ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

CHP li Sarıoğlu önce başkanlıktan şimdi de üyelikten de istifa etti

 

25 Aralık 2017 11:11
 CHP li Sarıoğlu önce başkanlıktan şimdi de üyelikten de istifa etti

 

Malatya’da CHP'de şok bir üyelikte istifa

 

 

 

16 Nisan referandumuna kadar CHP de Battal gazi ilçe başkanlığı yapan ve referandum sandıkları açılmadan başkanlıktan istifa ettiğini açıklayan Av. Selahattin Sarıoğlu bu kez parti üyeliğinden de istifa etti.

Malatya’da 5 Aralık 2015 tarihinde seçildiği CHP merkez Battalgazi ilçe başkanlığından 16 Nisan 2017 tarihinde istifa eden Av. Selahattin Sarıoğlu bu kez parti üyeliğinden de istifa etti.

Süprüz istifalara imza atan eski başkan bu kez de il başkanlığı kongresinin yapıldığı günden bir gün sonra istifa etmiş olması gerçekten manidar ve düşündürücüdür.

Eski Battalgazi ilçe başkanı Av. Selahattin Sarıoğlunun istifası ile birlikte son günlerde yapılan il ilçe kongrelerinde yapılan usulsüzlükler ve hukuksuzluklardan sonra bazı toplu istifalarında olacağı dillendirilmektedir

Sarıoğlu istifa dilekçesini Yüksek Seçim Kuruluna sunduğunu açıklamıştır. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.