ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

CHP de Linç girişimi

 

05 Haziran 2018 12:25
CHP de Linç girişimi

 

 

          Pazar günü akşam vakitlerinde CHP il binası yanında ki çay ocağında sohbet eden  CHP Gençlik kolları ESKİ yöneticisi Bahtiyar demirci ve yine hem gençlik kollarında yöneticilik hem de parti çalışanı olan Atilla Emirdir in yanına tesadüfen gelen Malatya milletvekili ve CHP genel başkan yardımcısı Veli Ağbaba ,3. Sıra milletvekili Soner gökçe İl başkanı Enver kiraz ve bazı partililer önce masaya oturarak sohbet etmişlerdir.

        Bundan sonrasını gazetemize gelerek olayları anlatan Bahtiyar Demirci ve Atilla Emirdir olayları ve gelişmeleri şöyle anlattılar “ Bu arada uzun zamandır Veli ağbabanın köylüsü ve fotoğrafçısı olan Yakup Korkmaz isimli şahıs Bahtiyarın dış görünüş ve fiziksel özellikleri ile dalga geçmeye başlamış.

 Bahtiyarın “böyle konuşma yapma” demesine rağmen dalga geçmeye ve tahrik etmeye devam eden şahıs bir anda elinde ki fotoğraf makinesi ile Bahtiyarın kafasına vurarak darp etmiştir.

          Olay anında orada olan Veli Ağbaba, Soner Gökçe ve İL başkanı olayları sadece seyir ederken bu kez de yan tarafta bulunan ve kim olduğu belli olmayan ancak Soner gökçenin tanıdıkları olduğu tahmin edilen 5 kişi bir kez daha Bahtiyara saldırmış ve darp etmişlerdir.

Bize yapılan saldırıolayın Eskişehir de İsmail korkmaza yapılan şiddetin aynısı idi. Orada ölebilirdik neticede Bahtiyar ayaklarında ve kafasında darbe aldı.

       Bütün bu olaylar olurken Veli ağbaba Soner Gökçe ve İl başkanı Enver Kirazın duyarsız kalması bizleri daha çok üzmüş ve yaralamıştır. En azından bir kez bile arayıp sormamaları bizleri yeniden endişeye sevk etmiştir hayati tehlikemizin olduğunu belirtmek isteriz " dediler

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.