ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

YAŞASIN 8 MART, YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASI

 

08 Mart 2017 02:44
YAŞASIN 8 MART, YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASI

Malatya Demokratik Kadın Platformu Tutuklu Üyelerine Mektup Gönderdi

 

 

 

Malatya Demokratik Kadın Platformu PTT Paşaköşkü şubesinde bir araya gelerek tutuklu üyelerine 8 Mart dolayısıyla mektup gönderdi.

Malatya’da PTT Paşaköşkü şubesinde bir araya gelen platform üyeleri adına Latife Ulutaş açıklamalarda bulundu. Ulutaş, 8 Mart’ı karşılarken baskıların, şiddetin, kadın cinayetlerinin, ihraçların katlanarak arttığı bir süreç olduğu vurgusu yaptı.

YAŞASIN 8 MART, YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASI

Yasakların arttığı OHAL süreci ile 8 Mart’ı alanlarda kutlayamadıklarını söyleyen Ulutaş, “Malatya Demokratik Kadın Platformu üyeleri olan arkadaşlarımızın bir kısmı tutuklu. Bugün burada tüm kadınların gününü kutlarken, tutuklu arkadaşlarımıza da kart göndererek kadınların birlik mücadele ve dayanışma günü olan 8 Mart’ı kutluyoruz. Umuyoruz ki 8 Mart’ları ülkemizde ve dünyada savaşın, şiddetin, tacizin kadın katliamlarının, ihraçların olmadığı, emeğimizin ve bedenimizin sömürülmediği eşit, özgür bir ülkede insanca yaşanılası bir ortama dönüştürürüz. Yaşasın 8 Mart, yaşasın kadın dayanışması” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.