ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Halkımız Kemal amcaya “ seni iktidara taşıyacağız mesajı “ veriyor

 

06 Temmuz 2021 01:40
Halkımız Kemal amcaya “ seni iktidara taşıyacağız mesajı “ veriyor

            

 

              Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın sosyal medya paylaşımına tepki gösterdi.

              AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık “Malatya’dan Kemal Amca’ya mesaj var” ifadeleriyle akli dengesi yerinde olmayan bir vatandaşın görüntülerini  “Malatya’dan Kemal amcaya mesaj var” diyerek paylaştı. Çalık, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmek zorunda kaldı.

                  CHP İl Başkanı Kiraz, “AKP’li vekilin böyle bir paylaşımda bulunması iktidarı kaybetmelerine ne kadar yakın olduklarının kanıtıdır.

                    Genel başkanımızı ismini zikrederek böyle bir paylaşımda bulunmaları Malatya gibi güzide bir şehrin milletvekiline yakışmamıştır. Şiddetle kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.