Battalgazi Belediyesi Malatya stadyomunu yeniden futbola hazırlıyor
Spor, 14 Kasım 2024 06:12
Battalgazi Belediyesi, Malatya Stadyumu'nu Yeniden Futbola Hazırlıyor
Battalgazi Belediyesi, 6 Şubat depremleri sonrası atıl durumda kalan Malatya Stadyumu’nu kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışmasıyla maçlara hazır hale getiriyor. Belediye Başkanı Bayram Taşkın, stadyumu Malatyalılara kazandırmak için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, futbolseverlerin uzun süren bekleyişinin sona ereceğini müjdeledi.
6 Şubat depremleri sonrası hasar gören ve hiçbir müsabakaya ev sahipliği yapmayan Malatya Stadyumu, yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Malatyaspor’un oynayacağı maçlar öncesinde stadyumda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması yürütüyor. Depremin ardından kullanılmayan stadyum, bakım altına alınarak, futbolseverlerin tekrar hizmetine sunulacak.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, temizlik ve bakım çalışmaları hakkında “Malatya Stadyumu, bu şehir için yalnızca bir spor tesisi değil; aynı zamanda Malatyalılar için ortak bir tutku ve buluşma noktası. Deprem sonrası zorlu bir süreçten geçtik, ancak stadyumun çehresini değiştirmek ve burayı yeniden hayata döndürmek için tüm ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Taşkın, yapılan çalışmaların yalnızca temizlikle sınırlı olmadığını, aynı zamanda stadyumun bakım ve onarımına da önem verdiklerini vurguladı.
Temizlik işleri personeli, adeta kaderine terk edilen stadyumu eski günlerine kavuşturmak için titiz bir çaba sarf ediyor. Ekipler, tribünlerden soyunma odalarına, tuvaletlerden koridorlara kadar stadyumun her köşesini detaylı bir şekilde temizliyor. Bu çalışmalar sayesinde stadyum, uzun bir aradan sonra yeniden futbol karşılaşmalarına hazır hale gelecek. Başkan Taşkın’ın, “Bu stadyum, Malatya’nın simgelerinden biridir. Deprem sonrası yaşanan tüm zorluklara rağmen vatandaşlarımıza yeniden bir arada maç izleyebilecekleri bir alan sunmak istiyoruz.” açıklaması, belediyenin stadyuma verdiği önemi gözler önüne seriyor.
Malatya futboluna yeniden katkı sunmaya hazırlanan stadyum, tüm bakım ve temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla taraftarlarla buluşacak. Bu kapsamda, Battalgazi Belediyesi’nin özverili çalışmaları sayesinde stadyumun dört bir yanında hummalı bir çalışma sürdürülüyor.
Spor, 14 Kasım 2024 06:12
Yorumlar (0)
28. YEŞİLYURT KÜLTÜR SPOR VE KİRAZ FESTİVALI 28 HAZİRANDA GERÇEKLESECEK
BAŞKAN TAŞKIN'DAN MUHARREM AYI MESAJI
CHP 13 İLÇE BAŞKANINDAN ÖZGÜR ÖZEL, VELİ AĞBABA VE BARIŞ YILDIZA TAM DESTEK
ARGUVAN BELEDİYESİ ARAC FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
TSO BAŞKAN YARDIMCISI BASRİİLHAN
ÇAMLICA KOLLEJİ 332 LİSANSLA SPORCU YETİŞTİ
BAŞKAN GEÇİT " MUHARREM AYI HÜZNÜN İBADETİN ŞÜKRÜN E PAYLAŞ.ANIN AYIDIR "
BARIŞ YILDIZ " BU BİR GÖREV DEĞİŞİMİ DEĞİL KURULTAYIN İNTİKAMINI ALMA GİRİŞİMİDİR "
BARIŞ YILDIZ " BU KARAR HUKUKİ DEĞİLSIYASİ BİR TASARRUFTUR
DEMOKRASİ NÖBETİNE DAVET
CHP LI İL BAŞKANLARI " ÖNCE KURULTAY SONRA İKTİDAR "
MALATYALI PROF. DR. SEZAİ YILMAZLA GURUR DUYUYORUZ
CHP il başkanı Barış yıldızdan MUHARREM AYI VE KERBELA MESAJI
AĞBABA " ESNAFIN DUMANI TÜTMÜYORSA ÇARŞI EKSİK YAPILMIŞTIR.
PROF. DR. SEZAİ YILMAZ BASARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR..
KILIÇDAROĞLUNUN İHRAÇ İLİSTESINDEKİ VELİ AĞBABA İİÇİN " GURURUMUZ " DEDILER
KİRAS HUKUK BÜROSU COSKULU BİR TÖRENLE AÇILDI.
MİDİDER DEN BİRLİK VE BERABERLİK ŞÖLENINE HALKIMIZ DA ETLİDİR
Doğanşehir'de imar iptal edildi sorun bitmedi BAŞKAN SAMİ ER’E ÇAĞRI VAR
BİR MUTLAK BUTLAN KARARI DAHA
HASTANE EK PROJESI YAPIM ONAYI TAMAMLANDI
GAZETECİLERE YÖNELEN FİZİKİ MUDAHALELERİNSONA ERMESİ AMACIYLA CHP İÇİNDEKİ TARAFLARA. SAĞ DUYU ÇAĞRISI YAPIYORUZ.
ROTAMIZ ÇOCUK NEŞESİ: YEŞİLYURT"TA MİNİKLER ŞENLİKTE BULUŞTU.
BATTALGAZİ BELEDİYESİN"DEN ÇEVRE HAFTASINA ÖZEL FESTİVAL
VALİ SEDDAR YAVUZDAN TURİZM VURGUSU: YENİ GÜZERGAHLAR PLANLANIYOR.
MURAT KARAYALÇIN : CHP ne ÇOK BÜYÜK TUZAK KURDULAR
MALATYA AMATÖR SPORLAR KULÜPLERİ İÇIN BİR MİLAT!!
" GAZETECİLERE ÖZGÜRLÜK " DEMEK İÇİN BULUSUYORUZ
TMO alım fiyatlarını açıkladı MALATYALILAR BUĞDAY VE ARPAYI KAÇA SATACAK
KILIÇDAROĞLUNUN İHRAÇ İSTEDİĞI VELİ AĞBABA İMZAYI ATTI
ÖNCEKİ DÖNEM CHP Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN ( 221 MİLLETVEKİLİ ) KAMU OYU AÇIKLAMASI
CHP Lİ TANAL'DAN MALATYA VALİLİĞİNE ÇAĞRI
HEKİMHAN TARAFINI BELLİ ETTİ
MESOB BASKANI KESKİN " 3 YIL BİTTİ ARTIK ANAHTARLAR TESLİM EDİLMELİ "
DEMİR YOL-İŞ HEYETİNDE MESOB a TEBRİK ZİYARETİ
MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLK 50’YE GİRDİ
"KONUSAN GAZETE " OSMAN ÖZDEMİR VEFAT ETMİŞ
MALATYA VALİSİ SERDAR YAVUZ'A " YILIN VALİSİ : ÖDÜLÜ
BAŞKAN TAŞKIN'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
