BATTALGAZİDE KAR NÖBETİ: BAŞKAN TAŞKIN GECEYİ SAHADA GEÇİRDIİ
Gündem, 25 Şubat 2025 14:26
BATTALGAZİ’DE KAR NÖBETİ: BAŞKAN TAŞKIN GECEYİ SAHADA GEÇİRDİ
Battalgazi Belediyesi, yoğun kar yağışının ilçede hayatı olumsuz etkilememesi için sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye ekipleri, ana arterlerden mahalle içlerine kadar birçok noktada yol açma, tuzlama ve temizlik çalışmalarına devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın da gece boyunca sahadaki ekipleri ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kriz Masasında Anlık Koordinasyon
Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte Battalgazi Belediyesi bünyesinde oluşturulan Kriz Masası'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, kriz merkezine gelerek ekiplerin sahadaki faaliyetlerini anlık olarak takip etti. Ekiplerden gelen güncel bilgileri değerlendiren Başkan Taşkın, çalışma planlarının hızla koordine edilmesini sağladı. Vatandaşlardan gelen taleplerin hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması için çağrı merkezini de ziyaret eden Başkan Taşkın, gelen ihbarların sahadaki ekiplerle eş zamanlı paylaşıldığını belirtti.
"Bereket Yağıyor, Biz Yolları Açıyoruz"
Yoğun kar yağışına karşı ilçede görev yapan Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, gece gündüz demeden yolların açık tutulması için çalışıyor. Özellikle ana arterler, hastane yolları, kamu kurumları ve okul bölgeleri başta olmak üzere birçok noktada tuzlama ve küreme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belediye ekipleri, mahalle aralarındaki yolları da ulaşıma açık tutmak için çaba sarf ederken, yaya yolları ve kaldırımlarda da kar temizliği yapılıyor.
Çalışmaların koordinasyonunu sahada bizzat takip eden Başkan Taşkın, kış şartlarına karşı özverili bir şekilde çalışan belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Bereket yağıyor, biz yolları açmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ekiplerimiz 7/24 sahada görev yapıyor. Ana arterlerin açık tutulması kadar, vatandaşlarımızın günlük yaşamının aksamaması da bizim için önemli. Tüm ekip arkadaşlarıma gösterdikleri çaba için teşekkür ediyorum.” dedi.
Belediyeden Sürücülere Uyarı
Battalgazi Belediyesi, kış şartlarının etkisini artırdığı bu günlerde sürücüleri tedbirli olmaya çağırdı. Araçlarda kış lastiği ve zincir bulundurmanın önemine dikkat çekilirken, buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.
Başkan Taşkın da sürücülere seslenerek, “Ekiplerimiz sahada, ancak vatandaşlarımızın da dikkatli olması gerekiyor. Güvenli ulaşım için kış lastiği kullanılması ve trafik kurallarına uyulması önemli. Biz yolları açık tutmak için çalışıyoruz, ancak kazaların önlenmesi için herkesin tedbirli davranması gerekiyor.” ifadelerini kullandı.
Gündem, 25 Şubat 2025 14:26
Yorumlar (0)


AĞBABA "YEŞILYURT SPORUN LİGE KATILMAMASINI KABUL ETMİYORUM "

BATTAGAZİDE YERLİ URETİME YEŞİL ALAN SEFERBERLIGI

JAPON VE TÜRK BİLİM İNSANLARI MALATYA’DA " AFET GERONTOLOJİSI " ÇALIŞMALARINA BASLADI.

MALATYANIN IKI İLÇESİNE DOĞALGAZ ALIMI YAPILACAK

BAKAN CHP YE LAF YETİŞTIRECEĞINE DÜKKAN VE KONUTLAR YETISTIRSIN I

SANSÜR NORMALLESTIRILEMEZ ÖRGÜTLÜ MUCADELE ILE YENİLEBİLİNİR

SAMİ ER 23 MİLYAR DEDİ SAYISTAY 3.2 MILYAR GÖSTERDİ..KİM DOGRU SÖYLUYOR!?

MESOB BASKANI KESKİN " MALATYALI ESNAF VE ÇİFTÇİYE POZİTİF AYIRIM ŞART "

.CHP İL BAŞKANI YILDIZ " AKP KALKINMA DEĞİL " KANDIRMA " PARTİSİ OLMUŞ

BASKAN GEÇIT "ÇİLESİZ KÜTÜPHANESİ PROJESİ " ALANINI İNCELEDİ

BASKAN TAŞKIN TALEP ETTI BAKAN TALİMAT VERDİ: KAPALI ÇARŞI IÇİN İYİLEŞTİRME SÜRECİ BAŞLADI.

EKREM İMAMOĞLU " ALTAN ÖYMENI KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YASIYORUZ"

ŞEVKET KESKİNİN HEKIMHAN ESNAFINI ZİYARETİ" ESNAFIMIZIN HAK VE HUKUKUNUN TAKİPÇISIYİZ " DEDİ

MALATYA"DA YEREL MEDYA SEMPOZYOMU DUZENLENDİ

CHP MILLETVEKİLI AĞBABA AİLESİNE AİT İŞ YERİNDE NEDENİ HENÜZ BELIRLENMEYENNMEYEN NEDENLE YANGIN ÇIKTI

BARIS YILDIZ "CUMHURIYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKAN MALATYA HALKINA TESEKKUR EDİYORUM "

BARIŞ YILDIZ " ALTAN OYMEN TÜRKİYE SİYASETİNİN VE BASINININ HAFIZASIYDI :

MESOB BASKANI KESKİN " 7200 PİRIM GÜNÜ VE ÖTV SIZ ARAÇ MÜJDESİ BEKLİYORUZ "

ANKARA HEKİMHANLILAR DERNEĞİ BASKANI VAHAP UZUNOĞLU; SİYANÜRLE ALTIN ARANMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

ASLANTEPE DE BİYOARKEOLOJI ÇALIŞTAYI; ÖĞRENCİLER TARİHİ SAHADA ÖĞRENİYOR

CUMHURİYETE VE DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKAN TÜM MALATYALILARA TEŞEKKÜR EDIYORUZ

ÖZEL " KÜRT TÜRK ALEVİ SÜNNİ FARK ETMEZ HER YURTTAŞIMIZ KIYMETLİDİR . TÜRKİYE İTTİFAKINI KURACAĞIZ VE.BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ "

MALATYA"DA Kİ O BARAJ 30 YILDIR TAMAMLANAMADI..

CHP Lİ AĞBABA " HIRSIZ ARIYORSAN MALATYA'YA BAK "

ÇALIŞKAN " BU DERNEK HEPİMİZİN SAHİP ÇIKALIM

TEMİNAT ŞARTINA DÜZENLEME YAPILDI MİKTAR 5 KAT ARTTI

İSTANBUL’A VAR MALATYA'YA YOK BU KABUL EDİLEMEZ

MALATYA ESKİ VALİSİ SARAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

MALATYA"DA ÇİFTÇİDEN ÖNCE BANKANIN GÖZÜ TARSİM DE YATACAK PARADA

BARIŞ YILDIZ " DEMOKRASIYI AYAKLAR ALTINA ALMA GİRIŞİMLERİNE ASLA FIRSAT VERMEYECEĞİZ "

MUHARREM AYI SADECE MATEM DEĞİL AYNI :AMANDA BİRLİK BERABERLİK VE KARDEŞLİK AYIDIR "

CHP HEYETİ BASBAĞLARA GİDİYOR

MUHALİF BASIN SUSTURULAMAZ

AĞBABA " ÜRETİCİNİN KASIMA KADAR DAYANACAK GÜCÜ YOK "

ARAPKİR DE ETKİNLIKLER BİTMİYOR

BARIŞ YILDIZ DAN MITINGE DAVET " BU SADECE MİTING DEGİL, ADALET İÇİN DIRENİŞTİR "

BATTALGAZİ'DE HAFTA SONU DOLU DİZGİN GEÇTİİN

CHP MALATYA'DA GECE MİTİNGİ YAPACAK
