ALTIN
 2.510,03
DOLAR
 32,5947
STERLİN
40,4574
EURO
 34,8297

Enver Kiraz “ Basın temsilcileri, gazeteciler özgürce çalışabilmeli,”

 

31 Ekim 2021 00:43
Enver Kiraz “ Basın temsilcileri, gazeteciler özgürce çalışabilmeli,”

 

 

          Kernek parkı açılışı sırasında Malatya en üst protokolün bulunduğu bir zamanda Malatya da sadece kendi işi olan gazetecilik görevini yaparken üç beş zorba tarafında dövülen Burhan Kara dumana yapılan bu menfur saldırıyı CHP Malatya il başkanı Enver kiraz da şiddetle ve nefretle kınadı.

             CHP Malatya il başkanı Enver Kiraz yaptığı açıklama da “ Basınımızın Emektarlarından, uzun süredir basın camiası içerisinde halkın haber alma hakkını sağlayan, başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğimiz Gazeteci Burhan Karaduman'a yapılan saldırıyı kınıyoruz.

             Her zaman savunduğumuz gibi basın temsilcileri, gazeteciler özgürce çalışabilmeli, bütün vatandaşlarımızı da bu anlamda haber alma haklarını elde edebilmeleri için basın mensuplarımıza her zaman destek olmalıdır.

             Yöneticilere düşen en önemli görevlerden birisi de basın mensupları tarafından yapılan haberleri olgunlukla karşılamalarıdır. Demokrasinin de gereği basının özgür ve bağımsız haber yapma hakkının sağlanmasıdır. Bu anlamda Cumhuriyet Halk Partisi her zaman basın mensuplarımızın yanında olmaya devam edecektir.

           Basının özgür olmasını savunan ve bu yönde çalışmalar yapan bir parti olarak Burhan Kara duman’a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz.” dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.