Battalgazi Belediyesi Malatya stadyomunu yeniden futbola hazırlıyor
Spor, 14 Kasım 2024 07:04
Battalgazi Belediyesi, Malatya Stadyumu'nu Yeniden Futbola Hazırlıyor
Battalgazi Belediyesi, 6 Şubat depremleri sonrası atıl durumda kalan Malatya Stadyumu’nu kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışmasıyla maçlara hazır hale getiriyor. Belediye Başkanı Bayram Taşkın, stadyumu Malatyalılara kazandırmak için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, futbolseverlerin uzun süren bekleyişinin sona ereceğini müjdeledi.
6 Şubat depremleri sonrası hasar gören ve hiçbir müsabakaya ev sahipliği yapmayan Malatya Stadyumu, yeniden kapılarını açmaya hazırlanıyor. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Malatyaspor’un oynayacağı maçlar öncesinde stadyumda kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması yürütüyor. Depremin ardından kullanılmayan stadyum, bakım altına alınarak, futbolseverlerin tekrar hizmetine sunulacak.
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, temizlik ve bakım çalışmaları hakkında “Malatya Stadyumu, bu şehir için yalnızca bir spor tesisi değil; aynı zamanda Malatyalılar için ortak bir tutku ve buluşma noktası. Deprem sonrası zorlu bir süreçten geçtik, ancak stadyumun çehresini değiştirmek ve burayı yeniden hayata döndürmek için tüm ekiplerimizle gece gündüz çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Taşkın, yapılan çalışmaların yalnızca temizlikle sınırlı olmadığını, aynı zamanda stadyumun bakım ve onarımına da önem verdiklerini vurguladı.
Temizlik işleri personeli, adeta kaderine terk edilen stadyumu eski günlerine kavuşturmak için titiz bir çaba sarf ediyor. Ekipler, tribünlerden soyunma odalarına, tuvaletlerden koridorlara kadar stadyumun her köşesini detaylı bir şekilde temizliyor. Bu çalışmalar sayesinde stadyum, uzun bir aradan sonra yeniden futbol karşılaşmalarına hazır hale gelecek. Başkan Taşkın’ın, “Bu stadyum, Malatya’nın simgelerinden biridir. Deprem sonrası yaşanan tüm zorluklara rağmen vatandaşlarımıza yeniden bir arada maç izleyebilecekleri bir alan sunmak istiyoruz.” açıklaması, belediyenin stadyuma verdiği önemi gözler önüne seriyor.
Malatya futboluna yeniden katkı sunmaya hazırlanan stadyum, tüm bakım ve temizlik çalışmalarının tamamlanmasıyla taraftarlarla buluşacak. Bu kapsamda, Battalgazi Belediyesi’nin özverili çalışmaları sayesinde stadyumun dört bir yanında hummalı bir çalışma sürdürülüyor.
Spor, 14 Kasım 2024 07:04
Yorumlar (0)
SADIKOĞLU " ÖRÜMCEK KAFALILAR MALATYA’YI GERİ TUTUYOR "
DOĞANŞEHİR KÖYLÜLERİ KÖYLERİNİ KORUMAK ADINA YARGIYA GİDİYOR
UĞUR MUMCU; BURSADA VE TÜRKİYENIN HER YERİNDE SEVGI SELİ İLE ANILDI
AKP DEN MALATYA ÇIKARTMASI: 10 BİN YENİ ÜYE 300 BİN TEMAS
NIHAYET DİYANET'TEN BİR SES YÜKSELDİ
UĞUR MUMCULAR ÖLMEZ
BATTALGAZİDE KAR SEFERBERLİĞİ
AKP TABUTTAN KORKTU..!!
BATTALGAZİDE MARKET DENETİMLERI HIZLA DEVAM EDİYOR
AĞBABA " EMEKLİYİ YOK SAYAN BU DÜZENIN KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ "
ARGUVAN BELEDİYE BAŞKANI ERSOY EREN : AKARYAKIT İSTASYONU KAPATILMADI YASAL PROSÖDUR UYGULANDI
KESKİN: SADECE ESNAFTAN VE MALATYA HALKINDAN DESTEK ALIRIZ
DOGANŞEHİRDE BOKSİT TEPKİSİ: TOPRAĞI KAZMAK DEĞİL YASAMI KAZMAK "
AĞBABA ANKETLERİ PATLATIYOR
DEPREMİN3. YILINDA MALATYA ESNAFI ÇIKMAZDA
YILDIZ " BASIN ÇALISANLARININ HAKKI ÖDENEMEZ "
GÖK " BASIN MİLLETİN ORTAK SESI VE VİJDANIDIR
GOÇMEN " ÖZGÜR BASIN OLMADAN DEMOKRASİ OLMAZ "
MALATYALILAR BIR ARAYA GELEREK FIKİR ALIŞ VERIŞİNDE BULUNDULAR
" KUTLAMIYOR MÜCADELE EDİYORUZ "
AĞBABA " EMEKLİYE MAAŞ DEGIL HARÇLIK VERİLDİ"
DEPREM BÖLGESİNDE ÇİFTÇİYE KREDİ ENGELİ ZİRAAT BANKASINA SERT TEPKİ
TBMM ÇATISI ALTINDA NEFRET DİLİ
METİN GÖKTEPEYİ SAYGIYLA ANIYORUZ
BEYDAĞI TOKİDE SABIR TAŞTI SU ÇILES BİTMIYORİ
MALATYA İKTİDAR MİLLETVEKİLLERİ 2025 TE SINIFTA KALDI
PRF. DR SEZAİ YILMAZ VE EKİBİ BAŞARIYA DOYMUYOR
ARGUVAN DA KARLA MÜCADELE DEVAM EDİYOR
ÇGD MALATYA ŞUBE BASKANI İBRAHİMDEN YENİ YIL MESAJI
BARIŞ YILDIZ 2025 DEGERLENDİRDİ: SÖZ VAR İŞ YOK
BELEDİYELERIN "TEYAKKUZDA " BEKLEDİĞİ MALATYA 3 CM KARDA SINIFTA KALDI
ANKARA MALATYALILAR FEDERASYONUNUN ( MAFED ) KONGRESI YAPILDI
MASTÖB KONGRESİ MAHKEME KARARIYLA TEDBİREN DURDURULDU
BATTALGAZİ BELEDİYESİNDEN KAR YAĞIŞINA KARŞI HIZLI MÜDAHELE
CHP DE İNÖNÜ ANMASI
AĞBABA " İNONÜ ONURLU,CESUR VE DAHİANE BİR DEVRİMCIYDİ
CHP MALATYA DA İNÖNÜYÜ ANDI
AĞBABA " BİZ RAKAM KONUŞUYORUZ EMEKLİ TENCERE ÇIFTÇİ MAZOT GENÇLIK GELECEK KONUSUYOR "
MALATYA ATMALILAR DERNEĞİ GENEL KURULUNU GERÇEKLESTİRDİ
