TÜM MALATYA DA YAŞAYAN VATANDAŞLAR PANELE DAVETLİDİR
Malatya Demokratik Dönüşüm Platformu Tarafında organize edilen ve Malatya halkının davet edildiği demokrasi ve barışın konuşulacağı panel Malatya Hilton otelinde gerçekleştirilecek.
23 Haziran'da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Seçimleri öncesinde siyaset bilimci, 24. Dönem CHP Milletvekili Prof. Dr. Binnaz Toprak, gazeteci-yazar Levent Gültekin, siyaset bilimci ve IstanPol Genel Direktörü Seren Selvin Korkmaz ve gazeteci Şirin Payzın ile birlikte yerel seçimleri, Türkiye ve dünyadan örneklerle yeni siyaset biçimlerini konuşacağız.
Platformumuzun kurucularından Avukat Ercan Kısacık' ın moderetörlüğünü edeceği panel İstanbul Politik Araştırmalar Enstitüsü (IstanPol) ortaklığı ile 14 Haziran'da saat 13.30'da Malatya'da gerçekleştirilecektir.
Tüm Malatyalıları panelimize davet ediyoruz.
Yorumlar 0
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.
Kültür kategorisindeki diğer haberler

Kültürel Mirasın İzinde Fotoğraf Yarışması Ödül Töreni

Malatya Tarım, Hayvancılık Ve Gıda Fuarı 7 Yıl Sonra Yeniden Kapılarını…

Battalgazi Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine Tarih Ve Kültür Gezi…

Elazığ Belediyesi'nden Ücretsiz Sanat Kursları: Ney ve Resim Kayıtları …

Şair Hamza Ergen'in Katılımıyla: Nefes-i Harput İrfan Meclisi Düzenlendi

