ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

Yarım saatlik yağmur yerel yöneticilerin icraatlarını! Açık olarak ortaya koydu

 

11 Ağustos 2021 07:25
  Yarım saatlik yağmur yerel yöneticilerin icraatlarını! Açık olarak ortaya koydu

 

 

         Salı günü Akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış, giderek etkisini artırmak suretiyle yaklaşık yarım saat durmadan devam edince Malatya trafiği zaten çorba idi eyice aşure oldu.

           Yarım saat kadar bütün hızıyla devam eden yağmur alt yapı sorunumuz yok her taraf tamam diyen yerel yöneticilerinin foyasını ortaya çıkardı ve her taraf denize döndü. Birçok insan karşıdan karşıya geçmek için akrobatik hareketler yapmak zorunda kaldılar.

             Yağmur şehir içi cadde ve sokakları adeta dere yatağına çevirirken, Malatya şehir içi trafiğinin de yükünü taşıyan Çevre Yolu’nda özellikle alt geçitlerde sorun yaşandı, trafik bir süre durdu. Araçlar doğu ve batı yönünde uzun kuyruklar oluşturdu.

           Malatya merkez de şehir içinde ve sözde çevre yolunda da bulunan alt geçitlerin hepsinde çok büyük aksamalar olurken özellikle Yakınca alt geçidinde de 4 aracın mahsur kaldığı ve İtfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu araçlar kurtarılabildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.