“ Yeni Malatya spor’u bu hale düşürenlerden hesap sorulsun “SPOR“ Yeni Malatya spor’u bu hale düşürenlerden hesap sorulsun “ÖRNEK REKLAM · 970×90
BIST14.501
DOLAR48,08
EURO56,09
ALTIN7.165
BITCOIN3.784.650
30° MALATYA
reklam
RIZA PARLAK
RIZA PARLAK
11 Ekim 2025 · 482 okunma

SENIN GİBİ KAÇ SIPAYI...

SENİN GİBİ KAÇ SIPAYI
 
Gökağaç köyüne duvar örerken kömürlüklü Battal Karel usta kendisine çamur ve taş veren kör Mamadoya orada yaşlı birini gösterip sorar. "Bu adam gençliğinde nasıl biriydi" der. Çok şakacı biri olan Kör Mamado "O gençliğinde çok zırlaktı sığın içinde hiç çıkmazdı" deyince ihtiyar duyar. Hemen Kör Mamado'ya döner "Doğru söylüyorsun senin gibi az mı sıpayı kovaladın" der. Kör Mamado şaşırır kalır. Ne diyeceğimi bilmez.

SEN BUNU BANA VER

Gökağaçlı Veysel Kabakcı Alhasuşağı köyünde Hasan Yücel'e misafir olur. Sohbet esasında Veysrl Kabakcı Hasan Yücel "Hasan senin bu karı güzel değil" der.Hasan Yücel Veysel'e döner "Veysel bu daha önce çok güzeldi. Hastalığından sonra böyle oldu" der. Veysel "Hasan gerçekten öyle mi"diye sorar. Hasan "öyle" der. Veysel bu defa Hasan döner "Öyleyse sen bunu bana ver. Kendine yenisini al" diyerek kendince çözüm bulur.

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu yazıya henüz yorum yapılmamış.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır.

RIZA PARLAK — diğer yazıları

BAŞKAN GEÇİT GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI İLE BULUŞTUGÜNDEMBAŞKAN GEÇİT GELECEĞİN BİLİM ADAMLARI İLE BULUŞTUÖRNEK REKLAM · 970×90

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.