“Çocuklarımız Ne Kadar Neşeli ve Mutlu Olursa Biz De O Kadar Mutluyuz”
Gündem, 29 Ekim 2024 05:39Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Panayırı, çocuklara ve ailelere eğlence dolu anlar yaşatıyor.
Büyükşehir Belediyesi arkasında Sanat Merkezi önünde düzenlenen ve 31 Ekim’e kadar sürecek olan programın ikinci gününde de çocuklar çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendi.
Cumhuriyet’in kuruluşunun 101. yıldönümü kutlamaları kapsamında Sanat Sokağı’nda kurulan panayırda yer alan oyun alanları, el sanatları atölyesi ve spor aktiviteleriyle çocuklar eğlenceli ve kaliteli zaman geçirirken, ebeveynler de kültürel aktivitelerle bayram coşkusuna ortak oluyor.
Büyükşehir Belediyesi arkasında kurulan panayırı ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, çocuklar ve ailelerin eğlencelerine ortak oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’i gören ziyaretçiler hatıra fotoğrafı çektirerek, panayırdan dolayı teşekkür ettiler.
Panayırda doyasıya eğlenen çocukları ve onlara eşlik eden ailelerini görmekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Allah’a şükürler olsun şehrimiz normalleşiyor. Biz Malatya’mızın fiziki yaralarını bir yandan sararken, bir taraftan da Malatya’mızın normalleşmesi gerektiğini ve insanların o travmaları unutması gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle etkinlikler ve programlar düzenliyoruz. Kayısı Festivali’ni yapmıştık ve festivale bir hayli katılım olmuştu. Anladık ki insanımızın bu tür organizasyonlara ihtiyacı var. Aslında belediyemizin birçok etkinlikleri var. Bu bahsettiğim etkinliklerden haberdar olmanız için belediyemizin sitesine girip takip ederseniz birçok etkinliğimizin olduğunu görürsünüz. Şimdi bir de kitap fuarımız var. Hem çocuklar için hem de ebeveynlere yönelik kitaplar var. Çocukların kitaplarla buluşması en önemli unsur. Burada sizleri de neşeli halde görmek gerçekten bizi çok mutlu ediyor. Çünkü siz ne kadar neşeli ve mutlu olursanız biz de o kadar mutluyuz.
Çocuklarımız bizim için çok önemli. Çünkü çocuklar ülkemizin geleceğidir. Çocuklar bizim en kıymetli varlıklarımız. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız sağ olsun bir taraftan şehrimizi ihya ediyor, bir taraftan da hayatımızın normalleşmesi için de çaba sarf ediyor. Bizler de yerel yönetimler olarak çaba sarf ediyoruz. Çocuk kütüphaneleri kurmak için çalışmalarımız var. İnşallah Malatya’mız neşeli günlerine kavuşacak. Hep birlikte ‘Malatya Malatya Bulunmaz Eşin’ türküsünün nakaratını daha gür söyleyeceğiz. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, eşi Sevgi Er ile birlikte Cumhuriyet Panayırı etkinliklerine katılan çocuklara çeşitli ikramlarda bulundular.
Gündem, 29 Ekim 2024 05:39
Yorumlar (0)
ANKARA KEÇİÖREN DE AKÇADAĞ GÜNLERİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
MALATYAYI DUNYA TIP HARİTASINADA ZİRVEYE TAŞIYAN SESSİZ DEHA
AĞBABA " MALATYA UÇAK SAATLERİ İSKENCE GİBİ
ZERBAN ANA LOKMASI: BİR LOKMANIN TAŞIDIGI ASIRLIK SIR
BASKAN TAŞKIN TAMAMLANAN PROJELERİ TEŞKİLATLA.İNCELEDİ
BATTALGAZİ'DE ARA TATİL ÇOCUK ŞEMLIKLERİ YOĞUN ILGİ GORDÜ
BAŞKAN GEÇİTTEN İŞ DÜNYASIYLA EKONOMİK İSTİŞARE TOPLANTISI..
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS DESTEĞİ
MALATYA VALİSI SEDDAR YAVUZ:BATTALGA:I BELEDIYESINİN HAYVAN BARINAĞI PROJESİNİ INCELEDI
CHP Lİ GENÇLERDEN ATA'YA SAYGI NÖBETİ " ATATÜRKÜ UNUTTURMA ÇABALARI BEYHUDEDİR "
İYI PARTİ MEVLIDI -ŞERİFTE ATATURKUN ISMİ YİNE HİC ANILMADI " MUFTU ATATURKÜN İSMİNI DUYUNCA " TERBİYESİZ ADAM " DEDİ
YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KIRSAL BOLGELERE DEV YATIRIMLAR
ATATURK'UN MİRASINA SAHİP ÇIKALIM
MALATYA DEMİR YOL - İŞ SENDİKASI SEÇİMI YARGIYA TAŞIYOR
BAŞKAN GEÇİT " IKİZCE MALATYA'NIN YÜKSELEN DEGERİ "
BASKAN TAŞKIN " BATTAKGAZİNIN HER NOKTASINFA KALICI ESERLER YÜKSELİYOR "
AĞBABA " BU ÇAĞDA ELEKTRİKSİZ YAŞAMAK MALATYAMIZA YAKIŞMIYOR "
AĞBABA TİCARET BAKANINA SESLENDİ: DEPREM BÖLGESİNDE ESNAFA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI" REİS ÜZÜLÜR DİYE MALATYADAKI DEPREMİN BOYUTU Gİ:LENDİ :ALI
AĞBABADAN SANAYİ BAKANINA:İNŞALLAH GELECEK YIL SÖYLETMEZSİNİZ
19 AYDA BATTALGAZI' DE NELER OLDU ?
TELE 1 EMEKÇİLERİNIN YANINDAYIZ " TESLİM OLMUYORUZ "
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
