ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

BELSOS Genel Müdürlüğüne Zerrin Palancı, getirildi.

 

03 Eylul 2020 09:13
BELSOS Genel Müdürlüğüne Zerrin Palancı, getirildi.

 

 

      Malatya Büyükşehir Belediyesi’nde görev değişikliği devam ediyor.  Malatya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan BELSOS Genel Müdürlüğü görevine Zerrin Palancı getirildi.  

         Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, BELSOS Genel Müdürlük görevine yeni bir ismi getirdi.

        Battalgazi Belediyesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü görevini yürütürken, Selahattin Gürkan’ın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla birlikte Büyükşehir’de Belsos Müdürülüğüne getirilen Fuat Gözeneli görevinden ayrıldı.

Fuat Gözeneli’nin yerine ise Zerrin Palancı getirildi.

         BELSOS Genel Müdürlüğü görevine getirilen, Ramada Plaza Altın Kayısı Otelin Genel Müdüresi olarak uzun yıllar görev yapan başarılı kadın yönetici Zerrin Palancı, bulunduğu her görevde çıtayı daima yükselterek her adımda farkındalık yaratan, misyonu ve vizyonu ile göz dolduran başarılı kadın yöneticilerden biri olarak adından sıkça söz ettiren isimlerden biri olmayı başarmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.