ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

CHP Elazığ il başkanı Zeki kaplan “ Kemal Elagül, Yalan yanlış konuşuyor “

 

22 Eylul 2016 07:17
CHP Elazığ il başkanı Zeki kaplan “ Kemal Elagül, Yalan yanlış konuşuyor “

 

 

Elazığ CHP il başkanı Zeki Kaplan Sonnokta Malatya sitemizde ve Elazığ’da ki bazı yerel basında çıkan haber ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kemal Elagül Elazığ CHP il binasında altı yıl çaycı olarak çalıştığını iddia ederek Mevcut il başkanı Zeki kaplan tarafından işten çıkartıldığını ve işinden olması nedeni ile mağduriyet yaşadığını basın mensuplarına anlatıldığını ve basında bunu haber yaptığını belirterek Kemal Elagüle cevap Elazığ CHP il başkanı Zeki Kaplandan geldi.

Zeki Kaplan yaptığı sözlü açıklama da  Ek de bulunan ödeme ve hiçbir alacağının kalmadığını belirten belge ile şikâyetçi olan şahsın CHP Elazığ İl başkanlığında hiçbir alacağının olmadığı adı geçen şahsın yanlış yalan beyanlarda bulunarak şahsıma ve partime haksızlık yaptığını belirterek “ Kemal Elagül Partimizin üyesidir zaman zaman gelip gitmekte olup son zamanlarda boş olduğunu ve ihtiyacı olduğunu belirterek partimizde çalışmak istediğini belirtmiştir. Bizlerde bu şahsın partili olduğunu düşünerek denemek adına partimizde çalışmasına olur verdik.

Kemal Elagül kısa bir süre çalıştıktan sonra başka bir yerde şoför olarak iş bulduğunu ve o işe gitmek istediğini belirterek bize ayrılacağını belirtince biz de makbuzda da belirtildiği gibi ücretini kendisine ödedik ve bizde kendi isteği ile ayrılmıştır. Dolayısıyla bizde herhangi bir alacağı yoktur kalmamıştır.

İlgili şahıs daha önce bana rakip olan ve yarıştığımız arkadaşlarımdan yana taraf olması ve seçimlerde benim seçimi kazanmam nedeni ile halen içine sindiremediklerinden olacak ki  basına ve kamuoyuna bu tür yalan yanlış haberler vererek hem benim siyasi kariyerimi hem de partimin anti propoğanda yapmaktadır . Söyledikleri ve iddia ettiklerinin hiç birisi doğru değildir yalandır ve iftiradır “ dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.