ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

VALİ ALİ KABAN ÇGD Yİ ZİYARET ETTİ

 

12 Eylul 2017 06:06
VALİ ALİ KABAN ÇGD Yİ ZİYARET ETTİ

 

 

13 / 6 / 2017 tarih ve 2017 / 10458 sayılı Bakanlar Kurulu’nca hazırlanan valiler kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlanarak Malatya valisi de değişti. İlgili Kararnameyle Zonguldak Valisi Ali Kaban Malatya Valisi olurken, Malatya Valisi Mustafa Toprak Merkez Valisi oldu.

Malatya ya atanan Vali Ali Kaban göreve başlar başlamaz yoğun bir Malatya sorunlarının çözülmesi için çalışmalara başladı.

Çalışmalar la birlikte sayın valiye “ hoş geldin “ ziyaretleri de sıklıklarla yapılmaya başlandı.

Malatya protokolünün büyük bölümü ve sivil toplum Örgütlerinin ziyareti ile işlerini paralel olarak ve özenle yürüten Vali Kaban neticede ziyaretlere de karşılık vermeyi ihmal etmedi.

Kendisini ziyaret ederek hoş geldin diyen tüm kurum ve kuruluşlara iadeyi ziyaretleri yapmayı ihmal etmeyen Kaban Salı günü de çağdaş gazeteciler Malatya şubesine de ( ÇGD )iadeyi ziyarette bulundu.

Basın müdürü H.İbrahim Kılıçla birlikte ÇGD Malatya şubesine gelen Vali Ali Kabanı çağdaş gazeteciler derneği Malatya şube başkanı İbrahim Göçmen kapıda karşılayarak derneğe beraberce çıktılar.

Dernekte bulunan çağdaş gazeteciler derneği Malatya şubesi 2. Başkanı Mustafa Yuka dernek yönetim kurulu üyesi Mehmet yalman ve SONNOKTA gazetesi yazarlarından Servet Akbudak ve Hikmet Kaya da Vali Ali Kabanı karşılayarak “ hoş geldiniz “ dediler.

Dernekte İlk olarak dernek başkanı İbrahim Göçmen “ Sayın valim bu nazik ziyaretinizden dolayı arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ediyor derneğimize hoş geldiniz diyorum “ diyerek Malatya’nın çok önemli sorunlarının olduğunu özellikle kayısıya çok ciddi anlamda destek verilmesi gerektiğinin altını çizerek “ Kayısı sorunu mutlaka çözülmeli Malatya ekonomisi kayısıya endekslidir. Dört tarafımız sularla barajlarla çevrili ancak Malatya halkı üreticilerin ağaçları kurumaya başladı. Trafik sorunumuz tam bir keşmekeş. Malatya da biri birini aradığı zaman “ alo neredesin “ dediğinde “ çarşıdayım “ denilen tek merkezli yer Malatya.” Dedi

İbrahim göçmenin hoş geldin konuşmasından sonra söz alan Vali Ali Kaban basın kuruluşlarına iadeyi ziyaret etiğini bu anlamda bütün basın kurum ve kuruluşlarını gezdiğini belirterek bu kapsam da Çağdaş gazeteciler derneği Malatya şubesini de ziyaret ettiğini belirterek ziyarette çok memnun olduğunu ve hep birlikte Malatya’nın sorunları çözümünde çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.