reklam
BIST11.722
DOLAR49,45
EURO55,62
ALTIN6.633
BITCOIN4.034.584
20° MALATYA
Yaşam

Lara Ve Oksana Göçmen’den Ekranda Dostluk Buluşması

Yılların dostları Lara ve Oksana Göçmen, aynı televizyon programında bir araya gelince nostalji rüzgârı esti! İki ismin şaşkınlığı ve samimi sohbeti dikkat çekti.

17 Ekim 2026 11 okunma 1 dk okuma
Zeynep Bozkaya-psikolog Oksana Göçmen
Zeynep Bozkaya-psikolog Oksana Göçmen

Sevilen şarkıcı Lara ile aile terapisi alanındaki çalışmalarıyla tanınan psikolog Oksana Göçmen, modacı Zeynep Bozkaya’nın sunduğu televizyon programında buluştu. Uzun süredir görüşemeyen iki dostun karşılaşması, çekimlere renkli ve duygusal anlar kattı.

“BAZI DOSTLUKLARIN ZAMANI YOK!”

Yıllar sonra aynı programda buluşmanın mutluluğunu yaşayan Lara, Oksana Göçmen’le dostluklarının hiç eskimediğini dile getirdi. Ünlü şarkıcı, “İnanın çok uzun zamandır görüşemiyoruz. Ama gördüğünüz gibi bazı bağlar hiç eskimiyor. Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Hayatımıza pek çok insan giriyor ama bazı dostluklar vardır ki yıllar geçse de ilk günkü sıcaklığını korur. Oksana benim için böyle özel insanlardan biri. Onunla aynı programda buluşmak gerçekten büyük sürpriz oldu” sözleriyle duygularını ifade etti.

Ekran önündeki buluşmalarını samimi bir sohbete dönüştüren Lara ve Oksana Göçmen, yıllara meydan okuyan dostluklarıyla magazin gündemine renk kattı. 

Paylaş X Facebook

Yorumlar 0

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar moderasyondan sonra yayımlanır. Hakaret ve reklam içerenler onaylanmaz.

Yaşam kategorisindeki diğer haberler

Sonraki haber yükleniyor…

Deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanıyoruz. Detaylar için Çerez Politikası.