ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

'AKP' NİN PİLİ BİTTİ ARTIK ŞARJDA TUTMUYOR'

 

22 Haziran 2018 00:17
'AKP' NİN PİLİ BİTTİ ARTIK ŞARJDA TUTMUYOR'

 

 

 

     Halkların Demokratik Partisi (HDP) Malatya Milletvekili adayları tarafından ilçe ve mahalle ziyaretlerine devam edildi. Ziyarette konuşan HDP Malatya Milletvekili adayı Mehmet Tuncel, AKP için; “Onların pili bitti artık şarjda tutmuyor” ifadelerinde bulundu.

         24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan erken seçimler kapsamında HDP Malatya Milletvekili adayları, İl ve ilçe örgütleri ile partililer gece demeden, gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Hekimhan ve Arguvan’a bağlı Mırolar, İğdir, Bozdere, Kozdere, Bazolar, Sazköyü, Basak, Güvenç ve Narmikan Şevket Uzun kültür evine ziyaret gerçekleştirildi.

        Haftalardır dağ demeden, tepe demeden, sıcak ve yorgunluk bilmeden çalışan HDP’lilere Yurttaşlardan yoğun ilgi geliyor. Kapı kapı, seçim bildirisi dağıtan ve neden HDP’ye oy vermesi gerektiğini Yurttaşlara anlatan Partililer ve adaylar yoğun ilgiden memnun.

 

“HDP BARAJI AŞMALI”

 

       HDP’nin mutlak barajı aşması gerektiğini dile getiren HDP Malatya birinci sıra Milletvekili Mehmet Tuncel; “ seçimlere artık birkaç gün kaldı. Bizler HDP adayları ve partililer olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. HDP’nin barajı aşması için gece demeden, gündüz demeden koşturuyoruz. Yurttaşların ilgisi yoğun bizlere. İnşallah 24 Haziran seçimlerinde barajı aşacağız, milletvekillerimizi meclise taşıyacağız. AKP bizi baraj altında bırakmak için var gücü ile çalışıyor. Ama Allahın izni ile kazanan halkların kardeşliği, kazanan demokrasi ve kazanan HDP olacak. Onların pili bitti artık şarjda tutmuyor.

        Ne yaparla yapsınlar demokrasiyi yurttaşın elinden alamayacaklar. Bu ülkeye diktatörlük getirmelerine izin vermeyeceğiz. İşte bunun yolu da Yurttaşlarımızın oylarından geçiyor. HDP’nin baraj altında kalmamasından geçiyor. Her bir yurttaşın desteği çok önemli”

 

“YURTTAŞIN PARASI İLE SEÇİM YÜRÜTÜYORLAR”

 

         Adil olmayan koşullarda seçim yürüttüklerini ifade eden Tuncel; “Kendileri devletin bütün olanaklarını kullanarak seçim yapıyorlar. Medya ellerinde, iş dünyası ellerinde, Belediyeler onlar için çalışıyor.

       Biz ise kendi bütçemizden seçim çalışması yürütüyoruz. Sonrada kalkıp adaletten, hukuktan bahsediyorlar. Buradan Malatya Büyükşehir Belediyesine bir sorum olacak, seçimlerde belediye olarak iktidar partisine ne kadar para harcadınız? Cumhurbaşkanı Erdoğan geldiğinde onlarca aracı giydirip meydanlara anons yaptırdınız.

        Hatta Cumhurbaşkanı gittikten sonrada o araçlar meydanlarda propaganda yapıyordu. Bunu gören birçok kişi mevcut. Bizim paralarımızla, ödediğimiz vergilerle mensubu olduğunuz parti için seçim çalışması yürütüyorsunuz. Elbet bir gün bunların hesabı sorulur. Adalet terazisi elbet yeniden dengeye gelir” dedi.

HDP’liler ayrıca Narmikan mahallesinde Mevlit Programına da katıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.