ALTIN
 2.435,65
DOLAR
 32,4643
STERLİN
40,9284
EURO
 34,9297

CHP İL başkanı Enver kiraz sonbaharın tadını çıkarıyor

 

13 Kasım 2021 11:29
CHP İL başkanı Enver kiraz sonbaharın tadını çıkarıyor

 

 

            Siyasette artan zamanını ( tabi artarsa) kendi köyünde bölgesinde ailesi ile birlikte değerlendiren Kiraz Cumartesi günü yine böyle bir günü yaşarken yaptığı açıklama da “ Hepinize merhaba, kara kışa girmeden önce halen Güneş'in sıcaklığını hissedebildiğimiz son birkaç hafta sonundan birini yaşıyoruz. Bu güzel cumartesi sabahından hepinize selamlar. Son günlerde Malatya'da dikkatimi çeken bazı gözlemlerimi sizlerle paylaşmak istedim.

          Seçimlerdeki başarının son üç ayda yapılan çalışmaya değil, iki seçim arasında geçen süre boyunca yapılan çalışmaya bağlı olduğuna inananlardanım. Halkın kapısını sadece seçim vakti çalan siyasetçiler samimi bulunmadığı gibi, halkı anlamaktan, dertlerine deva olabilmekten de uzak oluyorlar.

        Bu kapsamda hemen hemen her gün aralıksız yaptığımız çalışmaların bir neticesidir ki, yapılan anketlerde Malatya, partimizin oyunu en çok arttırdığı il olarak görülüyor. Aslına bakarsanız bu durum bizim için bir sürpriz değil. Sahada da bize bu mesajı veren örneklerle sıkça karşılaşıyoruz.

           Son zamanlarda yaptığım esnaf ziyaretlerinde ve katıldığım açılışlarda yanıma yanaşıp, çocuğunun adını 'Recep Tayyip' ya da 'Tayyip' koyduğunu, lakin değiştirmek istediğini söyleyen, bunu nasıl yapacağını soran anneler, babalar görüyorum.

        Hemen hemen her hafta, daha önce partimize mesafeli olduklarını bildiğim toplumsal kesimlerden insanlar, il başkanlığımızı ziyaret edip, partiye üye oluyorlar. Özellikle Sayın Genel Başkanımız @kilicdaroglu 'nun #Helalleşelim çıkışlarıyla birlikte bu tablonun daha da hızlanacağı kanısındayım.

           İktidar partisinin üyeleri bile kendi il başkanlarına ulaşıp da söyleyemedikleri bazı konuları, bizi arayarak çözmeye çalışıyorlar. Onlar kendilerini Kaf Dağı'nın zirvesinde görmeye devam ededursunlar, biz halkımızla iç içe bir siyaseti ilmek ilmek örmeye devam ediyoruz.

          Tüm bu örneklerin ışığında söyleyebilirim ki, #Geliyor Gelmekte Olan İlk seçimde tarihin tozlu sayfalarına karışacakları artık aşikârdır. İnançla ve kararlılıkla mücadeleye devam edip, o büyük günün şafağına dostlarımızla birlikte ulaşmalıyız.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.