ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

TÜM MALATYA DA YAŞAYAN VATANDAŞLAR PANELE DAVETLİDİR

 

11 Haziran 2019 08:28
TÜM MALATYA DA YAŞAYAN VATANDAŞLAR PANELE DAVETLİDİR

 

 

       Malatya Demokratik Dönüşüm Platformu Tarafında organize edilen ve Malatya halkının davet edildiği demokrasi ve barışın konuşulacağı panel Malatya Hilton otelinde gerçekleştirilecek.

           23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimleri öncesinde siyaset bilimci, 24. Dönem CHP Milletvekili Prof. Dr. Binnaz Toprak, gazeteci-yazar Levent Gültekin, siyaset bilimci ve IstanPol Genel Direktörü Seren Selvin Korkmaz ve gazeteci Şirin Payzın ile birlikte yerel seçimleri, Türkiye ve dünyadan örneklerle yeni siyaset biçimlerini konuşacağız.

         Platformumuzun kurucularından Avukat Ercan Kısacık' ın moderetörlüğünü edeceği panel İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (IstanPol) ortaklığı ile 14 Haziran'da saat 13.30'da Malatya'da gerçekleştirilecektir.

Tüm Malatyalıları panelimize davet ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.