ALTIN
 2.439,70
DOLAR
 32,4504
STERLİN
40,7959
EURO
 34,8290

Malatya ÇAD ' Haksızlık ve hukuksuzluklara hep karşı olacağız '

 

08 Şubat 2018 01:46
Malatya ÇAD ' Haksızlık ve hukuksuzluklara hep karşı olacağız '

 

 

2010 yılından bu yana Malatya da faaliyet gösteren ve en son 24 – 12 – 2017 yılında olağan kongresini yapan Malatya çağdaş avukatlar derneği hafta içerisinde başkan ve yönetimini değiştirmek daha aktif çalışmalar yapmak üzere kendi aralarında olağan üstü bir kongre ile değişim dönüşümü gerçekleştirdiler

Yazılı bir açıklama yapan yeni başkan ve yöneticiler ” Malatya Çağdaş Avukatlar Derneği; eşitlik ve özgürlükten yana olan ve hukukun üstünlüğüne, adalete, insan hak ve özgürlüklerine, çoğulcu demokrasiye, demokratik cumhuriyete inanan ve bu anlayışa yürekten bağlılık gösteren Avukatlarca 2010 yılında kurulan bir sivil toplum örgütüdür.

      Başta kadın ve çocuk hakları olmak üzere; çevre, düşünce ve örgütlenme hakkına aykırı uygulama ve düzenlemelerin karşısında mücadele etmek derneğimizin temel amaçlarındandır.

      Derneğimiz hukukun temel ilkelerine olan bağlılıkla ülke ve toplum sorunlarının hukuk ve adalet içerisinde çözülmesi için adım atacak olan sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket etmeyi de ilke olarak kabul etmektedir. Bu anlamda başta yaşam hakkı olmak üzere düşünce, inanç, kültür, eğitim, sağlık, örgütlenme gibi hak ve özgürlüklere sahip olma ve onlardan yararlanma için verilecek olan mücadelede yer alacağımızı değerli kamuoyunun bilgisine sunmak isteriz.

      Belirtmiş olduğumuz ilke ve düşünceler ışığında 24.12.2017 tarihinde Olağan Genel Kurulu’nu yapan derneğimiz

Av. Ayla TUNÇDEMİR (Başkan),

Av. Osman AKYOL (Başkan Yardımcısı),

Av. Ömür PEHLİVAN (Genel Sekreter),

Av. Hüseyin Cem GÜNEY (Sayman),

Av. Yasemin HAMAMCI,

Av. Ayten DEMİRTAŞ ve

Av. Ercan KISACIK ‘dan oluşan yeni yönetim kurulu ile çalışmalarına başlamıştır.

                Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur.  08.02.2018

 

Malatya Çağdaş Avukatlar Derneği

Yönetim Kurulu

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.