ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

ÇGD den vali Ali Kabana hoş geldin ziyareti

 

26 Temmuz 2017 05:29
ÇGD den vali Ali Kabana hoş geldin ziyareti

 

Bakanlar Kurulu’nca hazırlanan valiler kararnamesi ile Zonguldak Valisi iken Malatya Valiliğine atanan Ali Kaban Malatya da göreve başladığından bu yana başta bürokrasi STK Başkan ve yöneticileri Vali Ali Kabana hoş geldin demeye devam ediyorlar.

Çağdaş gazeteciler Malatya şubesi olarak Başkan İbrahim Göçmen 2. Başkan Mustafa Yuka, şube sekreteri Ali İhsan Öztürk ve yönetim kurulu üyesi Mehmet yalman la birlikte hoş geldin ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyaret sırasında ÇGD Malatya şube başkanı İbrahim Göçmen “ Öncelikle Malatya’mıza hoş geldiniz. Malatya doğunun batısı batının doğusu durumunda ki bir coğrafyada Türkiye’nin şirin ve güzel bir kentidir. İnsanları sıcakkanlı ve sevecendir. Malatya da Malatyalı bu güne kadar hiçbir şekilde teröre müsaade etmemiş 15 Temmuz kalkışmasında hem Malatyalı hem de Malatya basını üzerine düşen her türlü görevi fazlasıyla yapmıştır. Gazetecinin ana kuralı haberde objektiflik yorum da serbestîliktir. Bu da Malatya da uygulanmaya çalışılmaktadır.

Ülkemiz Dünyanın en güzel coğrafyasında bulunmaktadır. Temennimiz Ülkemizde birlik beraberlik içerisinde herkesin birbirini kabul edeceği seveceği ve barış içerisinde dostça bu bayrak altında ilelebet yaşamaya devam ederiz diyoruz ve tekrar Malatya’mıza hoş geldiniz görevinizde başarılar diliyoruz “ dedi

Vali Kaban ziyaretten memnun olduklarını basın her zaman doğru düzgün yapıldığı sürece dördüncü güç ve kamu hizmeti görmüştür görmektedir. Ülkemizin basın özgürlüğüne ihtiyacı vardır ve ülkede özgür basın haberleri özgürce yazmalı iletmelidir. Malatya da gerçekten çok fazla ve istikrarlı bir basın var hep beraber Malatya’nın büyümesi hizmetler alması için çalışacağız. Tekrar teşekkür ederim “ dedi

Makamında yapılan sohbet niteliğinde ki görüşmede Malatya da ki basın ve Malatya sorunları üzerine yapılan konuşmalar sonunda 2. Başkan Mustafa Yuka kendisinin kaleme almış olduğu “ Baba İshak “ romanını vali Ali Kabana imzalayarak taktim etti.. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.