ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

ÖNCE DÖKTÜLER SONRA SÖKTÜLER…

 

12 Haziran 2017 03:50
ÖNCE DÖKTÜLER SONRA SÖKTÜLER…

Kanal boyunda yapılan asfalt bilinmeyen nedenlerle B. Şehir belediye ekiplerince tekrar söküldü

 

 

 

Malatya büyük şehir belediyesi Yaklaşık bir hafta önce kanal boyu stat tarafını asfalt dökerek tek yönlü olarak ulaşıma birkaç aydan sonra açmıştı.

Ancak geçen perşembeyi cumaya bağlayan gecenin geç saatinde yeni dökülen asfalt bazı büyük iş makineleri olan paletli araçlarla ve kamyonlarla bir anda sökülmeye başladı.

Gece yapılan bu çalışma doğal olarak o bölgede oturan semt sakinleri tedirgin edilmiştir.

 Kanal boyunda yaşayanlar birazda ramazan dolayısıyla henüz yatmamış olmaları nedeni ile kendilerine yani semt sakinlerine de haber verilmediğinden ani bir kararla yapılan çalışma nedeni ile ortaya saçılan derin bir asfalt zift ve katran kokusu ve çıkarılan makine gürültülerine habersiz yakalandıkları için sıkıntılar yaşarken ciddi anlamda rahatsızlıklar yaşadıklarını belirttiler.

Dolayısıyla vatandaşlar belediyenin çok uzun süredir çalışmalar sürdürürken yani hem yaparken hem yıkarken sökerken bütün vatandaşlar rahatsızlık yaşatmıştır halen yaşamaktalar.

Bütün bu olumsuz çalışmaları ve milli servetin boşa heba edilmesini ve gelişmeleri vatandaş soruyor hata nedir? Nerede kim yapmıştır? Ki hem maddi hem de manevi anlamda başta semt sakinleri olmak üzere bütün Malatya halkı önce rahatsız edilmekte sonra da neden niçin milli servet heba edilmektedir? Diye de soruyor.

 Ayıptır yazıktır günahtır

Bunun sorumlusu kim?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.