİRLİK BERABERLİK SOFRALARINDA BULUŞACAĞIZ "
ATTARLAR ODASINDA NÖBET DEGİŞİMİ HASAN BASRİ ORHAN YENİ BAŞKAN SEÇİLDİ
MALATYA KENT KONSEYİ AH DE VEFA ANMASI
CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU MUSTAFA KEMAL ATATURK'ÜN MALATYA YA GELİŞİNIN YIL DÖNEMİ TÖRENLE KUTLANDI
36 BIN BINA HASARLI, MALATYA TOPARLANIYOT AMA DESTEK ŞART
İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BİR PROF. DR. DAHA KAZANDI
ARGUVAN DOĞA VE KÜLTÜR PLATFORMU İSTANBULDA KI KAHVALTIDA BIR ARAYA GELDİ
ÖZGÜR ÖZEL MALATYA DA KONUŞTU: " DEPREMZEDELERDEN PARA ALINMAZ "
VALİ YAVUZ " ÜZÜNTÜMUZ BÜYÜK AMA UMUDUMUZ DAHA BÜYUK "
BU YIKIM TESADÜF DEĞİL REKTÖR AKPOLAT'TAN DEPREMLE YÜZLEŞME ÇAĞRISI
BAŞKAN GEÇIT " KABETTİĞİMIZ HER BİR CAN , YÜREĞİMIZDE SİLİNMEZ BİR İZ BIRAKTI
AĞBABA DAN 6 ŞUBAT DEĞERLENDİRMESİ " ELAZIĞ DEPREMİNDE DERS ALSAYDIK BU KADAR KAYBIMIZ OLMAZDI.
BAŞKAN TAŞKIN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMLERİNIN ÜÇUNCÜ 3. YILINDA ANMA MESAJI
MGTC DE BAŞKAN AYDIN GÜVEN TAZELEDI
