ALTIN
 2.504,53
DOLAR
 32,2053
STERLİN
41,0337
EURO
 35,1156

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. KESK

 

08 Aralık 2020 10:24
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.. KESK

 

 

Türkiye de en aktif ve üyelerinin sosyal ve ekonomik haklarını her ne pahasına olursa olsun arayan alan soran sendika hangisi dediğimiz zaman tabii ki ilk aklımıza gelen sendika KESK.

Emek ve demokrasi mücadelesi içerisinde olan KESK 25 yıl önce bu gün (8 Aralık 1995 )tüm emek savunucusu sendikaların birleşimi ile kurularak mücadeleye başlamıştı.

Emek en yüce değerdir şiarıyla yola çıkan ve bu güne kadar bu yolda bedeller ödeyerek yaşamını bütün zorluklara rağmen dim dik ayakta kalan kalmaya çalışan KESK bu gün Türkiye de faşizme ve emperyalizme karşı en büyük mücadele veren de bir emek örgütüdür.

Bakın emek örgütü KESK birleşenleri kuruluş günlerini kutlamak üzere bir araya gelen KESK birleşenleri başkan ve temsilcileri kendilerini nasıl tanımlamışlar.

 

Selam olsun Aralık ayazında yaktıkları ateşle meydanları ısıtanlara,

Selam olsun yıllardır baskıya, zulme, faşizme, sürgünlere, hukuksuz KHK ve ihraçlara karşı onurluca direnenlere,

Selam olsun son sözü BARIŞ olan Hakan'lara, Metin'lere, Veysel'lere,

Selam olsun yandaş olmadan Kamu Emekçilerinin SES' i olanlara,

Selam olsun aydınlık yarınlar için umut olanlara...

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KESK...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.