ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

Ben Doğama Börtü Böceğime Sahip Çıkıyorum.! Ya Sen Arkadaş.!

 

22 Ekim 2020 22:56
Ben Doğama Börtü Böceğime Sahip Çıkıyorum.! Ya Sen Arkadaş.!

 

              Sivas, Kangal, Divriği İlçeleri. Erzincan İliç, Kemaliye İlçeleri Tunceli, Pülümür, Ovacık, Çemişgezek İlçeleri. Malatya Arguvan, Arapkir, Hekimhan, Kuluncak, Kale, Pütürge, Yeşilyurt, Akçadağ, Doğanşehir İlçelerinde Maden Arama ve Çıkarma Faaliyetlerini Maden Teknik Kurumu (MTA) değil. Buralarda Yürütülen Faaliyetler Maden Şirketleri Tarafında yapılıyor. Bilgi kirliliği yaratılarak MTA bu çalışmaları yapıyor diyerek bu yörelerde yaşayan insanlarımızı yanıltmaya yönelik sözlemler kullanılıyor.

          Mümkün olduğunca insanları bilgilendirmek gerekiyor, Ben insanım diye düşünenlerin asli görevidir.

              Ben'de Çevreci ve Doğa sever olduğumu, Çevre ve Doğa Tahribatına karşı paylaşımlarda bulunduğum için insanlık görevini yerine getirmeye çabalıyorum. Tüm Canlıların yaşam alanlarının korunması gerektiğini ifade ettiğim paylaşımlarımın karşısında hüsrana uğrayarak Beni Düşman ilan edenlerin dikkatine:

         Ben Çevrem ve Doğam İçin sonuna kadar korunması için elimden geldiğince mücadele etmeye devam edeceğim. Çevreci ve Doğa sever görüşlüyüm.

           Bana göre çevreci olmak, sözde değil, özde olmalı.!  Çevreci ayaklarına yatarak sahte bir duruştan öte bütün Canlıların yaşam hakkını savunan Toprağına, Suyuna, Havasına kısaca Yaşama sahip çıkmak bir varoluş biçimidir.

           O varoluş hali benim gözümde o kadar uludur ki orada hiç bir şekilde tutarsızlık, çıkarcılık, iftiracılık, linçlik, türcülük, cehalet, çifte standart ve düşmanlık barınamaz. Çevreci kişi bilgisiyle, birikimiyle, vicdanıyla, eylem ve söylem birliğiyle tamamlanmış insandır.

                  En azından kendini Doğasına Sahip çıkmak suretiyle çevrenin korunması yoluna baş koymuş insandır.

Ben birey olarak sadece size ayna tutuyorum.

                 Anlattığım Hepimizin sorunu ve hikayesi. İster okuyup yüzleşir, ister gidersiniz. Kimsenin uykudan önce masallarına madencilik masumdur hikayelerine mutlu son yazılmayacak. Artık Tehlikeyi görüp, Hep birlikte o güzel Doğamıza sahip çıkarak güzellikleri koruyabiliriz. Masallarla değil, Gerçekleri görerek...

Bilgilerinize.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.