ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Kaftancıoğlu: Vesayetçi iktidar seçilmiş belediye başkanlarının özgürlüklerini gasp ediyor

 

22 Ekim 2019 06:45
Kaftancıoğlu: Vesayetçi iktidar seçilmiş belediye başkanlarının özgürlüklerini gasp ediyor

 

 

 

       CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sabaha karşı gözaltına alınan Diyarbakır Eski Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Selçuk Mızraklı ile Kayapınar Belediyesi Başkanı Keziban Yılmaz ile ilgili çarpıcı bir mesaj verdi.

          İçişleri Bakanlığı tarafından yerine kayyum atanan Diyarbakır Eski Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Selçuk Mızraklı ile Kayapınar Belediyesi Başkanı Keziban Yılmaz sabah saat 06.00 civarında evlerinden gözaltına alındı.

        Duruma tepki gösteren Canan Kaftancıoğlu şu mesajı verdi: “Vesayetçi iktidar bu ülkede bazı vatandaşların seçme ve seçilme haklarını ellerinden almakla yetinmedi; şimdi de seçilmiş belediye başkanlarının özgürlüklerini gasp ediyor. Bu bölücülü eylemler iç ve dış politikadaki çaresizlikten, siyaseten tükenmişlikten kaynaklanan son çırpınışlar” 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.