ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Malatya sanal Madencilerin Kuşatmasında mı.?

 

12 Ekim 2020 00:11
Malatya sanal Madencilerin Kuşatmasında mı.?

 

 

 Uzun zamandır ne olduğu kim olduğu belli olmayan ancak cesareti jandarmada aldıklarını söyleyen “ maden arama “ sı yapıyoruz diyen bazı karanlık kişiler ekipler olduğu yöre halkı tarafında iddia edilen guruplar bir şekilde Malatya madencilerin kuşatmasında mı sorusunu zihinlere taşımıştır taşımaktadır.

     Yöre halkının açıklamalarına ve iddialarına göre “ Malatya, Kuluncak, Hekimhan, Arapkir, Arguvan İlçelerini Kapsayan Yama dağları platosunda bulunan Coğrafya ile ilgili Madencilik Faaliyetlerinde yeni bilgilere ve belgelere ulaşıyoruz.

            Aynı Zamanda bu koridorda Bulunan Komşu İllerimizin İlçeleri Sivas Divriği, Kangal ilçeleri, Erzincan Kemaliye, iliç ilçelerini kapsayan Koridorda Madencilik Faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. Doğa ve Ekolojik sistem Tahrip ediliyor.

Doğada Geri dönüşü olmayan Hava, Su, Toprak Kirleniyor.

Bizler Malatya Arguvan “ atma “ halkı olarak Havamıza, Suyumuza, Toprağımıza Hep birlikte sahip Çıkıyoruz. Diğer bütün yukarda isimlerini yazdığımız il ve ilçe halkını da bu haklı mücadeleye çağırıyoruz kirlenen su hava toprak doğa hepimizin hep beraber bu saldırgan uygulamaya karşı demokratik haklarımızı sonuna kadar kullanalım doğayı bozmayalım havamızı suyumuzu toprağımızı temiz tutalım kirletenlere karşı direnelim”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.