ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Kılıçdaroğlu: Erdoğan dönemi bitmiştir

 

13 Temmuz 2021 01:22
Kılıçdaroğlu: Erdoğan dönemi bitmiştir

 

 

            CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “İlk kez sandığa gidip oy kullanacak olan 6 milyon 300 bin genç Türkiye Cumhuriyeti devletinin kaderini belirleyecek. Demokrasi mi özgürlük mü istiyorsunuz sandığa gidin” dedi.

           Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kadıköy'deki Surp Takavor Kilisesi'nin duvarının üstüne çıkılmasını provokasyon olarak değerlendirdi.

               Kılıçdaroğlu, “Kadıköy’de bir kilisenin duvarlarına çıkıp eylem yapanların provokatör olduklarını asla unutmayacağız, birilerinin maşaları onlar. İnsanlar inançlarını Allah'a dualarını nerede yapıyorlarsa tertemiz bir ortamı sağlamak bizim görevimizdir.

                 Bu konuda belediye başkanlarına verdiğim ilk talimat bulunduğunuz bölgede ne varsa insanlar ibadet ediyorlarsa orayı pırıl pırıl yapacaksınız. Bu provokatörler var önümüzdeki süreçte de bu tarz olaylar olabilir hepimizin dikkatli olması lazım” dedi.

 

“Uyuşturucu senin genel merkezine kadar girdi”

 

              “Erdoğan gençlerle konuşuyor 'Gençleri yaftalamayın hafife almayın istismar etmeyin' diyor. Bunları yapan sensin. Gittin gençlerle beraber bir kahvede oturacaksın bir tane genç kızımız ayak ayak üstüne atmış efendim hemen esas duruşa geç. Neden? Erdoğan burada. Akıl alacak gibi değil. bunlar gençlerle nasıl şakalaşacağını da bilmiyor.

          “Siz ailenin temeline dinamit koydunuz. Ailede baba işsiz, oğul işsiz, anne işsiz evde birbirlerinin yüzüne bakamıyorlar. Bakın bakalım boşanma davalarına, uyuşturucuya kumara bakın. Uyuşturucu senin genel merkezine kadar girdi. Gencecik fidan gibi çocuklarımız bunlar. İşsizlik bütün kötülüklerin anasıdır. Şimdi kalkmış ahkam kesiyor gençlerle ilgili.”

 

“Tweet'le gözaltına alınır mıyım diye düşünmeyin”

 

             “Sevgili gençler bir şeyi bilmenizi isterim sizin hayalleriniz bizim hedeflerimizdir. Erdoğan'ın söylemlerinin tamamına kulaklarınızı tıkayın böyle bir adam yoktur deyin.

           “İlk kez sandığa gidip oy kullanacak olan 6 milyon 300 bin genç Türkiye Cumhuriyeti devletinin kaderini belirleyecek. Demokrasi mi özgürlük mü istiyorsunuz sandığa gidin.

              “İktidarı değiştirdikten sonra tweet atarsam gözaltına alınır mıyım diye sakın düşünmeyin. Sizin güvenceniz bu kardeşiniz olacaktır. Hayallerinizi tükettiler biliyoruz, acılar yaşattılar biliyorum, yurt dışına çıkmak istiyordunuz biliyorum. O kadar acımasızlar ki!

                  “Melih Bulu kendisine Boğaziçi Üniversitesi'ni bir hapishaneye döndürdü. Akademisyenler öğrenciler giremiyor. Gençlerden intikam almak istiyorlar. Bunlara son vereceğiz. Hiç endişe etmeyin.”

 

“Millet memleketi Millet İttifakına teslim edecek”

 

               “Erdoğan dönemi bitmiştir. Erdoğan dönemi ciddi hasarlar vermiştir ve vermeye de devam etmektedir. Ama biz bu ülkeyi seven bireyler olarak hiçbir ayrım yapmadan birlikte hareket etmek zorundayız.

              “Erdoğan diyor ki, 'Memleketi size teslim etmeyeceğiz.' Memleketi sen bize teslim etmeyeceksin memleketi millet teslim edecek bize. Bu millet Millet İttifakına memleketi teslim edecektir. Daha güzel bir Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.