CHP DE IMAMOĞLU İÇİN İMZA KAMPANYASI
Siyaset, 04 Nisan 2025 20:11
CHP’DEN EKREM İMAMOĞLU İÇİN İMZA KAMPANYASI
Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun serbest bırakılması ve erken seçim çağrısıyla yurt genelinde imza kampanyası başlattı.
CHP Malatya İl Başkanlığı da Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu için “Özgürlük ve Erken Seçim” talebiyle imza kampanyasının startını verdi.
CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayımız Ekrem İmamoğlu’nun serbest bırakılması ve erken seçim çağrısıyla yurt genelinde başlatılan imza kampanyasını ilimizde de başarılı bir şekilde sürdürüyoruz. Her bir formda 25 imzanın olduğu imza formlarıyla dünyanın en büyük, en anlamlı kampanyalarından birini başlattık. Malatya’da ulaşabileceğimiz en fazla kişiye ulaşarak kampanyanın başarılı bir şekilde yürütülmesini sağlayacağız. Katılan tüm Malatyalılara teşekkür ediyoruz.” Dedi.
İmza kampanyası metninde şu ifadeler yer alıyor; “Ben yüreği Cumhuriyetten, demokrasiden ve adaletten yana olan 10 milyonlarca vatanseverden biriyim. Ben milli iradeyim. 23 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi'nin gerçekleştirdiği ön seçimde 15,5 milyon vatandaş Ekrem İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı Adayı olarak belirledi. Milyonların iradesiyle, Cumhurbaşkanı Adayımız olan Ekrem İmamoğlu hukuka, akla, vicdana aykırı bir şekilde siyasi bir kararla hapiste tutuluyor. Ülkemin gelecek güzel günlerine inanmaktan bir an olsun vazgeçmedim. Ekrem İmamoğlu’nun önce özgürlüğüne kavuşmasını, demokratik, adil ve mertçe bir yarışın olacağı seçim sandığının bir an önce kurulmasını istiyorum. Bu adaletsiz ve hukuksuz düzen bir an önce son bulsun istiyorum. Adayımı yanımda, sandığımı önümde görmek için imza veriyorum."
CHP tarafından Battalgazi ve Yeşilyurt bölgesinde farklı alanlarda imza stantları açılarak vatandaşların imzaları alınmaya devam ediyor. Ayrıca diğer ilçelerde de başta İlçe Başkanlıkları olmak üzere mahalle mahalle dolaşılarak destek imzaları alınıyor.
Siyaset, 04 Nisan 2025 20:11
Yorumlar (0)
İKTİDAR GÖZDAĞI VERIYOR
CHP MALATYA İL ÖRGÜTÜ CUMHURİYETİ BÜYÜK COŞKUYLA KUTLADI
AKİF ÜSTÜNDAĞ ANKARA'DA 44 MİŞMİS CAFEDE MALATYALILARLA BİR ARAYA GELDİ
AĞBABA " CUMHURİYET BU TOPRAKLARIN EN BÜYÜK DEVRİMİDİR "
KESKİN : KURUMLARI GOREVLERINİ YAPMAYA DAVET EDİYORUZ "
ARGUVANDA CUMHURIYET KONSERİ DÜZENLENDİ
ECE BUDAN ANKARADA IS YERİ ACTI
BATTALGAZI BELEDİYESİNIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS KURSLARINA YOĞUN İLGİ
BAŞKAN GEÇİT " HEDEFİMİZ HER MAHALLEDE KONFORLU YASAM "
BU GÜN TURK BASIN TARİHİ AÇISINDA KARA BIR GÜNDÜR
MALATYA TSO DAN TORBA YASAYA TEPKİ: İŞ DÜNYASININ YÜKÜ ARTIYOR
29 EKİM COŞKUSU ARGUVAN DA YAŞANACAK
CHP MALATYA İL YÖNETIMİ GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI
ATMALILAR OKULUNA NOTER DESTEĞİ
KESKİNDEN SERT CEVAP " ÇIFTÇIYE. ESNAFA, TÜCCARA VERDİGINIZ BIR KATKI YOK BARİ KONUŞARAK RAHATSIZLIK VERMEYIN "K
MALATYA TÜCARET BORSASI BASKANI ÖZCAN: KAYISININ MARKASI MALATYADIR. TARTISMA DEGIL BİRLİK GEREKİYOR
AĞBABA " BİZİM RAKİBİMIZ BASKİL ELBISTAN DEGİL RAKİPLERİMİZ İRAN ÖZBEKISTAN...VS
HABER:SUÇ KAPSAMINA ALINAMAZ
TURGUT ÖZAL KARAKUCAK GURESLERİ BASLIYOR
ARGUVANLI ÖGRENCİLERE BESLENME DESTEĞİ
Anadolu’dan Çıkan Lezzet Hikâyesi Ulusal Markaya Dönüşüyor
CHP MALATYA 39. OLAĞAN İL KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
AGBABA " REZERV MAĞDURİYETİ SONLANDIRILSIN "
ARGUVAN BELEDIYESINDE YENI BELEDIYE BASKAN YARDIMCISI GOREVE BASLADI
MALATYA HEKIMHAN'LILAR ANKARA'DA PILAV KAŞŞIK'LATTILAR
HEKIMHAN BELEDIYESINDE ÇOK AMACLI SOSYAL TESIS İHALESİ
AGBABA'DAN MERKEZ BANKASI BASKANI KARAHANA: " ENFLASYONUN SEBEBİ YASTIK LOBİSİ OLDU "
BASKAN GEÇİT MAHALLERI GEZEREK TALEPLERI DİNLİYOR,ÇÖZÜM ÜRETİYOR
MALATYA NIN O ÜRÜNÜNDEN 15 IN ÜZERİNDEN YAN ÜRÜN ÜRETİLİYOR
ARGUVAN BELEDIYE BAŞKANI ERSOY ERENIN MISAFIRLERI
ASLANTEPE HÖYÜĞÜN'DE KARŞILAMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
MALATYA DA ILK KEZ GASTROENTEROHEPRTOLOJİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ
YILMAZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
" GAZETECIYE YUMRUK DEMOKRASİYE DARBE :
AGBABA " DİNİ İNANCI NE OLURSA OLSUN MAZLUM MAZLUMDUR "
CHP YESILYURT İLÇE BAŞKANI MAZBATASINI ALDI
MALATYA KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUYOR
MAGİNDER DEN MESOB BASKANI KESKİN E ZIYARET
SOSYAL MEDYA'DAKİ KAYISI FABRİKALARINA YÖNELİK İDDİALARA RAMAZAN ÖZCAN'DAN YANIT
