ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

KESK' Lİ KADINLARDAN BAKANLIĞA MEKTUP

 

20 Mart 2018 06:00
KESK' Lİ KADINLARDAN BAKANLIĞA MEKTUP

 

 

    Kamu Emekçileri Sendikası Konfederasyonu (KESK)’li kadın üyeler, kadına ve çocuklara yönelik artan şiddet olaylarının önlenmesi amacı ile hazırladıkları talepleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına mektup yolu ile gönderdi.

    Malatya Merkez postane önüne gelen kadın üyeler, taleplerini dile getirdikleri mektubu göndermeden önce bir açıklama yaparak, etkinlikleri hakkında bilgi paylaştılar.

    Kadın üyeler adına açıklama gerçekleştiren Eğitim Sen Kadın sekreteri Kamile Kaya,“Biz KESK’li kadınlar olarak, Aile ve Sosyal Politikalar bakanlığına KESK’ in taleplerini iletmek için buradayız. Özellikle birkaç ay içerisinde yükselen, kadın şiddetine ve çocuk istismarı dikkat çekmek için görüş ve taleplerimizi ilgili Bakanlığa ileteceğiz. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de 8 Mart’a ilişkin, birçok yayın organında yapılan açıklamalar aynı zamanda KESK’ inde üzerine düştüğü konulardan bir tanesi.

    Biz emekçi kadınlar olarak, emeğin hak ettiği noktaya gelmesini, kadın cinayetlerinin önlenmesini, çocuk istismarı ve tecavüzlerinin bir an önce çıkarılacak kanunlar ile yok edilmesi talepleri için buradayız.

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımıza KESK’ li kadınlar olarak, yaklaşık 15 maddelik bir talep listemizi mektubunuzun içerisine koyduk ve şuanda onu postalayacağız. Ayrıca 8 Mart’ta yapacağımız basın açıklamasında konu ile ilgili taleplerimiz geniş bir şekilde paylaşılacak” şeklinde konuştu

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.