ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

SAVAŞ SİYASETİ İLE ÜLKEYİ TESLİM ALAMAZSINIZ

 

30 Ocak 2018 09:16
SAVAŞ SİYASETİ İLE ÜLKEYİ TESLİM ALAMAZSINIZ

 

Emep parti sözcüleri açıklama yaparak Afrin harekâtı kapsamında ülke içinde de bir “harekât” yürütülüyor.

    Muhalifler üzerindeki baskı, gözaltı, tutuklama yoluyla sindirme operasyonunun dozu artırılmış durumda.olduğunu iddia eden yöneticiler " “Savaş bir halk sağlığı sorunudur” diyerek açıklama yapan, bu nedenle Cumhurbaşkanının öfkeli ifadelerinden sonra haklarında soruşturma başlatılan TTB Yöneticilerinin evleri basılarak gözaltına alındı.

    OHAL koşulları ve Afrin operasyonu demokrasi ve barış taleplerini bastırmak, tek adam rejimini güçlendirmek, bütün toplumu susturmak için dayanak yapılıyor.

    Mevcut hukuk ilkelerinin iktidarın bekası uğruna çiğnendiği günümüzde İktidar siyasetini eleştirmek, yanlışa yanlış demek, iktidarın izlediği yol dışında diyalog, barış, diplomasi vb. yollar önermek artık suç kapsamına alınmıştır.

Oysa barış istemek suç değildir.

    Cumhurbaşkanının istemediği açıklamalara soruşturmalar açmak; yasal hakların ihlali hukukun ve adaletin kökünü kazımak despotik bir uygulamadır.

Böyle bir siyasete teslim olmayacağız.

     Hukuksuzluk son bulsun, barış talep ettikleri için hedefe konulanlar üzerindeki baskılar, soruşturmalar son bulsun, TTB yöneticileri derhal serbest bırakılsın." denildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.