ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Orduzulular Haykırıyor Ne olur artık bi Çözüm..!!!

 

05 Temmuz 2021 06:15
Orduzulular Haykırıyor Ne olur artık bi Çözüm..!!!

 

 

               Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın sosyal medya hesaplarında artık Sivas'ta yol asfaltlama çalışması yaptıklarına dair bir paylaşım yapıldı. Paylaşımı görenler şaşkınlıklarını gizleye merek 'bu kadar da olmaz' diyerek tepkilerini dile getirmeye başladı. Bizim Başkan Sivas'a asfalt yapacakmış

Orduzu' ya da Elazığ Belediyesi bakacak her halde

            Vatandaşlar Malatya Merkeze sadece 3,4 km uzaklıkta Orduzu gibi yerleşim yerlerinde 11 aydır toz duman içinde yaşadıklarını ancak GÜRKAN’IN Sivas'ta yol asfaltlıyoruz paylaşımını gördüklerinde hayretler içinde kaldıklarını dile getiriyor.

 

 GECİKEN HİZMET HİZMET DEĞİLDİR CEZADIR.

 

              Orduzu lu sakinler yaklaşık 11 aylık süre içerisinde kış aylarında çamur deryasında, yaz aylarında ise toz duman içinde yaşadıklarını, tepkilerini dile getirmelerine rağmen hiç bir sonuç alamadıklarını dile getirerek çalışmalar adeta kaplumbağa hızıyla sürdüğünü ifade ettiler.

             Orduzu Kaldırım Mahallesi'nde oturan vatandaşlar Başkan Gürkan'ın sosyal medyada hesabında Sivas ili Kangal ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması yaptıkları ile ilgili ifadeleri görünce önce şaşırdım. Kendi evimin balkonundan yola bakınca tozu dumanı gördüm sonra bizim başkan sadece bizimle eğlenmiyor Sivaslılarla da eğlenmeye başlıyor dedim." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

          Orduzu da ikamet eden bir diğer vatandaş ise Başkan Gürkan anlaşılan sadece tribünlere oynamıyor tribün dışına da sesleniyor" diyerek Gürkan'ın popülist davrandığını dile getirdi. "Gürkan önce Orduzuda ki yol çilemize bir zahmet gelip baksın sonra Sivas ile ilgili paylaşımlarını gözümüze soksun" şeklinde tepkilerini dile getiren vatandaşlar başkanın bu rahatlığını anlayamadıklarını söylüyor.

 

"KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRÜ MÜ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MI?"

 

              Malatya'nın muhtelif bölgelerinde yaşayan vatandaşlar başkan Gürkan'ın bu paylaşımları yapmasının altında yatan sebebi bilemediklerini ancak bu tür paylaşımları görünce şaşırdıklarını, ancak Gürkan'ın önceliğinin Malatyanın yollarını yapmak olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Gürkan'a bakıyorum 3000km yol yaptığını rekor üstüne rekor kırdığını söylüyor.

             Ben Orduzu Köşebaşı mahallesinde oturuyorum. 1 yıldır çile çekiyoruz. 2 ayda bitecek bir çalışma 11 ayda bitmiyorsa buna kimse hizmet demesin. Nasıl ki geciken adalet adalet değilse geciken hizmet de hizmet değildir.

                Gürkan madem sosyal medyada paylaşım yapmayı seviyor, yaptığı 3000 km yolu videolu ayrıntılı bir şekilde mahalle ismi vererek tek tek açıklasın bilelim.

                Kamera karşısında Cumhuriyet tarihi rekoru kırdım demekle rekor kırılmıyor. Kamera karşısında Sivas Kangalda yol asfaltlama işi için ekiplere talimat verdim demekle olsa olsa kendi vatandaşlarını yok saymak anlamına gelir.

                   Gürkan, KARAYOLLARI genel müdürü değil, Malatya Büyükşehir Belediye başkanıdır. Kayseri veya Konya büyükşehir başkanı söylese anlarım. Adamlar kendi şehirlerinde asfaltlamadık yol bırakmadılar.

                  Keşke bizim başkan da gerçek anlamda büyün yolları, alt yapı üst yapı ne varsa dört dörtlük yapsa da Sivas'a el atsa. O zaman takdir ederiz " şeklinde tepkisini dile getirdi ve sabırlarının kalmadığını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.